Virpi pääsi Annan Muuttumisleikkiin.
Virpi pääsi Annan Muuttumisleikkiin.
Kauneus

Muuttumisleikki: Hevostytön sähäkämpi tyyli – Virpin, 42, kurvikas vartalo piirtyy kauniisti esiin pinkissä kietaisumekossa

Tallilla viihtyvä Virpi Uznanski haluaisi välillä laittautua mutta ei tiedä, mikä hänelle sopisi. Katso, millainen uusi tyyli Virpille luotiin Annan Muuttumisleikissä.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Kristiina Kurronen

Imatralla asuva ja ravintolapäällikkönä työskentelevä Virpi Uznanski, 42, viettää vapaa-aikansa ulkona ja talleilla. Virpin vaatekaapin sisältö koostuu siksi lähinnä tallivaatteista sekä farkuista ja villatakeista. Hän toivoisi innostuvansa taas laittautumisesta.

Näin Virpin muodonmuutos tehtiin Annan Muuttumisleikissä

Virpi koki ongelmakseen sen, että vaatekaupassa hän valitsee asuja, jotka näyttävät hyvältä mutta eivät välttämättä sovi juuri hänelle.

Virpi ennen Annan Muuttumisleikkiä. Virpi koki ongelmakseen sen, että vaatekaupassa hän valitsee asuja, jotka näyttävät hyvältä mutta eivät välttämättä sovi juuri hänelle.

Korjausliike ihonhoitoon

Virpi pesee kasvot saippualla ja käyttää perusvoidetta. Tuotteisiin tarvittaisiin korjausliike. Koska Virpi viettää paljon aikaa ulkona, hänen olisi erityisen tärkeää käyttää kasvoja suojaavia tuotteita. Kevyt meikkivoide, bb-voide tai sävytetty kosteusemulsio riittäisi hoitamaan pintakuivaa ihoa.

Haluatko Muuttumisleikkiin? Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin täältä!

Kevennystä hiuksiin

Virpillä on valtavan paksut ja pitkät hiukset, jotka hän on aina värjännyt samalla kotivärillä. Hiusten yleisvaikutelma haluttiin pitää edelleen pitkänä, mutta kutrit lyhennettiin hartialinjaan ja hiuksia kevennettiin reilusti kerrostamalla. Väriä vaalennettiin kevyesti raidoittamalla, jotta siihen saatiin eloa ja lämpöä.

Muuttumisleikki: – Ihastuin täysin uusiin hiuksiini, Virpi kommentoi muutosta. – En olisi ikinä valinnut pinkkiä päälleni, mutta nyt täytyy alkaa käyttää sitä.

– Ihastuin täysin uusiin hiuksiini, Virpi kommentoi muutosta.
– En olisi ikinä valinnut pinkkiä päälleni, mutta nyt täytyy alkaa käyttää sitä.

Katse kulmiin

Virpillä on upeat silmät ja huulet. Hänelle sopii vaalea silmämeikki. Se vaatii hyvän meikkipohjan, jotta silmät pääsevät oikeuksiinsa. Meikkaaja kehottaa Virpiä kasvattamaan kulmakarvoja ja nyppimään ainoastaan irtokarvat pois, jotta kulmien luonnollinen linja ei muutu.

Kietaisumekko pukee kurvikasta

Sokkipinkki pukee tummaa Virpiä. Pienikokoinen ja kurvikas vartalo piirtyy kauniisti esiin kietaisumekossa. Mekkoa voi käyttää monella tapaa. Sellaisenaan se on täydellinen bilemekko korkojen kanssa, kauluspaidan kanssa asteen verran hienostuneempi ja neuletakin ja tennareiden kanssa rento kaupunki- ja työasu.

Virpin tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Annan muuttumisleikki: Virpi sai uuden lookin

Hiukset

Virpin hiusten yleisvaikutelma haluttiin pitää pitkänä, 
mutta hiuksia kevennettiin 
reilusti kerrostamalla.

Meikki

Upeat silmät ja huulet korostuvat kuin itsestään, kun pohjameikki on tehty huolellisesti.

Väri

Räikeät sävyt pääsevät oikeuksiinsa tummien hiusten kanssa.

Tyyli

Kietaisumekko pukee kurvikasta kroppaa, sillä se piirtää tiimalasimuodon esiin.

Kengät

Leopardi-, käärme- ja seeprakuosit ovat kesän trendikkäimmät kuosivalinnat, ja niitä kannattaakin yhdistellä rohkeasti erilaisten asujen pariksi.

Voita tähtituotteita!Muuttumisleikki-kilpailu

Osallistu  kisaan ja voita YSL:n ja Redkenin tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo  on 206,50 e.

1. YSL Volupté Plump-in-color -huulipuna, sävy 4, hoitaa huulia ja tekee niistä täyteläiset, 39 e.
2. Redken Frizz Dismiss -sampoo on tarkoitettu paksuille ja pörröisille hiuksille, 24,50 e.
3. Redken Frizz Dismiss -hoitoaine selvittää hiuksia ja vähentää pörröisyyttä, 26 e.
4. YSL Touche Éclat High Cover 1,5 -valokynä peittää tummat silmänaluset, 39 e.
5. YSL Touche Éclat Shimmer Stick -kuultovoide, sävy 3 Rose gold, antaa iholle lämpimän hehkun, 50 e.
6. Redken Frizz Dismiss Instant Deflate Oil-in-Serum -seerumi suojaa hiuksia kuumuudelta ja kosteudelta ja jättää kutrit kiiltäviksi, 28 e.

Muuttuja 20/2019

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Virpin meikki:

YSL / Riia Koivisto / FAB Makeup & Hair. Meikin alla Touche Éclat Blur Primer. Meikkivoide Touche Éclat Le Teint BR20. Poskipuna Couture Blush, sävy 04 Coral Rive Gauche. Luomiväripaletti Couture Palette 5-Colour Ready-to-Wear sävy 7. Rajauskynä Eyeliner Shocking Effect Faux Cils Shocking 1 musta. Ripsiväri Volume Effect The Shock musta waterproof. Kulmakynä Dessin de Sourcils 2. Volupté Tint-in-Balm -huulikiiltopuna sävy 8. Kynsilakka sävy Corali Colisée 04.

Virpin hiukset:

Redken / Tuomo Hakkarainen / Brand by. Väri Redken Colour Gels. Pituuksien vaalennus Redken Freehand -vaalennusaineella. Pesu ja hoito Redken Frizz Dismiss -sampoolla ja -hiusnaamiolla. Muotoilu Fashion Waves 07 -rakennesuihkeella. Viimeistely Wax Blast 10 -aerosolivahalla.

Virpin asu:

Mekko 220 e ja käsilaukku 350 e, Marimekko. Pusero 69,90 e, Nanso. Sam Edelman -korkokengät 169 e, Stockmann.

X