Koti ja sisustus

Joulukoristeet hillityissä väreissä

Teksti: Anna.fi

Valitsen kotiin usein harmaita, valkoisia tai mustia esineitä ja näin joulukautenakin olen ihastunut yksinkertaisempiin koristeisiin. Lapsuuden kodissa odotan toki näkeväni kuusessa ne samat perinteiset joulukoristeet kuin aina ennenkin.

Normann Copenhagen -kynttilänjalka, archiproducts.com
Valkoisen Lintukoto-kynttilän kaverina meillä on Normann Copenhagenin musta tuikkukynttiläteline, jota ilmeisesti ei valmisteta enää, mutta joistain verkkokaupoista vielä löytyy. Normann Copenhagen -kynttilänjalka, archiproducts.com.

Himmeli Mummeli, Mum's
Pinterestin kuvavirtaa seuratessa on käynyt selväksi, että himmelit ovat nyt kansainvälisemminkin muotia. Jos ei jaksa itse askarrella, voi valita Mum’sin mehupilleistä tehdyn Himmeli Mummelin. Joskus kyllä vielä teen itse himmelin; kirja ohjeineen odottaa jo kotona.

Ferm Living
Ferm Living viettää joulua hillityissä sävyissä. Puiset kuusenkoristeet sopivat yksinkertaiseen joulupuuhun. Nauhamaisen kynttilänjalan voi asetella haluamaansa muotoon. Joulusukkaperinne ei ole tainnut Suomeen oikein rantautua, mutta jos sitä harrastaisi olisi tämä kultakoristeinen joulusukka aika hieno.

Santa-kynttilä, Samuji
Vaatteista tunnettu Samuji laajensi tänä vuonna valikoimaansa sisustustuotteisiin. Santa-kynttilä, Samuji

Mustavalkoiset koristeet, Nordstjerne
Nordstjernen paperisten koristeiden taitokset tulevat kauniisti esiin mustana ja valkoisena, Stilleben.dk.

Joulukuusen matto, Ferm Living
Jos meillä olisi joulukuusi, voisi se saada alleen Ferm Livingin tekemän joulukuusenmaton.

Gol jul -paperi, Ylva Skarp
Ihastuin viime vuonna Ylva Skarpin kuusenkoristeisiin, jotka perustuvat herkkään kaunokirjoitustekstiin. Samalla kuviolla saa myös myös upeaa lahjapaperia. Gol jul -lahjapaperi, Ylva Skarp.

Hanna

Kuvat: Valmistajat

X