Kauneus

Vuoden käsien ja jalkojen hoitotuotteet by Ellit

Teksti:
Anna.fi
Vuoden parhaat

Ellien toimituksessa on testailtu suuri määrä kauneudenhoitotuotteita viimeisen vuoden aikana. Kosmetiikkaan hurahtaneet toimituksen jäsenet eivät ole jättäneet testausta pelkästään töihin, vaan testailuja suoritetaan myös omin päin.

Markkinoilta löytyy paljon on hyviä tuotteita, mutta jotkut ovat vain parempia kuin toiset – sille ei vaan mahda mitään. Alla näet Ellien toimituksen valinnat parhaiksi käsien ja jalkojen hoitotuotteiksi.

 

Vihreä Kosmetiikan Ruusu-käsivoide
Ruusu-käsivoideKosteuttaa käsien ihon ja kynsinauhat nopeasti ja hurmaa sitruunaisella tuoksullaan.


Lisätietoja
Vihreä Kosmetiikka Ellien testissä

Vihreä Kosmetiikan Sheavoi & kehäkukka -tehohoito kuiville ja halkeileville kantapäille
Sheavoi & kehäkukkaNyt lähestytään ihonhoidon aatelia. Syötävän hyvä tuoksu ja helppo käyttää. Monet karitevoit ovat liian kovia ja vaikka sormea pyörittää kuinka, niin mitään ei tahdo irrota. Tässä tuotteessa ei ole sitä ongelmaa. Sopii myös lasten pakkasessa ahavoituneille kasvoille sekä rispaantuneille kynsinauhoille.

Lisätietoja
Vihreä Kosmetiikka Ellien testissä

Herb Basics -sitruunaruohojalkavoide
Herb Basics -sitruunaruohojalkavoideAidon sitruunaruohon tuoksu vie jalkojen kosteutuksen ohella mielikuvamatkalle Thaimaaseen. Voidetta tekisi mieli puristaa hieman thaikkuruuan sekaan, niin hyvältä se tuoksuu. Sopii päivittäiseen kosteuttamiseen ja/tai hoidetuille jaloille. Koppurakantapään on turvautuminen esim. Vallnikan Calendula –voiteeseen, Vihreä kosmetiikan Sheavoi & Kehäkukka hoitovoiteeseen tai Druiden sheavoihin.

Lisätietoja
Herb Basics Ellien testissä

Druide Sheavoi 100% 
Druide Sheavoi 100%Hoitaa hellävaroen niin kasvojen kuin vartalonkin ihoa. Kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia sekä toimii loistavasti apuna kuiviin kynsinauhoihin. Kokeile myös raskausarpiin tai kuiviin hiustenlatvoihin. Sopii hyvin myös huulivoiteeksi. Kätevä pitää aina mukana ja kestää käytössä todella pitkään!

Lisätietoa
Druide Ellien testissä

Coconut Base Oil
Coconut Base OilNeitsytkookosöljy on erinomainen kuivan ihon kosteuttaja. Öljy antaa iholle suojan ja hoitaa ihottumia palauttamalla ihon luonnollisen kosteustasapainon. Toimi erittäin hyvin kuivia jalkoja elvyttämään. Miellyttävä tuoksu. Sopii allergikoille.

Lisätietoa
Herb Basics Ellien testissä

 

X