Kauneus

Stylistin vinkit: Syksyn ja talven hiusmuoti

Teksti: Anna.fi

Hiusmuoti syksy 2006Naisellisuus, ihanan pehmeät kiharat ja nutturat – tässä lyhyesti syksyn ja talven hiusmuoti.

Naisellisuus
Hiusten yleisilme on tänä syksynä ja talvena naisellinen. Irtohiuksia käytetään kampauksissa paljon sekä pieniä poninhäntiä. Herkät linjat epäsymmetrisen graafisissa leikkauksissa korostavat persoonallisuutta ja tekevät mallista kiinnostavan.

Lämmin väri
Hiustenvärjäyksessä korostuvat erityisesti lämpimät värit; syvää ruskeaa ja hiukan marmorin sävyä ja kuultoa. Jos raitoja haluaa, tumman ruskeaan ne tehdään mustalla raidalla, keskiruskeaan sopivat kuultavat valoraidat

Hiusmuotia syksy 2006: otsatukka

Otsatukka otsalla tai ohimoilla
Otsatukka on tänä syksynä ja talvena joko voimakas otsatukka tai sitten suositaan sivuun vedetty mallia. Myös kampaukset, joissa tukka on nostettu ylös pois otsalta, ovat muodikkaita.

Nutturapää
Tällä kaudella on silmiinpistävän paljon nutturoita. Nutturoita on kolmenlaisia: letitetty nuttura, hyvin iso ja tupeerattu nuttura sekä päätä myöden tiukasti vedetty nuttura, joka on usein myös sivussa.

 

Hiusmuotia syksy 2006: miehet

Miehillä lyhyet mallit
Miesten hiusmallit ovat tällä kaudella erityisen lyhyitä. Ne on leikattu veitsellä rikkonaisiksi. Hiukset viimeistellään huolettomasti, vaha nypitään sormenpäillä jopa wet lookiin asti.

Asiantuntijana katjamariateamin Katja Takala.

katjamariateam.fi

Teksti: Kirsi Pitkäranta
Kuvat: Haute Coiffure Francaise,
L´Oreal -muotoilutuotteet | katjamariateam

 

X