Kauneus

Tämän hetken kuumin hiustrendi on monelle kauhistus – takatukan moderni ilme näyttää yllättävän hyvältä näillä julkkiksilla

Retro on täällä taas! Olisitko uskonut, että takatukka tekee paluun? Sen päivitetty versio on maailmantähtien suosiossa.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Istock

Takatukka on suosittu hiusmalli julkkisten keskuudessa.

Retro on täällä taas! Olisitko uskonut, että takatukka tekee paluun? Sen päivitetty versio on maailmantähtien suosiossa.

Hiusmuoti on jo tovin ammentanut viime vuosikymmenistä. Trendeissä on nähty niin ysäriltä tuttu shaggy, verho-otsatukan paluu kuin 1980-luvulla suositut villit kiharatkin. Eikä retromuoti ole väistymässä vielä tänäkään syksynä. Nyt paluun tekee hiusmalli, jota joko vihataan tai rakastetaan: mullet eli takatukka.

Moni mieltää takatukan hirvittäväksi, mutta hauskaksi retrovillitykseksi, jonka kultakausi nähtiin 1980-luvulla. Kasarilta tuttu kampaus tekee kuitenkin vahvaa paluuta, ja mullet-trendiin ovat hypänneet mukaan monet maailmantähdet.

Mutta millainen on takatukka 2020-luvulla? Suosittu mullet-hiustrendi inspiroituu 1980-luvusta, mutta malli on saanut trenditietoisten käsissä uuden, päivitetyn ilmeen. Katso kuvista, miltä näyttää moderni takatukka!

Takatukka – nämä 7 julkkista näyttävät, miten mullet stailataan tälle vuosikymmenelle

Laulaja Miley Cyruksen takatukka on oodi 1980-luvun rock ’n rollille. Kasarihenkisestä, blondatusta tukasta on tullut Mileyn tavaramerkki.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Miley Cyrus (@mileycyrus) jakama julkaisu

Useista hiteistään tunnettu rap-artisti Lil Nas X poseerasi vastikään punaisella matolla pitkässä takatukkakampauksessa. Artistin tuuhea takatukka muistuttaa jopa 1600- ja 1700-lukujen barokkityylistä.

View this post on Instagram

 

Henkilön MONTERO (@lilnasx) jakama julkaisu

Näyttelijä Jane Fondan 1980-luvun ikoniset jumppavideot muistetaan yhä. Retrotyyliä henkii myös takatukka, jossa 83-vuotias tähti poseerasi Harper’s Bazaar -lehdessä aikaisemmin tänä vuonna.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Jane Fonda (@janefonda) jakama julkaisu

Hiusmuoti on saanut myös laulaja ja suunnittelija Rihannan innostumaan retro-lookista. Rihannan takatukasta löytyy sekä pituutta että kiharaa.

Haluaisitko jotain uutta tuttuun, lyhyeen hiusmalliin? Laulaja Demi Lovaton hiusmallissa takatukka yhdistyy suosittuun pixie-kampaukseen.

Lue myös: Minkä muotoisille kasvoille lyhyet hiukset sopivat parhaiten? Kysyimme asiantuntijalta

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Demi Lovato (@ddlovato) jakama julkaisu

Räppäri Doja Catin takatukka on yhdistelmä 1980-lukua ja ysäriltä tuttua piikikästä geelikampausta.

 

View this post on Instagram

 

Henkilön Doja Cat (@dojacat) jakama julkaisu

Euroviisuvoittaja Måneskin-yhtyeen solisti Damiano David luottaa niin ikään rokahtavaan takatukkaan.

X