Kauneus

Täällä tuoksuu tähdeltä

Kun mallit vaikuttavat persoonattomilta, kääntyy kosmetiikkateollisuus Hollywood-näyttelijöiden puoleen.

Teksti:
Anna.fi

Kun mallit vaikuttavat persoonattomilta, kääntyy kosmetiikkateollisuus Hollywood-näyttelijöiden puoleen.

”Suostuin tuoksun keulakuvaksi varmaan siksi, että olen koko elämäni halunnut lausua ’A new fragrance from Calvin Klein’”, Scarlett Johansson sanoo nauraen. Sulohuulinen suosikkinäyttelijä ja tyyli-ikoni esiintyy Eternity Moment -tuoksun mainoksissa. Hän esittää näyttelijä Trent Fordin kanssa rakastuvaa paria lyhytfilminomaisessa pätkässä.
”Mainoksen kuvaaminen ei poikennut kovinkaan paljon elokuvan tekemisestä”, Scarlett kertoo. Unenomaisen Lost In Translation -elokuvan tähti on tottunut ”vain olemaan” kameran edessä, ja sitä häneltä haluttiin nytkin. ”On hankala selittää miten roolini muodostuvat. Se on pitkälti vaistomaista.”
Itse tuoksu miellyttää tähteä myös. ”Pidän kukkaishajuista, supernaisellisista mutta helpoista tuoksuista.” Eternity Momentia nimitetään ’vastapuristetuksi kukkaistuoksuksi’ – siitä on tehty mehukas, suorastaan kasteinen. Tuoksunluojat tavoittelivat aromia, joka osuisi ihmisiin tunteen tasolla, ja koettivat pullottaa ”rakastumisen hetken”. ”Se on tuoksu, joka irrottaa ’Tuoksutpa hyvältä!’ -tyyppisiä kommentteja. Joihin voi vastata ’Niin, mutta minä olenkin herkkä kukka”, Scarlett vitsailee.
Hän kertoo, että tuoksulla oli rooli myös Lost In Translationin hissikohtauksessa. ”Bob ja Charlotte tapaavat ensi kertaa hississä. He huomaavat toisensa ohimennen, ja olen sitä mieltä, että se oli hetkellä, jolloin Charlotten tuoksu täytti hissin.”
Calvin Klein Eternity Moment, 59 e.

Teksti Jenni Lieto/Trendi (22.10.2004)
Kuva Calvin Klein

X