Kauneus

Täydellinen iho nopeasti! Kaunis ja helppo meikki huippumeikkaajan vinkeillä

Teksti: Anna.fi

Hollywood-tähtien meikkaaja Rea Ann Silva on tunnettu erityisesti siitä, hän osaa loihtia asiakkailleen kauniin tasaisen ja heleän ihon. Rea Ann Silvan asiakkaita ovat olleet muun muassa näyttelijä Gwyneth Paltrow ja Jennifer Garner sekä Brandy ja Faith Hill. Nyt meikkaajaguru kertoo, miten sinäkin onnistut tekemään helposti ja nopeasti heleän meikin.

Rea Ann Silva

1. Loihdi arkimeikki perustuotteilla

Peilin edessä ei tarvitse viettää tuntia. Meikkivoide tai BB-voide tasoittaa ihon sävyn. Kulmakarvojen muotoilu ja maskara riittävät silmämeikiksi. Lisää vielä kiiltoa tai punaa huuliin, ja arkimeikki on valmis alle kymmenessä minuutissa.

2. Korjaile meikkiä

Jos haluat meikin kestävän koko päivän siistinä, käytä pohjustusvoiteita. Mutta muista, että ne eivät ole ihmeaineita. Tärkeää on tarkistaa meikki aina välillä ja korjailla sitä tarpeen vaatiessa. Puuteri ja huulipuna kannattaa pitää mukana laukussa.

3. Käytä silmätippoja

Silmätipat vähentävät silmien punoitusta ja kirkastavat katsetta.

4. Piilota näppylät peiteaineella

Jos sinulla on näppylöitä, älä peitä niitä paksulla kerroksella meikkivoidetta. Häivytä näppylät peiteaineella. Jos meikkivoidetta on paljon, ihon pinnasta tulee vahamainen naamio eikä lopputulos näytä luonnolliselta.

5. Suosi meikkisientä

Meikkivoiteen levität nopeimmin meikkisienellä, sillä saat heti tasaisen lopputuloksen. Jos käytät sivellintä tai sormia, joudut häivyttämään meikkivoiteen jättämiä rajoja iholla.

Lue lisää:

Meikkipohja – Helpot askeleet kasvojen muotoiluun
Kestävä huulimeikki syntyy muutamalla pikkukikalla
Lisa Eldridgen meikkivideot: Vinkit, joilla päivität lookisi 10 vuotta nuoremmaksi

Teksti: Oili Urmas
Kuva: Marsaana

X