Philips Lumea -karvanpoistolaite – Ilmoittaudu testiryhmään!

Philips on tuonut markkinoille kivuttomaksi ja hellävaraiseksi mainostetun karvanpoistolaite Lumean, jolla ihokarvat voi poistaa itse kotona kauneushoitoloista tutulla IPL-valoimpulssiteknologialla. Lue, millaisia tuloksia Ellit saivat kahden kuukauden testijakson aikana laitteella aikaan!

Philips Lumea pakottaa valoimpulsseilla karvatupet lepovaiheeseen. Tämä estää uuden karvankasvun. Jos käsittely tehdään säännöllisesti kerran kahdessa viikossa, Philips lupaa ihon pysyvän sileänä joka päivä. Laite on kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien ihotautilääkäreiden kanssa kainaloiden, bikinirajojen ja säärten käsittelyyn.

Lumeassa on viisi asetusta eri valotehoille, ja ne on sovitettu eri ihotyypeille. Lisäksi laitteessa on sisäinen UV-suodatin, joka varmistaa ihon maksimaalisen suojauksen. Philips Lumea on ollut saatavilla Suomessa syyskuusta lähtien. Laitteen suositushinta on 599 euroa. Jos asiakas ei jostain syystä kahden kuukauden käytön jälkeen ole Lumeaan tyytyväinen, saa hän rahat takaisin.

Philips Lumea -karvanpoistolaite – Ilmoittaudu testiryhmään!

Toiveena apua runsaaseen karvankasvuun

Testaajat toivoivat ennen testauksen aloittamista Lumean hillitsevän runsasta karvankasvua ja löytävänsä ongelmattoman karvanpoistomenetelmän.

”Karvankasvuni on tätä nykyä erittäin runsasta. Ihokarvoja löytyy hyvin paljon ja ne kasvavat nopeasti. Karvat ovat tummanruskeita ja vahvoja. Toivon, että Lumea auttaisi vähentämään karvankasvua, jotta ne eivät olisi samanlainen riesa kuin nykyään. Etenkin kesät ovat tuskaa, kun yrittää pitää sääriä sileänä. Jos höylään ne aamulla, on niissä jo illalla sänki – liioittelematta. Toivon karvankasvun vähenevän runsaasti.”

Sara, 17

”Toivon, ett että Lumeasta löytäisin ongelmattoman karvanpoistomenetelmän. Toivon, että laitteen käyttö olisi vaivatonta, että sisäänkasvaneita karvoja ei tulisi ja että karvanpoistoa tarvisi suorittaa harvemmin.”

Taina, 30

Käyttö helppoa, mutta hidasta

Käytön testiryhmäläiset kokivat helpoksi, mutta toivoivat laitteeseen suurempaa käsittelypäätä suurien alueiden käsittelyn nopeuttamiseksi. Laitteen väri ei miellyttänyt toisen testiryhmäläisen silmää.

”Laitteen käyttö oli helppoa, joskin suurille alueille (kuten säärille) melko vaivalloista. Säärien käsittelyyn kului todella kauan aikaa, koska pinta-alaa on sen verran paljon ja Lumean iholle asetettava alue on vain pari neliösenttimetriä. Akku olisi myös saanut kestää kauemmin, koska en kerinnyt käydä läpi edes kokonaista yhtä säärtä/pohjetta ennen kuin akku loppui. Käyttö oli siis helpompaa ja nopeampaa pienemmille alueille. Jotkut alueet olivat vähän hankalia käsitellä, jos niihin oli itse vaikea ylettää.

Yleensä laitteen käyttäminen ei tuntunut lainkaan, mutta välillä nipisti ja joillain alueilla (etenkin suurilla tehoilla) jopa sattui. Tehon pienentäminen kuitenkin auttoi aina. Käytin karvanpoistolaitetta kämmenselkiin ja kainaloihin. Kainaloihin ja kämmenselkiin käytin laitetta kahden viikon välein, sääriin kolmen viikon välein kahden kuukauden testijakson ajan.”

Sara, 17

”Karvanpoistolaitteen käyttö oli toisaalta helppoa, ei missään nimessä monimutkaista, mutta toisaalta jotenkin tuskastuttavan hidasta. Esimerkiksi säärille käsittelyosa oli kovin pieni. Käytin karvanpoistolaitetta kainaloihin ja sääriin. Pienemmillä tehoilla laitteen käyttö ei tuntunut miltään, suuremmilla tehoilla käyttö oli hieman kivuliasta. Kannattaa etsiä itselle sopiva teho ja lukea käyttöohjeet. Käytin laitetta kahden viikon välein koko kahden kuukauden testijakson ajan, tosin reissussa ollessani käyttöön tuli pidempi tauko.

Laitteen väri ei ole mieleeni, ehkä valkoinen olisi tyylikkäämpi. Oli myös hankala muistaa aina käsittelypäivä, ehkä siihen voisi myös kehittää jotain.”

Taina, 30

Tuloksia ja tuloksettomuutta

Testiryhmäläisten tulokset olivat hyvin kaukana toisistaan. Saralle kahden kuukauden testijakson aikana ei ollut vielä ilmaantunut näkyviä tuloksia, kun taas Tainan karvankasvu heikkeni testijakson aikana olemattomiin. Kummatkin testiryhmäläiset kertoivat jatkavansa laitteen käyttöä.

”Huomasin testijakson aikana valitettavan vähän mitään tuloksia. Säärissä karvankasvu väheni ehkä ihan vähän, etenkin joistain kohdista – säärissä oli välillä ikään kuin paljaita laikkuja. Aion kuitenkin jatkaa laitteen käyttöä ja toivon, että tulokset parantuvat vielä käyttökertojen karttuessa.”

Sara, 17

”Laitetta käyttäessä karvankasvu heikkeni olemattomiin, mutta käsittely myös kuivatti ihoa. Ensimmäisen käsittelykerran jälkeen en huomannut vielä mitään tuloksia, mutta vähitellen karvankasvu hidastui olemattomiin. Uskon ehdottomasti, että tulokset parantuvat vielä entisestään käyttöä jatkamalla.”

Taina, 30

Lue lisää: Philips Lumea

X