Kauneus

Stylistien vinkit: Hiukset paljastuvat talvimyssyn alta!

Teksti: Anna.fi

HiuksetKun pipo ei kiristä enää päässä, on aika päivittää kampaus kevään ja kesän sävelien mukaisesti. Terveet ja kiiltävät hiukset ovat kuin kruunu päässä!

1. Kauniit hiukset ovat aina in
Hyvin hoidetut, terveet ja kiiltävät hiukset ovat aina muodikkaat ja hyvännäköiset. Hiusten kunnon tarkastaminen on kaiken perusta. Mikäli kampaus on periaatteessa kuosissa eikä se tarvitse muuta päivitystä, niin vähintäänkin kannattaa leikata kuivat latvat pois.

2. Täsmähoitoa hiuksille
Omien hiusten kunnon vaatima tehohoito on avain kesään valmistautuessa. Myös kuivalle hiuspohjalle löytyy täsmätuotteita kotihoitoon. Hiukset selviävät kesän porottavasta auringosta sitä paremmin, mitä terveemmät ne ovat.

3. Selkeät linjat
Kevään hiusmuodissa avainsana on selkeys. Selkeät linjat toistuvat niin leikkauksissa kuin väreissäkin rikottua hiuslinjaa unohtamatta. Tukka on villi, mutta luonnollisen näköinen.

4. Muodikas otsatukka
Mikäli otsatukka vaatii hienosäätöä, sen leikkauttaa muodikkaasti paksuksi läheltä korvaa alkavaksi. Otsatukka korostaa kasvoja nätisti, se tuo ilmeeseen ryhtiä. Otsatukkaa leikkauttaessa kannattaa kuitenkin muistaa, että pitääkseen sen hyvännäköisenä, on sitä leikattava riittävän usein.

5. Pehmeää kiharaa
Pehmeät luonnonkiharamaiset kampaukset, jotka muistuttavat meitä 1950-luvun glamourista, näkyvät myös katukuvassa kevään ja kesän aikana. Joten siis suoristusrauta kaappiin odottamaan seuraavaa virtausta!

6. Kiiltoa hiuksiin
Kevätauringon paistaessa kiiltoa hiuksiin saa myös erittäin kätevällä viimeistelytuotteella, eli kiiltosuihkeella! Mars matkaan ja auringosta nauttimaan.

7. Suojaa hiuksesi auringolta
Kun kesäkuukaudet vihdoinkin koittavat, on ensiarvoisen tärkeää suojata hiukset auringossa välttääkseen niiden kuivumisen. Kaupat ovat pullollaan muodin viimeistelijöitä eli asusteita, valinnanvaraa riittää niin huiveissa kuin hatuissakin. Hiuksia varten löytyy myös erilaisia auringonsuojasuihkeita.

Asiantuntijana parturi-kampaaja Terhi Huttunen Porvoon Napsista

Kuvat: SKOY
Teksti: Kirsi Pitkäranta

X