Koti ja sisustus

Normann Copenhagen ja Hay Kööpenhaminassa

Teksti: Anna.fi

Kesälomamatkaan Kööpenhaminaan kuului pyhiinvaelluskäynnit Hayn ja Normann Copenhagenin liikkeisiin.

Hay House

Hayllä on Kööpenhaminassa kaksi liikettä, joista me kävimme Østergade 61:ssä sijaitsevassa Hay Housessa. Østergade on osa Kööpenhaminan keskustan autotonta ostosaluetta Strøgetia, joten vierailu on helppo yhdistää muuhun shoppailuun. Hayn toinen liike Kööpenhaminassa Hay Copenhagen on sekin aivan kaupungin keskustassa osoitteessa Pilestræde 29-31.

Hayn tuotteita saa Suomestakin ja useista verkkokaupoista, joten varsinaiseen shoppailuun en täällä sortunut, mutta oli kiva nähdä kuvista tuttuja kalusteita ja tekstiilejä ihan livenä ja päästä vähän hipeltämäänkin niitä. Jotain piti sentään ostaa, ja nyt työpöydällä minua piristää Doyi Designin vekkuli Cloud Eraser -pyyhekumi.

Cloud eraser

Olisin halunnut käydä Normann Copenhagenilla jo keväällä, kun pysähdyimme automatkalla päiväksi Köpikseen, mutta onnettomien yhteensattumusten vuoksi se ei tuolloin onnistunut. Nyt oli revanssin aika ja pääsimmekin lopulta osoitteessa Østerbrogade 70 sijaitsevaan liikkeeseen. Se on suhteellisen kaukana keskustasta, mutta teimme retken kuitenkin kävellen, koska päivä oli kesäisen kaunis.

Normann Copenhagen

Myös Normann Copenhagenin tuotteet ovat jo aika tuttuja sisustuslehdistä ja verkkokaupoista. Täällä mielenkiintoisimmaksi osoittautui alakerran laaja aleosasto. Sieltä mukaan tarttui musta Light Tower -kynttilänjalka.

Light Tower, kynttilänjalka, Normann Copenhagen

Hanna

X