Mainos

Keittiöremontti suunnitteilla? Lue Teresa Välimäen 5 vinkkiä ja voita 500 euron lahjakortti Power-myymälään!

Ruoka-alan monitaituri, kokki Teresa Välimäki arvostaa keittiövalmistajien palvelua. Lue Teresan viisi vinkkiä, tutustu Parma-keittiöihin ja osallistu kilpailuun!

6.5.2019 Kaupallinen yhteistyö: Kaupallinen yhteistyö: Parma-keittiöt Kuvat: Parma-keittiöt ja OM-arkisto

Jos  Teresa Välimäki Helsinki Food Companysta saisi antaa pelkästään yhden vinkin keittiöremonttiin ryhtyville, se olisi: suunnittele. Suunnittele, suunnittele ja suunnittele jo ennen kuin yhtään kalustetta, työtason materiaalia tai kodinkonetta on valittu.

– Keittiön toiminnallisuus on kaiken aa ja oo. Isossa lapsiperheessä keittiöön kohdistuvat toiveet ja tarpeet ovat erilaiset kuin sinkun tai kahden aikuisen arjessa, johon saattaa kuulua useita ruokailuja viikossa ulkona.

Ja jokainenhan sen tietää: kun keittiö on tilattu ja asennettu, lieden paikkaa ei voi enää vaihtaa helposti, ja pistorasioiden määrää on hankala muuttaa. Siksi keittiön suunnittelemiseen kannattaa käyttää aikaa.

Parma-keittiöt

Kaikki Parma-keittiöt voi toteuttaa myös ilman yläkaappeja. Kuvassa tilava Parma Urban Collection -sarjan Karma.

Keittiö on kodin sydän

Välimäki on tehnyt elämänsä aikana muutaman ison keittiöremontin sekä lukuisia pienempiä pintaremontteja. Hänen mielestään keittiö on suomalaiskotien ydin, ja siellä vietetään paljon aikaa. Siksi keittiöön satsaaminen kannattaa.

– Keittiö on yleensä paikka, jossa vaalitaan perheen yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta ruokaa valmistamalla. Keittiössä keskustellaan ja vaihdetaan päivän kuulumiset. Keittiössä on yleensä myös kodin parhaat juhlat.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu keittiö on koko kodin sydän, ja se palvelee pitkään.

Keittiön valintaa helpottavat keittiövalmistajien verkosta löytyvät kuvastot ja Pinterest. Parma-keittiöillä on verkossa laaja ja näyttävä kuvasto kodinkoneita myöten. Välimäki suosittelee laatimaan kuvien avulla omasta keittiöstä tunnelmakartan. Se helpottaa toiveiden hahmottamista.

Arvostuksen kärjessä: palvelu ja ammattitaito

Teresa VälimäkiVälimäki antaa suuren arvon keittiövalmistajien tarjoamalle palveluille. Siihen kuuluvat paitsi ammattitaitoiset suunnittelu- myös kasauspalvelut.

– Keittiö on investointina yksi kodin suurimmista remonteista. Milleilläkin on merkitystä. Säästäminen väärässä kohdassa voi kostautua. Siksi keittiövalmistajien palveluja kannattaa hyödyntää, jos omista taidoista ei ole satakymmenenprosenttisen varma.

Jos tee-se-itse-remontoija ymmärtää mittojen päälle ja kädessä pysyvät muutkin kuin rukkaset, keittiö on mahdollista suunnitella ja kasata itse. Parma-keittiöillä kalusteiden asentaminen on erityisen helppoa. Kalusteet toimitetaan aina sisälle asti. Paketeissa on mukana selkeät kirjalliset asennusohjeet ja lisäksi tarjolla on opastavia videoita Parma-keittiöiden asennuksesta.

Kaikki samassa paketissa

Kalusteiden toimitustakaan ei tarvitse odottaa kauan. Pohjoismaissa valmistetut Parma-keittiöiden kaapistot ovat perillä parhaimmillaan reilun kahden viikon kuluttua tilauksesta.

