Kauneus 24.11.2016

Muuttumisleikki: Sporttinen Oili muuttui blondista upeaksi brunetiksi

Teksti: Milla Muurimäki
Oili Flink, 53, näyttää, miten aikuinen nainen pukeutuu asiallisesti mutta persoonallisesti ilman, että näyttää tädiltä tai teiniltä.

Kokkolassa asuva Oili on urheilullinen, ja hän viihtyy sporttisissa vaatteissa. Palkkasihteerinä työskentelevän Oilin työasu on usein farkut ja paitapusero. Oili pitää väreistä, ja lempiväri vaihtuu kausittain. Musta ei kuulu hänen vaatekaappinsa perusväritykseen. Oilin luonnostaan vaaleita ja taipuisia hiuksia on värjätty ja leikattu vuosien varrella moneen malliin.

PKU5897

Luonnostaan vaalean Oilin vaatekaappiin ei yleensä kuulu musta.

PKU6144

Kylmät sävyt saavat Oilin ihon hehkumaan ja tuovat silmät esille.

 

Vaikka vaaleus tuntuu Oilista omimmalta valinnalta, muuttumisleikissä haluttiin kokeilla hänelle sopivaa viileää tummaa sävyä ja hiukset värjättiin tummanruskeiksi. Kylmät sävyt kirkastavat Oilin keltaiseen taittuvaa ihonsävyä, ja tummat hiukset kehystävät vaaleaa ihoa kauniisti.

_pku5934

Kutrit leikattiin lyhyemmiksi edestä ja sivuilta, mikä pehmentää kasvojen kulmikkuutta ja korostaa luonnollista kiharaa.

Tumma silmämeikki korostaa ihon kuulautta

Arkisin Oili meikkaa kulmat ja tekee silmiin rajaukset. Kesäisin hän kestovärjää ripset ja ottaa ripsipermanentin. Oili käyttää luomiväriä lähinnä vain juhlameikissä. Siinä hän suosii ruskean ja harmaan sävyjä.

_pku6021

 

Muuttumisleikissä silmämeikistä tehtiin tumma ja luumunsävyinen, mikä nostaa esiin Oilin kauniinmuotoiset ja kirkkaansiniset silmät. Tumma silmämeikki korostaa myös ihon kuulautta.

Pääpaino haluttiin silmiin, joten huulipunan sävyksi valittiin vaalea. Kulmista meikattiin kapeat, vaikka yleinen kulmakarvatrendi on tuuheampi. Ohuissa kulmakarvoissa on 1920-luvun fiilis, joka sopii juhlavaan smokkiasuun.

Smokki on juhlavaate, joka ei mene koskaan pois muodista. Siitä saa myös loihdittua monta erilaista ilmettä puseroa, kenkiä ja asusteita vaihtamalla. Sifonkipusero, punaiset korkokengät ja näyttävät korvakorut tuovat tyylikästä naisellisuutta kokonaisuuteen. Valkoinen smokkipusero ja mustat korkokengät tekevät tyylistä kovemman ja klassisen, kun taas kimaltavan topin ja sandalettien kanssa asu sopii rennompaan biletykseen.

PKU_14271

Oilin asu: Samettismokkitakki 339 e ja smokkihousut 219 e, Ted Baker. Pusero 179 e, Hunkydory. Korkokengät 275 e, afKlingberg. Korvakorut 109 e, Rebecca.

Sinustako seuraava muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Lue Myös

Kommentit (5)

Hiukset leikattiin kivan mallisiksi, se nuorentaa, ja väri antaa eloisuutta kasvoille. Onnistunut muutos, tosin kiitollinen homma kun oli alun perinkin kivan näköinen muuttuja. Ei tarvinnut ihmeitä tehdä.
00

Hyvin sopii tummat hiukset, paljon raikkaampi kokonaisuus. Vaikka musta ei käy kuin harvalle, Oilille se sopii. Myös meikki on raikas. Itse olen usein miettinyt hiusten värjäämistä joksikin muuksi, olen vaalentanut lähes koko ikäni. Pitäisi olla rohkeampi. Minulle sopii myös kylmät värit.
00

Olipa poikkeuksellisen upea muutos! Tuo hiustyyli sopii Oilille todella hyvin.
00

Tuli ainakin nuorekkaamman näköiseksi.Hiustyyli on hyvä,mutta voisi olla värjätty vaaleammaksi,kuin ennen muutosta.
00

Täytyy sanoa,että tämä muutos todella kannatti!Hiustyyli on hyvä,meikki ja vaatetus käyvät hyvin Hänelle.
00

Hiukset leikattiin kivan mallisiksi, se nuorentaa, ja väri antaa eloisuutta kasvoille. Onnistunut muutos, tosin kiitollinen homma kun oli alun perinkin kivan näköinen muuttuja. Ei tarvinnut ihmeitä tehdä.
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi