Kauneus

REN Skincare – Unisex-ihonhoitosarja vakuutti Ellit

Teksti:
Anna.fi
REN Skincare

REN on 100% parabeeniton ja sulfaatiton, moderni unisex-ihonhoitosarja. REN-kosmetiikan tuotekehityksessä on käytetty luonnon kasviuutteita sekä vältetty synteettisia raaka-aineita. Lue, mitä Ellien iho piti julkkisten suosimasta ihonhoitosarjasta!

REN-tuotteet eivät sisällä petrokemiallisia lisäaineita tai synteettisiä väriaineista. Säilyvyyden näille ihonhoitotuotteille takaa vakuumipakkaus.

REN yhdistää kaksi ominaisuutta, joita ei ole aikaisemmin nähty samassa tuotteessa: kliinisissä kokeissa todistettu hi-tech tehokkuus ja ihoa hellivä luonnollisuus. RENin sisältämät vaikuttavat aineet ovat 100% luonnollisia. REN-kosmetiikan kuuluisia käyttäjiä ovat mm. Uma Thurman, Jude Law, Jade Jagger ja Kate Moss.

Testitulokset

Hanna 29 v.

Ihotyyppi: kuiva iho, rasvoittuva T-alue

REN Skincare – unisex-ihonhoitosarja pääsi Ellien testiin

Kasvot:

”Hunajaa sekä tuoksultaan että koostumukseltaan muistuttava Glycolactic Skin Renewal Peel Mask -naamio ei kasvoilla ollessaan jähmety inhoittavan kiristäväksi kuoreksi kasvoille, kuten jotkut naamiot. Hoidon jälkeen iho tuntuu ehkä hiukan kimmoisammalta.

Lähes tuoksuton Hydro-calm Cleansing Milk -puhdistusmaito on hellävarainen eikä jätä ihoa liian kuivaksi, mutta tuntuu silti puhdistavan ihon hyvin.

Miellyttävän tuoksuttomassa Jojoba Microbead Invigorating Facial Polish -kuorinta-aineessa on jännittävän kuulamaiset kuorintahippuset, jotka tuntuvat hauskalta iholla liikkuessaan. Omalle iholleni kuoriva vaikutus saisi kyllä olla voimakkaampi.

Hyvin miedosti tuoksuva Lipovector Smoothing Eye Contour Cream -voide levittyy hyvin silmien alle, mutta ei imeydy erityisen nopeasti. Pumppupullosta on vaikea saada tarpeeksi pieni määrä voidetta.

Miedon tuoksuinen Hydra-Calm Global Protection Day Cream -voide tuntuu sormissa aika paksulta mutta imeytyy ainakin omaan rutikuivaan ihooni nopeasti jättämättä mitään epämiellyttävää pintaa. Toimii!

Oranssi Omega 3 Night Repair Serum -öljy tuoksuu voimakkaasti ja tuo mieleen lähinnä rasvaisen mantelikakkutaikinan. Ihon pinta jää kiiltäväksi, kunnes sille levittää yövoiteen.”

Frankinlicense Revitalising Night Cream -seerumin päälle levitettävä yövoide on keltaista kreemiä, joka jää iholle aika rasvaiseksi pinnaksi. Aamulla iho tuntuu kyllä hoidetulta.”

Vartalo

”Neroli and Grapefruit Zest Body Wash -pesunesteen tuoksu on hedelmäinen ja raikas, suorastaan piristävä. Pesu ei kuivata ihoa liikaa.

Kuivalle iholle hierottava Guerande Salt Exfoliating Body Balm -kuorinta-aine tuoksuu ihanasti sitruksille. Pidän juuri näin karkeasta kuorintasuolasta, joka ei sokerin tavoin sula iholle. Ehdin siis kuoria ihoa tarpeeksi kauan. Kuten tuotteen nimestäkin voi päätellä, on suolan seassa jotain todella kosteuttavia ainesosia, jotka tekevät ihosta ihanan kosteutetun. Kuorinnan jälkeen kannattaa suihkuhuoneessa liikkua varovasti, sillä lattia jää liukkaaksi.

Hurmaavan pehmeä Grapeseed Jojoba And Sheabutter Body Cream -kosteusvoide on koostumukseltaan loistava: ei liian laiha, ei liian paksu. Raikas sitrustuoksu viipyy iholla vielä hetken voiteen imeytymisen jälkeen. Loistava!”

Hilppa 21 v.

REN Skincare – unisex-ihonhoitosarja pääsi Ellien testiin

Ihotyyppi: pintakuiva, rasvoittuva, epäpuhdas

Kasvot

”Mayblossom Balancing Cleansing Gel oli hyvin perinteinen geelipudistusaine: puhdisti ihon tehokkaasti, ei tuoksunut voimakkaalta ja jätti ihon kauniin mattapintaiseksi. Soveltuu siis hyvin rasvoittuvalle iholle! Toinen rasvoittuvan ja -epäpuhtaan ihon suosikkituote oli myös Jojoba Microbead Invigorating Facial Polish -kuorinta, joka oli herkälle iholleni juuri sopivan hellävarainen, mutta samalla tehokas. Kuorinta jätti ihon raikkaaksi ja kuulaaksi.

F10 Smooth And Renew Peel Mask oli koostumukseltaan hyvin miellyttävä ja erikoinen, mutta kuluu aivan huimaa vauhtia. Naamion pesemisen jälkeen iho on pehmeä ja kuulas, mutta juuri huonon riittoisuuden takia en tätä tuotetta toistamiseen ostaisi.

Vita-Mineral Radiant Day Cream -päivävoide ja Frankinlicense Revitalising Night Cream -yövoide olivat kumpikin hyvin rasvaisia voiteita. Olisin kaivannut rasvaisen päivävoiteen sijaan kevyempää päivävoidetta, yövoiteen rasvaisuus ei minua häirinnyt.

Omga 3 Night Repair Serum oli todellista tehohoitoa pintakuivalle iholleni. Seerumi imeytyi ihooni tehokkaasti ja kosteutti ihoa syvältä. Hyvin mantelinen tuoksu olisi voinut olla houkuttelevampi.

Lipovector Smoothing Eye Contour Cream -silmänympärysvoide oli koostumukseltaan miellyttävä ja juuri sopivan kevyt. Pidin pumppupullosta: se tuntui hyvin hygieeniseltä vaihtoehdolta silmänympärysvoiteen pakkaukseksi. En kokenut myöskään, että silmänympärysvoiteen annostelu olisi ollut vaikeaa pumppupullosta johtuen.”

Vartalo

”Neroli and Grapefruit Zest Body Wash -suihkusaippua oli todella raikas ja herkullisen hedelmäinen. Tämä tuote on todellinen arkiaamuisten suihkujen piristysruiske!

Guerande Salt Exfoliating Body Balm -kuorinta-aine kosteuttaa ja kuorii tehokkaasti. Kuorinta-aine tuoksuu raikkaan sitruksiselta – tämä tuoksu on varmasti monen mieleen.

Ihanan samettinen Guerande Salt Exfoliating Body Balm -kosteusvoide saa ihon hehkumaan kosteuttavalla vaikutuksellaan. Tämänkin tuotteen sitruksinen tuoksu tuo hymyn huulille piristäen päivää.”

REN Skincare – unisex-ihonhoitosarja pääsi Ellien testiin

Kristiina 38 v.

Ihotyyppi: normaali, ajoittain rasvoittuva t-alue ja kuivat silmänympärykset

Kasvot

REN Skincare – unisex-ihonhoitosarja pääsi Ellien testiin

”Olin erittäin tyytyväinen Ren-tuotesarjaan kokonaisuudessaan, vaikkakin tuotteiden nimet ovat varsin hankalasti muistettavissa. Pakkaukset ovat yksinkertaisen kauniita, mutta jonkinasteisen miinuksen antaisin kyllä tuplamuovituksesta. Muovipurkin sisällä on vielä muovipussi, jossa varsinainen tuote asuu.

Tuotteiden tuoksumaailma on lempeän hedelmäinen, ainoastaan yövoiteen tuoksu poikkeaa juurikasviin vivahtavalla tuoksullaan. Sekään ei ole paha, mutta jos on tottunut normikosmetiikan esanssituoksuihin, niin ensimmäisellä kerralla voi hieman hämmentyä. Ren on ihanan lempeä sarja, ja ihoni on ollut tuotteiden käytön alusta lähtien hyvin pehmeä ja samettinen.

Putsari on ihanan lempeä, mutta samalla tehokas. Pieni määrä riittää puhdistamaan sekä kasvot että silmämeikin. Erityiskiitos siitä, että yksi tuote hoitaa putsaustoimen, eikä erillistä silmämeikinpoistoainetta vanulappuineen tarvita. Kuorinta-aine on hyvin hellävarainen: sekin jättää ihon hellityn näköiseksi.

Naamio oli jännää tavaraa ja tuntui hupenevan vähän turhan nopeasti. Naamion jälkeen iho näytti kuulaalta. Juonteisiin se ei mielestäni tehonnut, mutta samean ihon kuultavaksi saattamisessa kannattaa tarttua tähän tuotteeseen.

