Moni aikuinen joulufani hankkii itselleen oman joulukalenterin.
Koti ja sisustus

Tämän vuoden himotuimmat aikuisten joulukalenterit: kosmetiikkaa, kynttilöitä, salmiakkia, teetä…

Aikuisten joulukalenterit ovat viime vuosina olleet hittituotteita. Selvitimme, millaisia kalentereita vuoden 2017 joulunodotukseen on tarjolla!
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: iStock

Joulun odottaminen joulukalenterin kera ei suinkaan ole vain lasten juttu. Aikuisten joulukalenterien tarjonta on kasvanut vuosi vuodelta, ja jokaiseen makuun löytyy jotain.

Listasimme parhaat kosmetiikka-, tee-, kahvi-, kynttilä- ja herkkukalenterit aikuisille!

Kosmetiikkakalenterit

Monilla kosmetiikkamerkeillä on omat joulukalenterinsa. Lumenen Nordic Beauty -adventtikalenteri (89 euroa) sisältää ihonhoito-, meikki- ja kynsilakkatuotteita ja L’Occitanen Provence Holiday 17 Classic Calendar (49,50 euroa) kätkee sisälleen muun muassa kylpy- ja ihonhoitotuotteita.

Kosmetiikkaa sisältäviä joulukalentereita on myös muun muassa Bodyshopilla (69–129 euroa), Biothermilla (52,90 euroa) ja Dermosililla (40 euroa).

Myös miehille suunnattuja kosmetiikkakalentereita on markkinoilla. The Bearded Man Companyn kalenteri (52 euroa) sisältää partaöljyjä ja Accentran Bath & Body Men -kalenterista (19,90 euroa) löytyy ihonhoitotuotteita.

Kosmetiikkajoulukalenterit kannattaa hankkia ajoissa, sillä suosikit myydään usein loppuun.

Tee- ja kahvijoulukalenterit

Jos olet teen ystävä, English Tea Shopin (14,95 euroa), Pukkan (11 euroa) tai Nordqivstin (7,50 euroa) joulukalenteri voisi olla sinun juttusi. Teejoulukalenterit sisältävät uuden teemaun jokaiselle joulunodotuspäivälle.

Kahvijoulukalentereita on myynnissä ainakin ulkomaisissa verkkokaupoissa. Tarkista esimerkikis Perkulatte- ja Kaffebox-sivustojen kalenterit!

Kynttiläkalenterit

Kynttiläjoulukalenteri ei tarkoita vain perinteistä adventtikynttilää. Esimerkiksi Yankee Candlen joulukalenteri (49,90 euroa) sisältää 24 tuoksutuikkua.

Herkkukalenterit

Tavallisten suklaakalentereiden sisältämä suklaa ei maistu kovin kummoiselta, mutta miltä kuulostaisi Plamil-merkin luomusuklaakalenteri (8,95 euroa) tai Moo Free -vegaaninen suklaajoulukalenteri (7,99 euroa)? Myös Karl Fazerin joulukalenteri (7,35 euroa) sisältää herkullista suklaata.

Suklaakalentereiden lisäksi saatavilla on muita herkkukalentereita. Halvan salmiakkikalenterin (6,25 euroa) luukkujen taakse kätkeytyy salmiakkia ja Lakrids by Johan Bülowin joulukalenterista (39 euroa) löytyy lakritsia ja suklaata.

Lähteet ja hinnat: Valmistajat ja verkkokaupat

X