Takatukka eli mullet on julkkisten suosiossa.
Takatukka on suosittu hiusmalli julkkisten keskuudessa.
Kauneus

Tämän hetken kuumin hiustrendi on monelle kauhistus – takatukan moderni ilme näyttää yllättävän hyvältä näillä julkkiksilla

Retro on täällä taas! Olisitko uskonut, että takatukka tekee paluun? Sen päivitetty versio on maailmantähtien suosiossa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: iStock

Hiusmuoti on jo tovin ammentanut viime vuosikymmenistä. Trendeissä on nähty niin ysäriltä tuttu shaggy, verho-otsatukan paluu kuin 1980-luvulla suositut villit kiharatkin. Eikä retromuoti ole väistymässä vielä tänäkään syksynä. Nyt paluun tekee hiusmalli, jota joko vihataan tai rakastetaan: mullet eli takatukka.

Moni mieltää takatukan hirvittäväksi, mutta hauskaksi retrovillitykseksi, jonka kultakausi nähtiin 1980-luvulla. Kasarilta tuttu kampaus tekee kuitenkin vahvaa paluuta, ja mullet-trendiin ovat hypänneet mukaan monet maailmantähdet.

Mutta millainen on takatukka 2020-luvulla? Suosittu mullet-hiustrendi inspiroituu 1980-luvusta, mutta malli on saanut trenditietoisten käsissä uuden, päivitetyn ilmeen. Katso kuvista, miltä näyttää moderni takatukka!

Takatukka – nämä 7 julkkista näyttävät, miten mullet stailataan tälle vuosikymmenelle

Laulaja Miley Cyruksen takatukka on oodi 1980-luvun rock ’n rollille. Kasarihenkisestä, blondatusta tukasta on tullut Mileyn tavaramerkki.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Miley Cyrus (@mileycyrus) jakama julkaisu

Useista hiteistään tunnettu rap-artisti Lil Nas X poseerasi vastikään punaisella matolla pitkässä takatukkakampauksessa. Artistin tuuhea takatukka muistuttaa jopa 1600- ja 1700-lukujen barokkityylistä.

View this post on Instagram

 

Henkilön MONTERO (@lilnasx) jakama julkaisu

Näyttelijä Jane Fondan 1980-luvun ikoniset jumppavideot muistetaan yhä. Retrotyyliä henkii myös takatukka, jossa 83-vuotias tähti poseerasi Harper’s Bazaar -lehdessä aikaisemmin tänä vuonna.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Jane Fonda (@janefonda) jakama julkaisu

Hiusmuoti on saanut myös laulaja ja suunnittelija Rihannan innostumaan retro-lookista. Rihannan takatukasta löytyy sekä pituutta että kiharaa.

Haluaisitko jotain uutta tuttuun, lyhyeen hiusmalliin? Laulaja Demi Lovaton hiusmallissa takatukka yhdistyy suosittuun pixie-kampaukseen.

Lue myös: Minkä muotoisille kasvoille lyhyet hiukset sopivat parhaiten? Kysyimme asiantuntijalta

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Demi Lovato (@ddlovato) jakama julkaisu

Räppäri Doja Catin takatukka on yhdistelmä 1980-lukua ja ysäriltä tuttua piikikästä geelikampausta.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Doja Cat (@dojacat) jakama julkaisu

Euroviisuvoittaja Måneskin-yhtyeen solisti Damiano David luottaa niin ikään rokahtavaan takatukkaan.

X