Koti ja sisustus

Keltainen sisustuksessa – Pienikin ripaus tuo kevään kotiin

Teksti: Anna.fi

Keltainen on kevään väri, ja nyt kyllä tarvitaan jotain piristystä kotiin. Kaipaatko lämmintä kullankeltaista vai viehättääkö kylmä sitruunankeltainen enemmän?

Peroban seinäkoukku ja Ikean rasia

Sisustuksen piristäminen ei välttämättä vaadi suuria investointeja. Yksi seinäkoukkukin voi tehdä jo paljon. Seinäkoukku Pallo, 9 €, Peroba. Pallra-laatikko, 14,99 €, Ikea.

 

Kiko-esiliina, Oma perhe -siivousliinat ja -keittiöpyyhe

Sami Vullin Finlaysonille suunnittelema Kiko-kuosi on saanut inspiraationsa Välimereltä. Esimerkiksi esiliina piristäisi keittiötä mukavasti. Oma perhe taas on kevään uutuussarja, johon kuuluu siivousliinojen ja keittiöpyyhkeiden lisäksi puuvillakangas, essu, kauppakassi, vuodevaatteita ja tabletti. Kiko-esiliina, 19 €, Oma perhe -siivousliinat, 4 € / kpl , -keittiöpyyhkeet, 2 kpl/ 20 €, Finlayson.

Mokon teekannu
Kullankeltainen teekannu on muodoiltaankin iloinen. Teekannu ja suodatin, 45 €, Moko.

Marimekon Lumimarja-tyynynpäällinen
Jos ei takerru liikaa kuosin nimeen, on tämä tyynynpäällinen mainio olo- tai makuuhuoneen katseenkiinnittäjä kevääksikin. Lumimarja-tyynynpäällinen, 29,50 €, Marimekko.

Ferm Livingin keltainen kori
Iloinen kori helpottaa tavaroiden järjestyksessä pitämistä ja ilahduttaa silmää keveydellään. Rautalankainen kori, 58 €, Ferm Living.

Mini Empiren päärynäjuliste
Mini Empiren iloinen juliste on kuin tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä. Folkloric Pear -juliste, 35 €, Room21.

Hanna

Kuvat: Valmistajat

X