Kauneus

Näin julkkikset hoitavat kauneuttaan

Teksti: Anna.fi

Lola Odusoga, Niina Kurkinen, Eija Vilpas, Anitra Ahtola ja Janna Hurmerinta kertovat lempikauneustuotteensa sekä parhaat vinkkinsä.

Kysyimme:

1. Lempikauneustuote/mitä tuotetta ilman et voisi elää?

2. Kauneusvinkkisi tai kikka.

3. Kuinka usein kokeilet jotain uutta tuotetta? Mitä kokeilit viimeksi ja mitä tuumit siitä?

4. Kuinka usein käyt kauneushoidossa? Mikä on suosikkihoitosi ja miksi?

Lola Odusoga, malli/juontaja

1. Suosikkituotteeni taitaa olla Lumenen kosteusvoiteet. Olen jo kauan käyttänyt niitä ja käytän vaihtelevasti Lumen eri sarjoja.

2. Peruspuhdistus ja kosteutus hyvillä tuotteilla ovat hyviä kaiken a ja o. Jokaisen pitäisi muistaa korostaa hyviä puoliaan ja peittää huonoimpia.

3. Olen todella huono ostamaan mitään tuotteita. Ostan vasta sitten, kun kaikki mahdolliset varastot ovat ihan tyhjät! Olen kuitenkin tosi innokas kokeilemaan uusia tuotteita, jos niitä on tarjolla. Esimerkiksi jos joku ystävä tuo jotakin uutta kokeiltavaksi, niin kokeilen mielelläni. Viimeksi testasin nestemäistä luomiväriä, joka on huulikiiltotuubissa. En laittanut sitä koko luomelle, vaan tein sillä ainoastaan silmien rajaukset ja se toimi oikein hyvin.

4. En ikinä käy missään kauneushoidoissa! Joten mitään suosikkihoitoakaan on mahdotonta sanoa. Teen ehkä kerran kuussa kotona jonkun kuorinnan, jos silloinkaan.

Niina Kurkinen, yrittäjä

-1. Erilaiset huulikiillot ovat ehdottomasti suosikkejani. Kiilto sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja parhaimmillaan myös hoitaa huulia.
 
2. Käytän tällä hetkellä 100 % luonnontuotteita.
 
3. Silloin tällöin kokeilen jotakin uutta. Olen ihastunut valtavasti luonnontuotteisiin, suosikkini on ruusuvesi ja avokadoöljy.
 
4. Käyn nykyään aika vähän missään hoidoissa. Yritän ennemminkin tehdä kotona useammin kasvojen kuorintaa ja kosteuttavia naamiohoitoja. Suosikkihoitoni hoitolassa on ehdottomasti ihonpuhdistus, sillä se on vaikea tehdä itse.

Eija Vilpas, näyttelijä

1. Rakastan Chanel 5 -hajuvettä. Olen käyttänyt sitä jo vuosia. Välillä käytän jotakin muuta, mutta palaan siihen aina uudelleen.

2. Paras kauneusvinkkini on riittävän pitkät yöunet ja raikas ulkoilma. Toki oikeanlaisella ravinnollakin on merkitystä.

3. Kokeilen uusia tuotteita aika usein, sillä teatterilla olen koekaniinina uusille pohjustustuotteille ja huulipunille. Viimeksi olen kokeillut Lumenen huulipunien uusia värejä. Olen ennenkin käyttänyt Lumenen huulipunia ja pidän niistä.

4. Käyn aivan liian harvoin missään kauneushoidoissa. En ole elämäni aikana edes montaa kertaa käynyt missään hoidossa.

Anitra Ahtola, yrittäjä

-1. Ihonhoidossa minulle on tärkeintä kosteusvoide ja huulikiilto. Kosteusvoiteissa vaihtelen tuotteita vuodenajan ja ihon tarpeiden mukaan. Lancômen huulikiillot ovat suosikkejani ja käytän niistä paljon eri värejä.

2. Ehdottomasti kannattaa juoda päivittäin paljon vettä!

3. Yhteistyösopimukseni Lancômen kanssa mahdollistaa eri ”lookien” kokeilun kausittain. Tavallisesti en meikkaa paljoa, mutta on kiva välillä kokeilla räväköitäkin lookeja.

4. Käyn kosmetologilla noin kerran kolmessa kuukaudessa täydellisessä kasvohoidossa, johon kuuluvat kaikki ihon kuorinnasta, naamiosta, kulmien siistimisestä ja hieronnasta alkaen.

Janna Hurmerinta, laulaja

1. Huulirasva Rosebud Salve on ehdottomasti lempituotteeni. YSL:n valokynää käytän myös paljon peittämään aina niin tummia silmänalusiani. 

2. Jos en jaksa meikata muuten, niin laitan vain paljon huulikiiltoa. Se piristää jo kummasti kasvojen ilmettä.

3. On vaihtelevaa, kuinka usein kokeilen uutuustuotteita. Suurin piirtein kerran kuussa saatan kokeilla jotakin uutta, esimerkiksi hajuvettä. Viimeksi ostin Lancômen Hypnôse ripsivärin. Se tuuheuttaa ripsiä kerros kerrokselta. Olen pitänyt siitä tosi paljon.

4. Käyn aika harvoin missään kauneushoidoissa, mutta hierojalla piipahdan aika usein. Voice massagea voin myös suositella kaikille.

Teksti: Kirsi Pitkäranta

X