Koti ja sisustus

Mitä sinä haluat kuulla keittiössäsi?

Teksti: Anna.fi

Keittiö on usein kotimme äänekkäin huone, eikä melun syynä useinkaan ole ihmiset vaan suuri osa metelistä tulee kodinkoneista. Kaikilla meillä on varmasti kokemuksia ylikierroksilla käyvistä jääkaapeista, jotka valvottavat yölläkin, taikka pesukoneista, jotka vaarantavat naapurisovun. Miten siis saada rauha keittiöön?

Keittiö on kodin sydän ja keskipiste. Siellä seurustellaan, jutellaan vieraiden ja ystävien kanssa sekä nautitaan perheen yhteisistä ruokailuhetkistä. Jotta tämä olisi mahdollista, on erittäin tärkeää,että keittiössä kuuluu vain sellaisia ääniä, joita haluat siellä kuunnella – kodinkoneiden on oltava mahdollisimman hiljaisia. Ja se ei varmastikaan tarkoita pyörivän tuulettimen hurinaa, astianpesukoneen lorinaa tai jääkaapin surinaa.

Mitä sinä haluat kuulla keittiössäsi?

AEG suunnittelee kodinkoneita, jotka sallivat sinun kuulla enemmän sitä, mitä haluatkin kuunnella; keskustelun ääniä, lempikappaleesi radiossa tai jopa virkistävän juoman äänen, kun kaadat sen lasiin. Tämän vuoksi AEG yhdisti saksalaisen teknologisen osaamisen ja toiminnallisuuden hiljaisessa AEG-keittiössä. Laitteet tekevät keittiöstäsi kodin viihtyisän keskipisteen. Paikan, jonne kaikki perheenjäsenet ja ystävät kokoontuvat mieluusti seurustelemaan, syömään ja juomaan

Astiat puhtaaksi – hiljaa ja tehokkaasti

Uudistuneet AEG Favorit -astianpesukoneet on varustettu monipuolisilla toiminnoilla, jotka tehostavat ajanhallintaa ja parantavat pesutulosta. Nyt voit esimerkiksi ajastaa pesuohjelman aloitusajankohdan haluamaasi hetkeen. Näin astianpesu voidaan suorittaa esimerkiksi halvemman yösähkön aikana. Kätevä monitoiminäyttö ilmoittaa jäljellä olevasta pesuajasta ja virhetoiminnoista. Astianpesukoneet kuuluvat myös energia-, pesutulos- ja kuivaustulokseltaan A-luokkaan.

AEG:n uuden astianpesukonemalliston etuna on hiljaisuus. Kaikkien koneiden käyntiääni on erittäin hiljainen, mallista riippuen vain 41-49 dB(A), eli jopa alle hiljaisen keskustelun äänitason. Hiljaisen käyntiäänen ansiosta kone voidaan laittaa päälle myös myöhään illalla tai vaikkapa illallisvieraiden vielä ollessa läsnä. Avokeittiöönkin sijoitetun astianpesukoneen voi huoletta laittaa päälle ilman, että ääni häiritsee muuta puuhastelua.

Astianpesukoneissa on tarvittaessa esiin käännettävät viinilasitelineet ja myös käännettävissä kuppihyllyissä on pidikkeet laseja varten. Näin sekä korkeat että jalalliset lasit pysyvät tukevasti paikoillaan, eikä hyvän illallisen jälkeen tarvitse viinilasejakaan kuurata käsin.

Astiakorit ja hyllyt voi säätää joustavasti haluttuun asentoon, jolloin koneeseen saa mahtumaan hyvinkin suuria astioita. Alakorin alas taitettavien lautastelineiden ansiosta suurille kattiloille ja pannuille löytyy vaivatta tilaa. Koneen yläkoriin on useissa malleissa sijoitettu erillinen teline veitsille ja pitkille ruoanlaittovälineille. Näin yhdellä pesulla saadaan kaikki mahdollinen pestyä ja sinä voit keskittyä siivoamisen sijaan ruoan sulatteluun.

Yhteistyössä:

AEG

X