Parhaat viinit buffet-pöytään
Koti ja sisustus

Juhlat tulossa? Täältä noutopöydän suolaiset ja makeat reseptit yhdellä kertaa!

Runsas noutopöytä sopii hyvin juhlaan, jossa vieraita on paljon ja henkilökuntaa vähän. Katso parhaat suolaiset ja makeat reseptit juhlaan ja buffetpöytään!
Teksti: Anna.fi

Kevät ja kesä ovat suurten perhejuhlien aikaa. Suomalaisissa juhlissa perinteinen tapa kestitä vieraita on kattaa runsas ja monipuolinen noutopöytä, jota myös seisovaksi pöydäksi kutsutaan. Noutopöytä sopii hyvin juhlaan, jossa vieraita on paljon ja henkilökuntaa vähän. Se on tarjoilun kannalta joustava ja helppo ratkaisu: vieras voi valita pöydästä mitä itse haluaa, ja kukin voi syödä vapaasti omaan tahtiinsa. Kokosimme Kotilieden takuuvarmat ja herkulliset ohjeet yhteen.

Helpot ja herkulliset ruokaohjeet noutopöytään

Viihdytkö paremmin muualla kuin keittiössä ja haluat päästä juhlatarjoilujen osalta mahdollisimman helpolla ja aikaa säästäen? Omatekoiset juhlatarjoilut voi loihtia myös juuri ennen juhlapäivää, eikä keittiössä tarvitse kuluttaa kuin muutama tunti. Lue lisää:

Limetti-lohi

Täytekakkureseptejä ja muita makeita tarjottavia

Jotain suloisen suklaista, jotain raikkaan marjaista, jotain tuttua ja jotain uutta – kevään juhlapöydästä löytyy makeita herkkuja jokaiselle.

Täytekakku

Noutopöydän suolaiset piirakat sekä muita suolaisia ruokaohjeita pikkunälkään

Etsitkö ohjeita noutopöydän suolaisiin herkkuihin? Poimi tästä parhaat reseptit kevään juhliin:

Parsapiiras

Suolainen piirakka on juhlien, kahvikutsujen ja illanistujaisten kestosuosikki, joka taipuu pienellä muuntelulla aina uuden makuiseksi ja erityisruokavalioita noudattavien vieraidenkin lautaselle sopivaksi. Katso ihanat piirakkaohjeet!

Ruokaohjeita erikoisruokavaliota noudattaville vieraille

Saman juhlapöydän ääreen saattaa hyvinkin saapua useampi erikoisruokavaliota noudattava vieras. Yksi ei siedä maitotuotteita, toinen välttelee gluteenia, kolmas karttaa sokeria ja neljäs noudattaa vegaanista ruokavaliota… Nämä leivonnaiset pelastavat pulasta, kun juhlatarjoilujen on syytä sopia myös erilaisiin erikoisruokavalioihin.

Gluteenitonkakku

X