Kauneus

Muuttumisleikki: Taru sai sähäkän punaiset hiukset

Taru Koivusaari valitsee juhla-asukseen useimmiten mustan, polvipituisen mekon. Halusimme näyttää, miten hyvin minimitta ja kullanhohtoinen väri sopivat hänelle.

Teksti:
Milla Muurimäki
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Taru Koivusaari valitsee juhla-asukseen useimmiten mustan, polvipituisen mekon. Halusimme näyttää, miten hyvin minimitta ja kullanhohtoinen väri sopivat hänelle.

Miten pukeutua juhlaan? Moni suomalainen nainen valitsee mustan juhlavaatteen. Näin tekee myös Taru Koivusaari, 37. Hämeenlinnassa asuva sote-kouluttaja pukeutuu mustaan polvet peittävään kellohelmaiseen hameeseen tai kotelomekkoon. Taru voisi kuitenkin kokeilla juhla-asussaan väriä ja minimittaa, joka korostaisi hänen pitkiä sääriään.

 Juhlaa varten Taru sai kimalletta niin meikkiinsä kuin asuunsakin.

Taru viihtyy mukavissa vaatteissa, kuten collegepaidassa ja leggingseissä. Juhlaa varten Taru sai kimalletta niin meikkiinsä kuin asuunsakin.

Kimallusta ja kissamainen katse

Stylisti Milla Muurimäki: Valitsin Tarulle paljettimekon. Kun mekko on itsessään kuin koru, kannattaa juhlakorut pitää minimissä ja satsata kenkiin ja laukkuun. Minimekon kanssa sopii tummat sukkahousut, jolloin tyylistä ei tule liian paljastava. Ronskien buutsien parina juhlamekkoa voi käyttää arkisimmissakin iltariennoissa.

Tarun asu: Mekko 179 e, H&M. Korkokengät 140 e, Unisa. Iltalaukku 320 e, Longchamp.

Tarun asu: Mekko 179 e, H&M. Korkokengät 140 e, Unisa. Iltalaukku 320 e, Longchamp.

Päätin meikkaajan kanssa, että Tarun silmiä korostetaan voimakkaalla rajauksella. Mantelimainen silmänmuoto sai itämaisen fiiliksen paksummasta, silmän muotoa seuraavasta rajauksesta. Tarun iho on uskomattoman hyvässä kunnossa. Vaaleaa ja tasaista ihoa ei kannata peittää saati tummentaa paksulla meikkivoiteella. Sen sijaan voi valita ihon sävyä kevyesti tasoittavan meikin. Huulet pidettiin nudena, jotta huomio kiinnittyisi silmiin.

Tarulle tehtiin kissamainen katse

Meikki: Visionnaire Cx -seerumi ja Visionnaire 1-Minute Blur -pohjustusvoide. Meikkivoide Miracle Cushion, Beige Miel 04. Peitevoide Effacernes sävy 03. Luomiväri Hypnôse Palette Doll Eyes d 08. Rajauskynä Liner Plume 01. Ripsiväri Hypnôse Volume-à-Porter 01. Kulmageeli Sourcils Gel 04. Poskille Blush Subtil 011. Huuliin Rouge Absolu 06.

Huuliin Rouge Absolu 06

Tarun ihonsävystä inspiroituneena päädyin kampaajan kanssa punaisena hehkuviin kutreihin. Hiusten vaalea raidoitus ja sävytys tekivät tukasta eläväisen ja kirkkaan. Hiukset olivat melko huonokuntoiset ja 
ohuet, joten leukaluulle lyhennetty malli näytti paksummalta ja terveemmältä. Kevyt kerrostus ja ilmavuus leikkauksessa pehmensivät Tarun kulmikkaita kasvoja.

Tarun hiukset värjättiin ja leikattiin

Hiukset: Hiusvärit Loréalin Professionnel Inoa 7/23 ja 6/34, Professionnel Dia Richesse 6/40, 7/40 ja 7/34 sekä Professionnel Dia Light 7/43 ja 9/3. Redkenin Diamond Oil High Shine -sampoo ja -hoitoaine 25 Benefits All-In-One -hoitosuihke, One United -monitoimisuihke ja Redken Satinwear 02 -lämpösuojaava muotoiluvoide.

Katso video Tarun muutoksesta!

Sinustako seuraava muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Anna 42/2015

Meikki: Lancôme/Ilkka Ruotsalainen.
Hiukset: Redken ja Loréal Professionnel/Kati Westerholm, Sydämen pohjasta. 

Videokuvaus: Petri Kaipiainen
Editointi: Terttu Rautio

X