Kauneus

Muuttumisleikki: Sähäkkä polkkatukka toi Rian, 48, upeat kasvot esiin

Lähihoitajana työskentelevä Ria Özberk halusi lookin, joka olisi asiallinen ja naisellinen. Väriä oli myös lupa käyttää.
18.8.2018 Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Espoossa asuva Ria Özberk, 48, pitää nuorekkaista ja hieman erikoisemmista vaatteista. Hän rakastaa värejä ja välttää mustaa.

Lähihoitajana työskentelevän Rian ei tarvitse miettiä vaatteita työaikanaan, mutta häntä kiinnostavat politiikka ja järjestötoiminta, minkä takia hän kaipasi neuvoja siihen, kuinka pukeutua naisellisen asiallisesti.

Polkkatukka kehystää kasvoja

Rialla on pitkät hiukset, joita hän on värjännyt kotiväreillä.

Tyyli on ollut sama pitkään, eikä Ria olisi halunnut luopua hiusten pituudesta. Halusimme kuitenkin leikata huonokuntoiset latvat pois. Sähäkkä polkkatukka on myös pituutena täydellinen, sillä se kehystää Rian kasvot kauniisti sekä korostaa siroa ja pitkää kaulaa.

Hiuksista poistettiin keltaisuutta, jolloin niihin tuli lämpöä ja elävyyttä. Latvojen reilu leikkaus sai kutrit näyttämään paksuilta ja hyväkuntoisilta sekä kohotti kasvoja.

Rian asu: Mekko 349 e, Hugo Boss. Nilkkurit 59,95 e, Tamaris. Käsilaukku 199,90 e, Ecco. Käsikorut 89 e/kpl, Dyrberg/Kern. Silmälasit 179 e, Love Moschino.

Huulille tummaa tiilenpunaista

Rialla on hyvä iho. Hän ei käytä värivoiteita vaan meikkaa lähinnä poskipunalla, ripsivärillä ja satunnaisesti huulipunalla. Hänellä on myös kauniit silmät ja suu, joita halusimme korostaa.

Luomille meikattiin syksyinen, täyteläisen pehmeä silmämeikki, ja huuliin levitettiin tumma tiilenpunainen sävy. Kulmakarvoja korostettiin huolellisesti, jolloin ne antoivat kasvoille ryhtiä.

Punainen on ajankohtainen väri

Kotelomekko on kuin luotu sirorakenteiselle ja kurvikkaalle Rialle. Punainen väri herättää huomiota ja on ajankohtainen muotiväri.

Mekon yksinkertainen leikkaus on tyylikäs, ja asu sopii täydellisesti edustustilaisuuksiin sekä juhliin.

Nilkkurit antavat mekolle modernin ilmeen, mutta yhtä hyvin mekon kanssa voi käyttää pitkiä saappaita, matalia herrainkenkiä tai klassisia korkokenkiä.

Tyylin aakkoset

A. Kulmakarvat antavat kasvoille ryhtiä ja tuovat silmät paremmin esille, joten niiden meikkaamiseen kannattaa satsata.
B. Huonokuntoiset hiukset näyttävät ohuilta, vaikka eivät sitä olisikaan. Siksi kuivat latvat on hyvä leikata pois.
C. Unohda musta. Pikkupunainen on syksyn tyylikkäin työmekko.

Rian meikki

Ilkka Ruotsalainen / Christian Dior. Pohjustus DreamSkin Moist & Perfect Cushion. Meikkivoide Forever Undercover, sävy 031. Valokynä Flash Luminizer, sävy 003. Poskipuna Rouge Blush, sävy 219 Rose Montaigne. Rajauskynä DiorShow on stage Liner, sävy 096 Vinyl Black. Pump and Volume Mascara, sävy Black. Luomiväri 5 Couleurs Dior en Diable, sävy 837 Devilish. Huultenrajauskynä sävy 948 Enigmatic Matte. Huulipuna Rouge Dior, sävy 785 Rouge en Diable.

Rian hiukset

Annika Kokkonen / Amika. KC Color Luxima Base 7-8 + Luxima 6.-8.73+6. -8.34. KC Color Luxima 8. -10.33+apricot+clear. Hoito ja pesu Olaplex. Amika Heat Defence -seerumi ja The Perfect Body Whipped Mousse -muotoiluvaahto. Touchable Hairspray -hiuslakka ja Silken Up Dry Conditioner -kuivahoitoaine.

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita Diorin ja Amikan tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 277,40 e.

Muuttuja 33-34/2018

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sinustako seuraava muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Tiedustelut: Dyrberg/Kern/timanttiset.fi, ecco.fi, Love Moschino/specsavers.fi, tamaris.eu

Lue myös

Suosittelemme