Kauneus

Näin loihdit täydellisen huulimeikin

Teksti: Anna.fi

Näyttävä huulimeikki kruunaa juhlatyylin näillä ohjeilla luot valloittavat huulet helposti!

Huulimeikki

Huolellisesti punatut huulet viimeistelevät meikin ja tuovat väriä koko olemukseen. Näyttävä huulimeikki on nopea ja helppo keino luoda juhlava yleisilme myös silloin, kun meikkausaika on kortilla: kun huulet sädehtivät, silmämeikiksi riittää luonnollinen ehostus.

Rajaus
Huulten huolellinen rajaaminen antaa huulille selvät rajat ja kauniin muodon. Valitse huulipunaasi sopiva tai korkeintaan 0.5-1 astetta tummempi sävy. Aloita rajauksen tekeminen amorinkaaresta ja piirrä sitten ylähuulten ulkonurkat. Rajauksen tulee mukailla huulten omia kaaria. Rajauksen avulla voi hieman paikkailla huulten muotoa, mutta muista luonnollinen lopputulos: älä piirrä rajausta liiaksi omien huultesi ylä- tai alapuolelle.

Täytä rajauksen jälkeen koko huulten alue kevyin vedoin rajauskynällä.

Huulipuna
Aloita huulipunan levitys huulten keskeltä ja liiku ulospäin. Taputa huulia kevyesti paperipyyhkeellä poistaaksesi ylimääräisen huulipunan ja levitä toinen huulipunakerros. Jos haluat kiiltävämmän lopputuloksen ja selkeämmän rajauksen, käytä huuliväriä.

Huulikiilto
Käytä huulikiiltoa huulipunan päällä, jos haluat superkiiltävän lopputuloksen. Voit myös sipaista huulikiiltoa vain huulten keskiosaan, jos haluat täyteläisemmältä näyttävät huulet.

Lähde ja kuva: AVON

X