Koti ja sisustus

Uudet iPhone-kuoret omasta kuvasta

Teksti: Anna.fi

iPhone 4S -puhelimeni vanhat suojakuoret alkoivat näyttää niin nuhjuisilta, että oli pakko hommata uudet. Halusin suunnitella kuoret itse, joten päädyin tilaamaan ne verkkokaupasta.

iPhone-kuoret omasta kuvasta

Omasta valokuvasta teetetyt silikonikuoret olivat siis nähneet parhaat päivänsä. Valokuvaan oli tullut kaksi suurta aukkoa, kun pinnoite oli lähtenyt kuoriutumaan irti kuorista. Lisäksi kuorten valkoinen väri oli muuttunut epämääräiseksi harmaaksi puhelimen pyörittyä laukun pohjalla ja taskussa vähän yli vuoden. Muutenkin tuntui siltä, että jokin uusi juttu olisi tarpeen.

iPhone-kuoret omasta kuvasta

Kuvan perustana käytin puhelimella viime kesänä näpättyä kuvaa. Aurinko näytti hauskalta taksin naarmuisen kattoikkunan läpi lämpimänä kesäiltana. Halusin kuitenkin lisätä kuvaan vielä graafisemman elementin ja siihen tarkoitukseen valitsin simppelit valkoiset siksakviivat, jotka lisäsin valokuvan päälle Photoshopissa.

iPhone-kuoret omasta kuvasta

Etsin omasta kuvasta puhelimen suojakuoria valmistavia verkkokauppoja Google-haulla ja löysin parikin sopivaa ehdokasta. Valitsin lopulta Case-Maten Vibe-malliset kuoret, koska se ei ottanut kuorten toimittamisesta erillistä toimitusmaksua. Kokeilin kuvaani sen lisäksi Zazzlen palvelussa, mutta molemmissa oli vähän sama ongelma. Havainnekuva tulevista kuorista oli aika summittainen. Jouduinkin siis tekemään tilauksen parasta toivoen.

En tainnut myöskään lukea tuotteen kuvausta kovin tarkkaan, sillä kuvittelin tilanneeni ohuet kovat kuoret, jotka eivät välttämättä suojaisi puhelinta kovin hyvin kolauksilta. Iloiseksi yllätyksekseni postiluukusta tipahtikin aika jämäkän oloiset kuoret, joihin kuului myös hieman joustava reunus, joka napsahti puhelimen etupuolen päälle. Uskon, että puhelin on nyt suhteellisen hyvässä suojassa ja lisäksi aika kivan näköinen.

iPhone-kuoret omasta kuvasta

Voisi oikeastaan olla hauska, että käytössä olisi useammat kuoret, joita voisi vaihdella fiiliksen mukaan. Ehkä kokeilen seuraavaksi jonkin toisen valmistajan kuoria.

Hanna

X