Kauneus

Piia Pasanen ja muut tutut naiset saivat muuttumisleikissä uuden, sähäkän kampauksen – katso kuvat upeista muutoksista!

Pienilläkin muutoksilla hiustyyliin voi saada sopivasti särmää. Kolme tuttua naista sai uuden lookin, kun kampausta muutettiin boheemimpaan, sähäkämpään tai rennompaan suuntaan.

Teksti:
Ida Jokikunnas
Kuvat:
Sampo Korhonen, Om-Arkisto

Mira Kasslin, Piia Pasanen ja Michaela Söderholm saivat Annan muuttumisleikissä uuden, sähäkämmän hiustyylin. Katso jutusta kuvat uusista tyyleistä!

Pienilläkin muutoksilla hiustyyliin voi saada sopivasti särmää. Kolme tuttua naista sai uuden lookin, kun kampausta muutettiin boheemimpaan, sähäkämpään tai rennompaan suuntaan.

Pyysimme juontaja-malli Michaela Söderholmin, uutisankkuri Piia Pasasen ja kiinteistönvälittäjä Mira Kasslinin muuttumisleikkiin, jossa heille luotiin uusi hiustyyli ilman saksia.

Lue myös: Julkkisten huikeat muodonmuutokset! Tunnistaisitko Riitta Väisäsen ilman kiharoita?

Michaela Söderholm, 29, juontaja ja malli:

”Olen aina ollut pitkähiuksinen”

”Olen oikeastaan aina ollut pitkähiuksinen. Lyhyimmillään hiukseni ovat olleet polkkamittaiset, ja silloinkin mitta on ollut juuri se pidempi polkka. Olen aina tykännyt, että saan hiukset halutessani kiinni. Urheilussa ja ratsastuksessa on jo turvallisuudenkin kannalta tärkeää, että hiukset saa kiinni ja pois kasvoilta. En koe ikinä toteuttaneeni mitään erityisen villiä hiuskokeilua, mutta pitkien hiusten leikkaaminen kerralla napamitasta olkapäille on aina järkyttänyt jotakuta kavereistani tai perheestäni. Kerran kampaaja ei olisi millään raaskinut leikata hiuksiani. Sanoin, että jos hän ei leikkaa niitä, voin toki itsekin tarttua Fiskarseihin.

Olen kokeillut joskus vaaleaa väriä, mutta oma tumma sävy tuntuu kuitenkin parhaalta. Kun laittaudun, useimmiten hiukset ovat isoilla kiharoilla tai sitten tiukalla ja sileällä ponnarilla tai nutturalla.”

Michaela Söderholm
Michaelan kommentti muutoksesta: ”Aivan ihana ja juuri oikealla tavalla huoleton! Tämän tyylistä kampausta olen yrittänyt lukuisia kertoja itselleni toteuttaa, mutta siitä on aina tullut vain epäsiisti. Tämä on täydellisen boheemi ja silti näyttävä!”

Michaelan uusi tyyli: boheemisti pörröinen

Michaela on totuttu näkemään muhkeassa kiharakampauksessa tai siloisen suorissa hiustyyleissä. Sopivasti särmää tuovaa tyyliä lähdettiinkin hakemaan boheemin pörröisyyden kautta. Hiustyyli on naisellisen romanttinen, mutta rikkoo perinteistä viimeistellyn sileää mielikuvaa.

Michaelan hiuksiin lisättiin tuuheuttava hoitotuote sekä lämpösuoja. Sen jälkeen hiukset föönattiin pää alaspäin, jotta saatiin maksimaalista volyymia hiustyveen. Kuohkea kampaus muotoiltiin tuuheuttavalla lämpöharjalla, latvat kiinnitettiin niskaan ponnarille ja muuten kampaus jätettiin kevyen pörröiseksi. Lopuksi hiukset viimeisteltiin hiuskiinteellä.

Piia Pasanen, 47, toimittaja ja uutisankkuri:

”En harrasta radikaaleja muutoksia”

”Ihanaa päästä pitkästä aikaa laitettavaksi! Viimeisen vuoden aikana olen joutunut opettelemaan ihan toisella tapaa laittamaan itseni kameran eteen, sillä koronan takia kampaamme ja meikkaamme itse itsemme uutislähetyksiin. Tyttären harrastus on vaatinut hiusten laittamista, mutta en koe olevani siinä edelleenkään kovin hyvä.

