Virpi pääsi Annan Muuttumisleikkiin.
Virpi pääsi Annan Muuttumisleikkiin.
Kauneus

Muuttumisleikki: Hevostytön sähäkämpi tyyli – Virpin, 42, kurvikas vartalo piirtyy kauniisti esiin pinkissä kietaisumekossa

Tallilla viihtyvä Virpi Uznanski haluaisi välillä laittautua mutta ei tiedä, mikä hänelle sopisi. Katso, millainen uusi tyyli Virpille luotiin Annan Muuttumisleikissä.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Kristiina Kurronen

Imatralla asuva ja ravintolapäällikkönä työskentelevä Virpi Uznanski, 42, viettää vapaa-aikansa ulkona ja talleilla. Virpin vaatekaapin sisältö koostuu siksi lähinnä tallivaatteista sekä farkuista ja villatakeista. Hän toivoisi innostuvansa taas laittautumisesta.

Näin Virpin muodonmuutos tehtiin Annan Muuttumisleikissä

Virpi koki ongelmakseen sen, että vaatekaupassa hän valitsee asuja, jotka näyttävät hyvältä mutta eivät välttämättä sovi juuri hänelle.

Virpi ennen Annan Muuttumisleikkiä. Virpi koki ongelmakseen sen, että vaatekaupassa hän valitsee asuja, jotka näyttävät hyvältä mutta eivät välttämättä sovi juuri hänelle.

Korjausliike ihonhoitoon

Virpi pesee kasvot saippualla ja käyttää perusvoidetta. Tuotteisiin tarvittaisiin korjausliike. Koska Virpi viettää paljon aikaa ulkona, hänen olisi erityisen tärkeää käyttää kasvoja suojaavia tuotteita. Kevyt meikkivoide, bb-voide tai sävytetty kosteusemulsio riittäisi hoitamaan pintakuivaa ihoa.

Kevennystä hiuksiin

Virpillä on valtavan paksut ja pitkät hiukset, jotka hän on aina värjännyt samalla kotivärillä. Hiusten yleisvaikutelma haluttiin pitää edelleen pitkänä, mutta kutrit lyhennettiin hartialinjaan ja hiuksia kevennettiin reilusti kerrostamalla. Väriä vaalennettiin kevyesti raidoittamalla, jotta siihen saatiin eloa ja lämpöä.

Muuttumisleikki: – Ihastuin täysin uusiin hiuksiini, Virpi kommentoi muutosta. – En olisi ikinä valinnut pinkkiä päälleni, mutta nyt täytyy alkaa käyttää sitä.

– Ihastuin täysin uusiin hiuksiini, Virpi kommentoi muutosta.
– En olisi ikinä valinnut pinkkiä päälleni, mutta nyt täytyy alkaa käyttää sitä.

Katse kulmiin

Virpillä on upeat silmät ja huulet. Hänelle sopii vaalea silmämeikki. Se vaatii hyvän meikkipohjan, jotta silmät pääsevät oikeuksiinsa. Meikkaaja kehottaa Virpiä kasvattamaan kulmakarvoja ja nyppimään ainoastaan irtokarvat pois, jotta kulmien luonnollinen linja ei muutu.

Kietaisumekko pukee kurvikasta

Sokkipinkki pukee tummaa Virpiä. Pienikokoinen ja kurvikas vartalo piirtyy kauniisti esiin kietaisumekossa. Mekkoa voi käyttää monella tapaa. Sellaisenaan se on täydellinen bilemekko korkojen kanssa, kauluspaidan kanssa asteen verran hienostuneempi ja neuletakin ja tennareiden kanssa rento kaupunki- ja työasu.

X