Koti ja sisustus

Langaton viihde-elektroniikka – Unohda johdot!

Teksti: Anna.fi

Valjasta tekniikka avuksi ja loihdi olohuoneesta kovatasoinen viihdekeskus, jonka kaiuttimia ja äänentoistolaitteita ei tarvitse kätkeä katseilta. Ja johdot saa jo unohtaa.

Geneva Sound System Model M -stereolaitteisto
1. Pienikokoinen Geneva Sound System Model M -stereolaitteisto sisältää kaksi erillistä hifi-kaiutinta, radion, iPodin ja iPhonen telakointiaseman sekä FM-radion. Pianolakatut värivaihtoehdot punainen, musta, valkoinen ja pähkinäpuu, 649 e.

 Saxo 50 -lattiakaiutin, System Audio
2. System Audion kapea lattiakaiutin Saxo 50 mahtuu helposti pieneen tilaan. Korkeakiiltoinen valkoinen ja musta, 1 190 e/pari, Kruunuradio.

Samsungin F9000-sarjan UHD-televisio
3. Samsungin F9000-sarjan UHD-televisiot kelpavat vaativallekin katsojalle, sillä ne tarjoavat nelinkertaisen tarkkuuden FullHD-kuvaan verrattuna. 55-tuumainen 4 999 e, 65-tuumainen 6 999 e.

VPL-HW55ES-kotiteatteriprojektori, Sony
4. Sonyn kotiteatteriprojektorilla voit katsoa 3D-elokuvia kotona. VPL-HW55ES-projektori, 3 200 e.

BeoLab 19 -subwoofer, Bang & Olufsen
5. BeoLab 19 -subwoofer 2 695 e, Bang & Olufsen.

Ikean Uppleva-sarja
6. Keväällä lanseerattu Ikean Uppleva-sarja koostuu kodin viihde-elektroniikan tarpeisiin suunnitelluista kalusteista, led-tekniikalla varustetuista älytelevisioista, langattomasta äänentoistojärjestelmästä sekä sisäänrakennetusta ja kalusteeseen integroidusta cd-/dvd-/Blu-ray-soittimesta. Useita malleja, tiedustelut Ikea.

Beoplay H6 -kuulokkeet, Bang & Olufsen
7. Beoplay H6 -kuulokkeiden uusi väri on vihreä, 399 e, Bang & Olufsen.

Genelec
8. Harri Koskinen on ollut mukana suunnittelemassa kotimaisen Genelecin uuden G-sarjan aktiivikaiuttimia. Kompaktin kokoiset ja laadukkaat kaiuttimet sopivat niin tv-, kotiteatteri- kuin perinteiseen stereokäyttöön. Alkaen 285 e.

Philipsin DesignLine-mallisto
9. Philipsin DesignLine-malliston erittäin ohuessa Smart LED-televisiossa on pehmeää taustavaloa kolmelta seinältä heijastava Ambilight-toiminto, joka säätyy automaattisesti kuvan ja seinän värin mukaan. 55PDL8908S/12-televisio, 2 498 e.

Teksti: Ann-Mari Lehtonen
Kuvat: Valmistajat

Deko 12/2013

Lue myös nämä:
Kodinkoneiden uutuudet – Keittiö käy kuumana
Monikäyttöiset huonekalut – Meistä on moneksi

X