Yleensä omat hiukseni ovat pehmeillä kiharoilla, eikä historiastani oikeastaan löydy mitään erikoisia hiuskokeiluja. Sävy ja mitta ovat tuntuneet niin omilta ja tutuilta, ettei villeihin muutoksiin ole ollut tarvetta. Työnkin puolesta toki pitää olla siisti, eikä radikaaleja muutoksia toivotakaan, jotta en vie lähetyksissä huomiota uutisilta. Nykyinen tyyli sopii moneen, koska se on yhtä aikaa rento ja tyylikäs.”

Lue myös: Vaaleille hiuksille on nyt monta ihanaa värjäystrendiä: sand tropez blond, money piece highlights, mushroom blond ja muut trendityylit sopivat lähes kaikille

Piia Pasanen
Piian kommentti muutoksesta: ”Onpa erilaiset laineet kuin minulla aiemmin. Ihana rantatukka, sopivan rento ja freessi samaan aikaan!”

Piian uusi tyyli: rento rantatukka

Piian tuttu hartioille laskeutuva kiharatyyli vaihtui rennon tekstuuriseen rantalaineeseen. Muutoksessa haluttiin kokeilla aavistuksen särmikkäämpää ja nuorekasta tyyliä, volyymista tinkimättä.

Piian hiukset föönattiin kuohkeiksi. Pohjalla käytettiin tuuheuttavaa ja tekstuuria tuovaa tuotetta, jotta ennen muotoilua saatiin hyvä pohja laineille sekä rutkasti volyymia. Kuiviin hiuksiin lisättiin sokerisuihketta tuomaan rakennetta ja joustavuutta kutreihin. Hiukset muotoiltiin raudalla pehmeille laineille. Latvat jätettiin melko suoriksi. Lopuksi laitettiin hiukan hiuspuuteria tyveen. Se kohottaa hiuksia sekä mahdollistaa saman kampauksen pitämisen jopa parin päivän ajan. Viimeistely tehtiin hiuskiinteellä.

Mira Kasslin, 43, kiinteistönvälittäjä:

”Harva tietää, että olen oikeasti punapää”

”Olen ollut käytännössä aina blondi ja melkein aina lyhythiuksinen. Nyt kutrini ovat edelleen lyhyet, mutta kaikkien näiden vuosien jälkeen vaihdoin värin punaiseen. Vaatii itseltänikin vielä hiukan totuttelua katsoa punatukkaista peilikuvaa. Punainen sävy on minulle kuitenkin se luonnollinen – harva tietää, että olen punatukkainen luonnostaan.

Hiukseni ovat aina olleet tosi vahvat ja kestäneet hyvin vaalentamista. Nyt kuitenkin hiukseni menivät sellaiseen kuntoon, että päätin lopettaa blondaamisen. Annan niille lepoa vuosien vaalentamisen jälkeen. Vaalea ja kuohkea, ehkä hieman kiharainen hiustyyli on se, jossa minut on totuttu näkemään. Tämä hieman maskuliinisempi ja ei niin kuohkea tyyli tuo kaivattua muutosta, ja on ihanaa kokeilla sekä nähdä itsensä ihan eri lookeissa.”

Mira Kasslin
Miran kommentti muutoksesta: ”Niin makea look kokonaisuudessaan! Androgyyninen, mutta kuitenkin sopivan naisellinen, ja väri nousee hienosti esiin ihan toisella tapaa.”

Miran uusi tyyli: maskuliinisen sähäkkä

Miralla on totuttu näkemään vaalea ja kiharaisen kuohkea hiustyyli. Nyt uuden punaisen sävyn myötä tyyliin haettiin sähäkkyyttä hivenen maskuliinisemmalla otteella. Kevyempi wet look toimii, jos ei halua tyylin näyttävän täysin märältä ja haluaa säilyttää tietyn kevyen kuohkeuden.

Ennen föönausta Miran hiuksiin laitettiin primeria, joka antaa hiuksille muotoiltavuutta sekä hoitavuutta. Sen jälkeen kuiviin hiuksiin lisättiin geeliliimaa ja kampaus muotoiltiin käsin, ei kammalla vetäen. Näin suortuviin jää kuohkeutta ja tekstuuria. Aivan lopuksi kampaukseen sipaistiin päälle seerumia, joka tuo upean kiillon ja siten tehostaa hiusten omaa sävyä.

X