Koti ja sisustus

Sisustusblogit – Näitä Dekon toimitus seuraa

Teksti: Anna.fi

Dekon toimitus nosti blogiviidakosta esiin sisustusblogeja, joita kannattaa seurata. Ja muistathan myös Dekon omat blogit.

A Merry Mishap

A Merry Mishap
Niukasta väripaletista ja muodista ammentava yhdysvaltalaisbloggaaja Jennifer Hagler julkaisee blogissaan kuvia designmaailman uutuuksista ja kodistaan. Lapsiperheen arkea pyörittävä äiti vannoo yksinkertaisuuden ja laadun nimeen, mutta ei tingi tyylistä.

No home without you

No home without you
Kotoisa ja lämmin tunnelma välittyy hyvin ruudun toiselle puolelle. Rivitalossa kissan ja avomiehen kanssa asuva Kaisa tykkää tuunata kirpputorikalusteita ja jakaa myös silloin tällöin neulontaohjeita. Kuosien ja värien pastellinen sekamelska tekee kodista persoonallisen. 

Pinjacolada

Pinjacolada
Pinja sisustaa perheensä kotia iloisilla väreillä ja kotimaisilla merkeillä. Modernit sisustusklassikot kohtaavat 50-luvun kalusteet sulassa sovussa. Vauvauutisilla vastikään ihastuttanut blogi ei jätä värikylläisyydellään ketään kylmäksi.

My Second Hand Life

My Second Hand Life
Parhaat sisustuslöytönsä kirpputorilta tekevä Maiju fiilistelee tällä hetkellä ruskeita astioita. Blogissa sisustetaan kodin lisäksi myös mökkiä, ja taitaapa suunnitelmissa olla jo seuraavan kodin hankinta. Vaalea, rouhea ja kotimainen ovat Maijun blogia hyvin kuvaavia sanoja.

SEES by Sanni

SEES by Sanni
Turusta Helsinkiin muuttanut Sanni asuu miehensä kanssa yksiössä. Täältä kannattaa siis bongailla vinkkejä pienen asunnon sisustamiseen. Sanni kuvaa blogiinsa kauniin seesteisiä kuvia ja kodin sisustuskin noudattelee samaa tunnelmallisen luonnollista linjaa.

RAW design blog

RAW Design blog
Peeta Peltola fiilistelee blogissaan muun muassa raakaa teollisuustyyliä, ja siitä nimikin tulee.

Varpunen

Varpunen
Perhevapaalla olevan sisustustoimittajamme Susanna Vennon blogi sisältää kuvia ja hetkiä lapsiperheen kodista ja mökiltä.

Emma’s designblogg

Emma’s designblogg
Vuodesta 2005 pystyssä ollut blogi tavoittaa hurjat määrät lukijoita skandinaavisella otteellaan.

Little Helsinki

Little Helsinki
Sisustustoimittajamme Jenni Juurisen blogista löytyy paljon vinkkejä sisustusmaailman uutuuksista.

Time of the aquarius

Time of the aquarius
Minna bloggaa Dekon sivuilla ja tekee juttuja myös lehden puolelle. Olemme mielenkiinnolla seuranneet mökin remonttia.

Teksti: Dekon toimitus
Kuvat: Blogit

Deko 11/2013

X