Kauneus

Vähemmän vaivaa

Teksti:
Anna.fi

Kesäniitylle voi hypätä siitä mistä aita on matalin.

Ihan turha ottaa kesän lähestyessä paineita siitä, että pitäisi käydä kampaajalla, hieroa selluliittia tai poistaa karvoja. Laatikossa lojuva, helmikuussa hankittu salikortti aiheuttaa ihan tarpeeksi stressiä, joten turha lisätä sitä enää kauneusasioilla.
Mitäpä jos ottaisit tämän kesän ihan rennosti? Olisit juuri sellainen kuin huvittaa, karvainen tai karvaton, ruskettunut tai kalpea.

Kesäväittämä: ”Täytyisi vaalentaa hiukset.”
Vaihtoehto: Kukaan ei ole sanonut, että kesällä pitäisi olla blondi. Värjää hiuksesi vaikka normaalia tummemmaksi. Auringossa tumma tukka näyttää kiiltävämmältä.´

Kesäväittämä: ”Pitäisi käydä pedikyyrissä.”
Vaihtoehto: Kävely kosteassa rantahiekassa voittaa raspauksen. Rasvaa jalat kunnolla ennen nukkumaanmenoa ja levitä vielä vaseliinia kynsinauhoille.

Kesäväittämä: ”Aina pitää raahata fööni mukaan.”
Vaihtoehto: Kesäinen tuuli kuivaa nopeasti tukan ja muodikas taipuisuus pääsee kauniisti esiin, kun annat hiusten kuivua luonnostaan.

Kesäväittämä: ”Vain ruskeat meikit sopivat kesään.”
Vaihtoehto: Äh, ruskea on kasvoilla yksinään tylsää. Levitä sen seuraksi vaikka pinkin sävyjä. Ne kirkastavat hiekkaisia värejä ja tekevät meikin heti mielenkiintoisemmaksi. H&M luomiväripaletti 3,90 e.

TEKSTI Titta Valtonen/Trendi
KUVA Jari Kesti

X