Kauneus

Näin teet syksyn trendikkäimmän meikin

Nude, vahvat huulet, tummat silmät vai 1960-luvun look? Me neuvomme, miten sesongin muodikkaimat meikit tehdään.

Teksti:
Oili Urmas
Kuvat:
Leena Aro

Nude, vahvat huulet, tummat silmät vai 1960-luvun look? Me neuvomme, miten sesongin muodikkaimat meikit tehdään.

Meikitön meikki

Nudemeikki, MoschinoHyvin luonnollinen nude-look pitää pintansa. Silmämeikissä voi leikitellä persikan tai ruskean sävyisillä luomiväreillä.

Katso myös video: Klassinen silmämeikki juhlaan nudesävyillä

Kulmakarvat pidetään mahdollisimman luonnollisena. Niitä ei nyt nypitä ohuiksi. Kulmat huolitellaan siistiksi esimerkiksi hiuslakalla ja kulmakarvaharjalla.

Katso myös video: Täydelliset kulmakarvat – helpot ohjeet

Iho on myös luonnollinen, mutta hieman mattapintainen. Kevyen meikkipohjan saat BB-voiteella tai sävytetyllä päivävoiteella. Huullilla voi olla vaalean roosan tai persikan sävyistä punaa. Milanossa Moschinon näytöksessä nähtiin malleilla erittäin kevyt nude meikki.

Katso myös video: Luonnollinen nude-meikki Cushion-meikkivoiteella

Voimakas silmämeikki

Voimakas silmämeikki, Christian DiorNuden vastapainoksi on tullut vahva silmämeikki, joka tehdään joko rajauksilla tai voimakkaalla luomivärillä. Rajaus tehdään levittämällä mustaa eyelineriä reilulla kädellä silmän ympäri. Kotona voit kokeilla tehdä tummansinisellä eyelinerillä normaalia paksumman rajauksen. Tummansininen rajaus ei ole yhtä vahva kuin musta rajaus. Kun yhdistät voimakkaaseen silmien rajaukseen klassisen kirkkaanpunaisen huulipunan, saat näyttävän iltameikin.

Toinen vaihtoehto on käyttää luomiväriä reipppaasti. Turkoosia, tumman sinistä tai murrettua violettia luomiväriä laitetaan runsaasti yläluomelle.  Vahvan silmämeikin kanssa huulipuna on hyvin vaalea kuten Christian Diorin näytöksesä Pariisissa.

60-luvun tyyliin

60-luvun tyyliä meikissä, Dolce&Gabbana1960-luvulta on otettu vaikutteita myös meikkiin. Ripsissä on reilusti maskaraa ja kissamainen vinosti levenevä rajaus. Vaalea luomiväri korostaa rajausta. Huulipuna voi olla vaalean- tai ruusunpunainen. Dolce&Gabbanan näytöksessä Milanossa nähtiin hyvin naisellinen 60-luvun tyylinen meikki.

Huomio huuliin

Voimakkaat huulet, Julien MacDonaldKirkkaanpunainen tai viininpunainen huulipuna voi olla katseenvangitsijana. Huulipuna on nyt trendikäs, lasimaisia kiiltoja ei  nähty catwalk-meikeissä. Kun huomio on huulissa, muu meikki jätetään hyvin pelkistetyksi. Esimerkkiä voi katsoa Julien Macdonaldin Lontoon näytöksen malleista.

Lue lisää:  Etkö ehdi meikata? Näillä meikkigurun helpoilla vinkeillä säästät aikaa ja näytät hyvältä!

Vinkit antoi meikkitaiteilija Piia Hiltunen Toimistosta.
X