Kauneus

Vuoden hiustenhoitotuotteet by Ellit

Teksti:
Anna.fi
Vuoden parhaat

Ellien toimituksessa on testailtu suuri määrä hiustenhoitotuotteita viimeisen vuoden aikana. Kosmetiikkaan hurahtaneet toimituksen jäsenet eivät ole jättäneet testausta pelkästään töihin, vaan testailuja suoritetaan myös omin päin.

Markkinoilta löytyy paljon on hyviä tuotteita, mutta jotkut ovat vain parempia kuin toiset – sille ei vaan mahda mitään.Alla näet Ellien valinnat parhaiksi hiustuotteiksi.

 

Vihreän Kosmetiikan Shampoopala Blondi
Shampoopala BlondiVuosien muotoilutuotteista hiuksiin tarttuneet kertymät irtoavat, kunhan shampoopalan kanssa jaksaa sinnitellä tarpeeksi pitkään. Päänahka rauhottuu ja rasvoittuminenkin vähenee. Sinnittely läpi ensimmäisten viikkojen likaisen olon kannattaa!


Lisätietoja
Vihreä Kosmetiikka Ellien testissä

disp® Blond Shampoo & Treatment
dispVaaleat hiukset ovat usein rakenteeltaan hauraat ja tarvitsevat erityiset hoitotuotteet. Kehitetty poistamaan erityisesti keltaista pigmenttiä, vaaleamman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tuo kosteutta ja elinvoimaa kemiallisesti käsiteltyihin hiuksiin. Vehnäproteiini pehmentää hiuksia ja Chondrus Crispus eli karrageenilevä suojaa ja antaa kiiltoa.

Lisätietoa

TIGIn ECO FREAKO Cherry Almond Texturizer -vaha +
FREE UR MIND Cherry Almond Firm Hold Spray -hiuslakka
Vuoden hiustenhoitotuotteet by EllitEkovaha toimii jopa paremmin kuin synteettiset kollegansa. Hiukset eivät jää tahmeiksi ja kampaus pysyy.

Lisätietoja
TIGI Ellien testissä

TIGI Catwalk Fashionista Spritz Shine
TigiLämpösuojan antava muotoilusuihke. Joustava mutta tiukka pito. Täydellinen esimerkiksi muotoiluraudan alle luomaan todella kestävää pitoa vaikkapa kiharoille.

Lisätietoa

Volume Hair and Scalp Wash +
Moisture Rich Hair and Scalp Rinse
Vuoden hiustenhoitotuotteet by EllitSimply Organicin Shampoo ja hoitoaine tekevät hiuksista samettiset. Shampoo ja hoitoaine sopivat hyvin myös rasvoituville hiuksille – shampoon ja hoitoaineen yhdistelmä ei tee hiuksista raskaita.

Lisätietoa
Simply Organic Ellien testissä

Druide Purity Shampoo +
Druide Detangling Conditioner
Druide Purity Shampoo + Druide Detangling ConditionerShampoo pesee hiukset todella tehokkaasti ja vähentää hiusten rasvoittumista. Ihanan mausteinen tuoksu on miellyttävä. Hoitoaine on hoitavaa, mutta jättää hiukset kevyiksi.

Lisätietoa
Druide Ellien testissä

Herb Basics Coconut & Peppermint Shampoo ja hoitoaine
Coconut & Peppermint Shampoo ja hoitoaineJättää hiukset pestyn tuntuisiksi pitkäksi aikaa. Ihanan raikas piparmintun tuoksu, joka jätti todella freessin olon suihkun jälkeen!

Lisätietoa
Herb Basics Ellien testissä

X