Välimäki suosittelee harkitsemaan mahdollisten kodinkoneiden hankintaa samalla kertaa. Kokonaispaketilla on useita etuja: kodinkoneet ovat mitoitukseltaan aina mallistoihin sopivat ja hintakin tulee yleensä yksitellen ostettuja laitteita edullisemmaksi.

Teresa Välimäen viisi vinkkiä keittiöremonttiin

1. Suunnittele

Arvioi ja mieti keittiön toiminnallisuus. Mieti kaikki mahdolliset näkökulmat.

Missä vesipisteen paikan tulee sijaita? Mihin astiakaapit tulee asentaa, jotta astianpesukoneen tyhjennys sujuu vaivatta? Kuinka monta jää- ja pakastinkaappia keittiössä tarvitaan, ja minkä kokoisia niiden tulisi olla? Mitä materiaalia pintojen kuten työtason tulee olla, jotta niiden puhdistaminen on arjessa mahdollisimman vaivatonta?

Miten paljon keittiössä ylipäänsä tehdään ruokaa tai vaikkapa järjestetään juhlia? Tekevätkö lapset ruokaa tai välipaloja?  Miten työtasot, kaapit ja laatikostot sekä laitteet sijoittuvat käyttäjät huomioiden?

Käytä suunniteluun aikaa.

2. Tee toimintasuunnitelma

Keittiöremontti on yksi kodin suurimmista. Mieti, miten etenet ja toteutat sen.

Tutustu keittiövalmistajien valikoimiin ja pyydä tarjouksia. Varmistu, että valittu toimittaja on vakavarainen, tunnettu, luotettava ja ammattitaitoinen, ja jolta saat kaikki haluamasi palvelut.

Tee toimintasuunnitelma. Pyydä apua tarvittaessa keittiövalmistajalta.

3. Ryhdy toimeen

Ryhdy toimeen. Etene remontin toteuttamisessa toimintasuunnitelmasi mukaisesti.

4. Valvo ja seuraa

Keittiöremontti syntyy vain harvoin yhdessä viikonlopussa. Seuraa toimintasuunnitelmasi etenemistä.

Jos remontin toteuttaa joku muu, valvo, että remontti etenee sopimuksen mukaisesti.

5. Nauti ja viihdy

Hyvin suunniteltu ja toteutettu keittiö on koko kodin sydän, ja se palvelee pitkään. Nauti syntyneestä lopputuloksesta. Järjestä juhlat.

Parma-keittiö

Parma Urban Collection -sarjan Karma-keittiön puurakenne ja vaakasuorat linjat luovat harmonisen vaikutelman.

Toteuta unelmakeittiösi!

POWER yhdistää keittiöt ja kodin elektroniikan! Uudessa PARMA URBAN COLLECTION -mallistossa yhdistyvät tyylikkyys, tehokas tuotanto ja nopeat toimitukset.

Parma-keittiöiden valtit:

  • Helposti koottavat ja asennettavat
  • Nopea toimitus, jopa 14 arkipäivässä ja aina sisään kannettuna
  • Valmistettu Pohjoismaissa
  • Laadukkaat materiaalit ja mekanismit, 25 v. toimivuustakuu
  • Laaja valikoima ja asiantuntemus kodinkoneista
  • Aina kilpailukykyinen hinta

Tutustu Parma Urban Collection -kuvastoon.

Parma-keittiöiden ammattilaiset auttavat sinua luomaan unelmiesi keittiön.

Varaa ilmainen suunnitteluaika!

Parma-keittiöt

 

Kilpailu on päättynyt!

Tutustu Parma-keittiöiden kuvastoon ja vastaa kysymyksiin alla olevalla lomakkeella ja osallistut arvontaan. Palkintona on 500 euron lahjakortti Power-myymälään.  Osallistu 6.6.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!