Silmänympärysvoide oli hyvä, mutta pumppupullosta tuli hieman liikaa kerralla. Tuote säilytti hyvin kosteuden seuraavaan kertaan asti.

Yleensä en pidä seerumeista, sillä ihoni alkaa helposti kukkimaan niiden käytön seurauksena. Tämän tuotteen kohdalla näin ei käynyt, vaan muutama tippa kosteusvoiteen alla tuntui jättävän ihon pehmeäksi ja ravituksi. Kosteusvoiteista pidin myös, mutta en näe niiden välillä juuri eroa kuin tuoksussa. Tässä kohtaa pumppupullon annostelija toimi hyvin.”

Vartalo

”Suihkusaippuan raikkaan hedelmäinen tuoksu on valloittava. Minulla on aina useampia eri tuoksuisia saippuoita eri tilanteisiin ja mielentiloihin.

Kuorintavoide kuuluu hellävaraisten kuorintatuotteiden ryhmään. Vaikka tuotetta kehotettiin laittamaan iholle ennen sen kastelemista, niin ihotuntuma jää siltikin hienovaraiseksi. Tuoksu muistuttaa hieman hammashygieniatuotetta, mutta tuntuu raikkaalta esim. urheilun jälkeen.

Vartalovoide on ihanan ravitseva ja tuoksukin on lempeä. Voide imeytyy suhteellisen nopeasti ja sopii myös kiireisiin aamusuihkuihin tai jumpan jälkeen pukuhuoneessa siveltäväksi.”

Anna-Mari 27 v.

REN Skincare – unisex-ihonhoitosarja pääsi Ellien testiin

Ihotyyppi: sekaiho, pintakuiva, rasvoittuva T-alue

Kasvot

”Rosa Centifolia Facial Cleansing Gel oli hyvin tavallinen normaalin ihon putsari. Tuoksu ei ollut liian voimakas ja koostumus oli mukavan kevyt. Käyttäisin tätä etenkin kesäisin, jos iho on hyvässä kunnossa. Naamion tuoksussa oli voimakkaasti appelsiinia ja mandariinia. Tuoksu tuntui aluksi melko voimakkaalle, mutta totuin siihen käytön edetessä. Koostumus oli melko tahmeaa ja siksi naamiota menikin kerta käytöllä melko paljon. Lopputuloksena ihosta tuli kuitenkin pehmeä ja sileä.

Silmänympärysvoidetta oli vaikea saada pumppupullosta kerralla tarpeeksi vähän. Koostumus oli kuitenkin kuivan ihon tarpeisiin mukavan runsas ja voide levittyi hyvin. Yövoide oli iholleni hieman liian raskas. Talviaikaan kun iho on todella kuiva, voisin tätä käyttää. Tuoksu ei tässä ollut mielestäni parhaimmasta päästä.

Seerumi jätti ihoni todella rasvaiseksi, vaikka yritin laittaa sitä hyvin vähän. Seerumin tuoksusta en oikein pitänyt. Aion ottaa seerumin käyttöön, kun ihoni huutaa kosteutta talven paukkupakkasilla.

Päivävoiteesta pidin erittäin paljon! Se imeytyi hyvin, vaikka olikin erityisen suojaava koostumukseltaan. Voide pääsi todelliseen testiin purjehduksella, joka yleensä saa kasvojeni ihon kuumottamaan ja punoittamaan. Tämä voide suojasi ihoa niin hyvin, että normaalista punoituksesta ja kuumotuksesta ei ollut tietoakaan. Voide toimi myös meikin alla moitteettomasti.

Jojoba Microbead Invigorating Facial Polish -kuorinta oli mukavan hellävarainen. Se jätti ihon pehmeäksi ja kuulaaksi.

Vartalo

Guerande Salt Exfoliating Body Balm -kuorinta oli erityisen tehokas, kun sen levitti kuivalle iholle. Mekaaninen kuorinta ja piparminttu saivat veren todella kiertämään! Lopputuloksena ihosta tuli superpehmeä ja virkistynyt!

Vartalovoide levittyi ja imeytyi iholle hyvin. Iho jäi pehmeäksi ja hyvin kosteutetun tuntuiseksi. Tuoksu oli melko voimakas, mutta ei kuitenkaan liian hallitseva.

Suihkusaippuassa oli todella hyvä ja raikas tuoksu. Se piristää aamusuihkussa kummasti!

Lue lisää merkin kotisivuilta: REN skincare

X