Kauneus

Stylistin vinkit: Syysmeikki

Teksti:
Anna.fi
Syysmeikki, meikkitrendit

Yksityiskohtien kirjo ja värikkyys meikeissä on tänä syksynä huomattavaa. Taitava meikkaaja panostaa silmiin: katse kertoo kaiken! Ja oikein meikattuna sanomasi tehostuu.

Goottimaisuus ja glam-rock, siinä sanat syysmeikille. Syksyn meikki on ottanut vaikutteita myös 80-luvulta värin ja rajausten käytössä. Tummat silmät ovat tämän syksyn ja talven juttu. Ota siis silmämeikin rajauskynä käteesi viimeistään nyt!

RUNSAAT SILMÄRIPSET
Koe ja löydä, ja ennen kaikkea kokeile uutta – harjoituksella ne mestarit syntyvät. Pitkät ja tuuheat silmäripset tehostavat tummaa katsetta. Mascaraa ei tarvitse säästellä; niin ylä- kuin alaripsetkin voi värjätä. Uskallatko kokeilla muutamaa irtoripseä katseen terävöittämiseksi?

Ripsivärit, joissa on kaksi osaa – valkoinen pohjustusväri sekä musta, eivät turhaan ole löytäneet tietään markkinoille. Silmät voit värjätä sumuisen ja utuisen goottityyliseksi pehmentämällä mustaa silmienrajauskynää. Vaihtoehtoisesti voit myös jättää rajauskynän tarkat viivat esiin.

MUISTA PUHDISTUS
Koska herkkä silmienympärysiho joutuu kovalle koetukselle raskaan meikin vuoksi, kannattaa hommata kylppärin kaappiin pari oivaa purnukkaa silmänympärysihoa varten. Ennen kaikkea kannattaa pitää huolta siitä, että meikit eivät jää ainakaan yöksi silmiin!

Muutenkin nyt on aika kiinnittää huomiota kauniiseen ja kuulaaseen ihoon, se on kauniin ja hyvännäköisen meikin perusta. Markkinoilla on tarjolla kaikenlaisia täsmähoitoja jokaiseen ihonhoito-ongelmaan. 

Syysmeikki Jane Iredalelta

VÄRIT
Väreissä syysmeikki leikittelee kauden omilla väreillä: mustan ja tumman lisäksi lila, hiekka, pohjoisen luonnon värit sekä ruskean sävyt vihreän eri vivahteisiin näkyvät meikkiväreissä. Poskipunat ovat vaaleita ja niillä ei ole tarkoitus muuta kuin hiukan korostaa poskia.

Koska meikin huomio kiinnittyy ehdottomasti silmiin, riittää huuliin kevyempi väri. Huulikiilto on riittävä. Mitäpä jos valitsisit kiillon sointumaan yhteen villapaitasi värin kanssa? 

Jane Iredalen Super-Shape-Me -kulmien ja silmämeikin ehostuspaletti hehkuu trendiväreissä: luomien pohjustusvoide, värillinen vaha kulmien muotoiluun, kaksi värinappia luomiin, rajauksiin ja kulmille sekä siveltimet ja pinsetit. 3 sävyvaihtoehtoa. n. 95 euroa. >

Teksti Kirsi Pitkäranta | Kuvat Jukka Pakarinen

LINKKIVINKIT

Anna Kauneus | Lisää asiaa meikistä ja trendeistä uudessa Anna Kauneudessa. Tutustu lehteen ja opettele tekemään syksyn Party Chic -meikki>

Anna Club | Annan tilaajana olet automaattisesti Anna Clubin jäsen ja saat vuodessa n. 150 rahanarvoista etua. Nyt klubilaisille mm. lokakuun etuna ylellisiä Thalgo -ihonhoitotuotteita.
Tutustu ja hyödynnä etusi >

Kilpailut | Kenet haluaisit nähdä Muoti+kauneus -messuilla? Kerro kenen tyyliä ihailet ja voita uutuusmascara>
Kilpailu on voimassa 26.10.2006 saakka.

Kerro paras hiustenhoitovinkkisi, jonka olet saanut äidiltä/tyttäreltä ja osallistu kilpailuun >
KIlpailu on voimassa 26.10.2006 saakka.

Jane Iredale -tuotteita saatavilla kauneushoitoloista. Jälleenmyyjät ja uutuustuotteet esittelyssä osoitteessa http://www.estelina.com/ >

Kauniin meikin teossa auttavat laadukkaat meikinpohjustustuotteet.
Tutustu esimerkiksi Lumenen tuotteisiin >

X