Kauneus

Tupeeraus – Lue viisi helppoa ammattilaisen vinkkiä

Teksti:
Anna.fi

Tupeeraus on hyvä keino saada hentoihin hiuksiin lisää tuuheutta. Käytä tupeerausharjaa, sillä saat nopeasti näyttävän lopputuloksen.

Tupeeraus

Monet pelkäävät tupeerauksen vahingoittavan hiuksia. Huoli on kuitenkin turha. Hiukset eivät vaurioidu, jos käytät tupeerausharjan kanssa oikeaa tekniikkaa ja sopivia tuotteita. Moroccanoilin kouluttaja ja kampaaja Eloy Molina Aguilar neuvoo, miten tupeeraus onnistuu.

  1. Kampa ei sovi tupeeraukseen, koska siinä on liian harvat piikit. Käytä tupeerausharjaa ja ota käsittelyyn pieni hiusosio kerrallaan.
  2. Suihkuta hiuskiinnettä hiusten tyveen antamaan tukea. Käytä hienojakoista hiuskiinnettä, joka ei tee hiuksista koppuraisia. Hienojakoinen hiuskiinne on myös helppo harjata tukasta pois.
  3. Harjaa hiukset päältä sileiksi.
  4. Kun haluat tupeerauksen pois, harjaa ensin hiusten latvat ja vasta sitten hiusten tyvet.
  5. Selvitä mahdolliset takut pienillä ja hellävaraisilla harjan vedoilla, jotta hiukset eivät vaurioidu.

3 x Näyttävä kampaus tupeeraamalla

Helppo nuttura

Tee poninhäntä korkealle päälaelle, kietaise se kiinni kumilenkillä. Tupeeraa poninhäntä kauttaaltaan pöyheäksi. Sido hiukset latvasta toisella kumilenkillä ja kiinnitä poninhäntä hiuspinnillä takaraivoon.

Näyttävä sykerö

Tee poninhäntä korkealle päälaelle. Tupeeraa hiukset ja pyöritä sykeröksi, kiinnitä. Rento nutturakampaus on valmis.

Letti sivulle

Tupeeraa hiukset päälaelta ja toiselta sivulta. Kokoa hiukset toiselle sivulle korvan taakse kumilenkillä. Tee kalanruotoletti.

Katso lisää kampausvinkkejä Morocconoilin verkkosivuilta

Lue lisää:

Nuttura ja lettikampaus

Teksti: Oili Urmas
Kuvat: Colourbox.com ja valmistajat

X