Mainos

Luonnonkosmetiikan raaka-aineet hoitavat ihoa tehokkaasti ja aidosti

Patyka tarjoaa trendikkäitä tehoaineita luonnonkosmetiikan aallonharjalta.
4.3.2019 Teksti: Yhteistyössä Jolie

Yhä useammat haluaisivat käyttää muovitonta ja myrkytöntä luonnonkosmetiikkaa, mutta laadukas luonnollinen kosmetiikka ei ole aina halvin vaihtoehto. Selektiivisen luonnonkosmetiikan ainesosat ovat kallisarvoisia luonnon raaka-aineita. Vaikuttavien aktiiviaineiden osuus tuotteiden koostumuksissa on usein korkea, ja turhia täyteaineita käytetään vähän.

Luonnonkosmetiikkaa valmistetaan pienissä tuotannoissa ja erissä. Säilöntäaineiden käyttö on rajoitettua. Ekosertifointiprosessit vaativat tuotemerkeiltä huolellisuutta, työtä ja rahaa. Eettisekologisuus nostaa siksi raaka-aineiden ja lopputuotteiden hintaa.

Patyka – tutustu luonnonkosmetiikkaan

Luonnonkosmetiikan käytön valtavirtaistuessa pariisilainen luksusbrändi Patyka parantaa edullisen laatuluonnonkosmetiikan saatavuutta lanseeraamalla uusia edullisia tuotteita. ECOCERT -sertifioiduissa tuotteissa on silti onnistuttu pitämään kiinni tehokkuudesta, teknisestä toimivuudesta, koostumusten käyttömukavuudesta ja huippukiinnostavista raaka-aineista.

Trendikkäät ja tehokkaat ainesosat hoitavat ihoa aidosti

Uusien tuotteiden innovatiivisissa ainesosissa on käytetty trendikkäitä tehoaineita kosmetiikan aallonharjalta: moringaa, mineraalirikasta vettä Mont Blancin jäätiköiltä, kasviperäistä keramidikompleksia, Silver Ear -sientä, bisabololia, hyaluronihappoa, hiiltä, prebiootteja, vihreää savea, salisyylihappoa ja piitä.

  • Prebiootit parantavat ihon omaa suojamuuria ja hyvää bakteerikantaa. Niiden avulla ihon vastustuskyky paranee.
  • Silver Ear -sieni on kiinalaisesta lääketieteestä tuttu tehoaine, joka kosteuttaa tehokkaasti ja sitoo kosteutta ihoon.
  • Hyaluronihappo on kliinisesti tutkittu täsmäraaka-aine ihon ikääntymisen ehkäisyyn. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta. Sen vaikutuksesta ihosta tulee kimmoisampi ja pehmeämpi. Juonteet silottuvat ja iho näyttää nuorekkaammalta.
  • Moringa on superfoodinakin tunnettu erittäin antioksidantti- ja ravintorikas kasvi, jossa on runsaasti ihon rakastamaa sinkkiä ja muita vitamiineja ja mineraaleja.
  • Keramidit ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Kuivassa ihossa keramidien määrä on vähentynyt. Keramidien määrä voi vähentyä myös esimerkiksi stressin tai vaativan ilmaston vaikutuksesta. Keramidit muodostavat ihon sarveissolukerroksen solujen välistä sementtiä ja vahvistavat ihon hydrolipidikalvoa.
  • Bisabolol nopeuttaa ihon paranemista, toimii antibakteerisesti, suojaa sieni-infektioilta ja vapailta happiradikaaleilta sekä parantaa muiden raaka-aineiden ihonläpäisevyyttä.
  • Hiili on kauneuden tehoraaka-aine, jolla valkaistaan nyt hampaita ja hoidetaan erityisesti epäpuhdasta ihoa. Hiili imee ihosta ylimääräistä talia ja puhdistaa ihon epäpuhtauksia tehokkaasti.
  • Salisyylihappo kuorii kevyesti ja estää ihoa tukkeutumasta. Se ehkäisee ja parantaa finnejä ja näppyjä.
  • Pii ja savi puhdistavat, rauhoittavat ja luovuttavat iholle arvokkaita mineraaleja. Ihon pintakerroksissa ja verisuonten seinämissä on luonnostaan piitä, joka vähenee iän myötä.

Hedelmäisestä seerumista detoxaavaan hiilinaamioon

Kevään herkullisin luonnonkosmetiikka pitää sisällään yhdeksän uutta tuotetta. Patykan HYDRA-linjassa on kosteuttavia tehoaineita sisältävä Hydra-Booster -seerumi ja kaksi erivahvuista kosteusvoidetta.

Patykan CLEAN-linjan Melting Cleansing Oil on tehokkaasti meikin poistava silkkinen puhdistusöljy. Kevyesti vaniljalta tuoksuvaa öljyä voi käyttää sellaisenaan tai tehokkaana kaksoispuhdistuksena yhdessä Detox -puhdistusvaahdon kanssa. Puhdistus viimeistellään alkoholittomalla ja kirkastavalla Soothing Milky Toner –kasvovedellä.

Patykan PURE-linjan Anti-Blemish Toner on tasapainottava kasvovesi, joka puhdistaa ihoa ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia. Matte Perfecting Fluid –mattakasvovoide on kevyt takiaisenjuurta, piitä ja prebiootteja sisältävä voide sekaiholle ja rasvaisille ihotyypeille. Detox Charcoal Mask on syväpuhdistava erityisesti epäpuhtaan ihon tehohoito, joka puhdistaa likaa ja tukkeutuneita ihohuokosia.

Kilpailu on päättynyt!

Vastaa kyselyyn ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Patykan tuotepaketti, joka sisältää seuraavat tuotteet: Hydra-Booster – kosteuttava seerumi, Intensive Hydra-Soothing – kosteuttava täyteläinen kasvovoide, Melting Cleansing Oil – puhdistusöljy, Detox Cleansing Foam – syväpuhdistava puhdistusvaahto, Soothing Milky Toner – kosteuttava kasvovesi ja Detox Mask – syväpuhdistava hiilikasvonaamio.

Palkinnon arvo on 134,40 euroa. Kilpailun voimassaoloaika on 4.3.–31.3.2019.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

Lue myös