Kauneus

Stylistin vinkit: Kesällä korot kopisevat kauniisti!

Teksti: Anna.fi

Stylistin vinkit: kesäkengätKesäkengissä on paljon ihania uutuuksia. Naisellisuutta peliin, kun sitä kerrankin tarjotaan!

Kiilakorot ovat muodikkaimmat nyt juuri tällä hetkellä. Lyhyemmät siskot pitävät varmasti tästä tyylistä, sillä kiilakoroilla saa monta senttiä lisää pituutta. Espadrillokset ovat jälleen markkinoilla, niitä näkee sekä kaupungilla, että rannalla. Joissakin malleissa on sääriin ulottuvat kankaiset nyörit tai nilkkaremmit.

Stylistien vinkit: kesäkengätOle rohkeasti naisellinen!

Naiselliset, klassiset ja elegantit ovat kuvailevat adjektiivit tämän kesän kenkämuodille.
Kengänkärki on kapea tai pyöreä, ihan oman maun mukaan. Puupohjat ovat myös jälleen in.

 

Stylistien vinkit: kesäkengätErotu yksityiskohdilla

Kesäkengissä on paljon hauskoja yksityiskohtia; niittejä, brodeerauksia, helmiä ja punoksia. Hollywood-henkeä on aistittavissa korkeissa koroissa ja koristeellisuudessa.

 

 

Stylistien vinkit: kesäkengätHillityt värit

Tämän kesän muodikkaimmat värit ovat hillitympiä kuin viime kesänä. Väreinä nousevat metallinhohtovärit, valkoinen ja ruskean eri sävyt. Ylipäätään kaikki luonnonläheiset värit ovat nyt vallanneet komeimmat kengät.

 

Stylistien vinkit: kesäkengätPistokkaat

Aivan matalat pistokkaat, joissa kärki on kiinni, ovat myös kesän hittejä. Monet mallit ovat koristeltuja, useat itämaiseen tyyliin.

 

 

Stylistien vinkit: kesäkengätKangasta retroillen

Vapaa-ajalla jalkaan sujahtavat kangaskengät. Useimmat markkinoiden mallit ovat saaneet retrovaikutteita. Miehillekin on nyt paljon hauskoja malleja ja värikkäitä kuoseja.

 

Asiantuntijana WellStep Oy:n  markkinointipäällikkö Marja-Liisa Sandqvist.
Jutun kenkiä myynnissä mm. Andiamo-liikkeissä.

Teksti Kirsi Pitkäranta | Kuvat WellStep Oy

 

X