Mainos

Atlantin ylitys tyylikkäällä Celebrity Cruises -risteilijällä Bahaman ja Bermudan kautta

Lähde mukaan suurten seikkailijoiden jalanjäljissä ikimuistoiselle merimatkalle Atlantin yli 14.4.-30.4.2016. Matkareitti vie Floridasta, Bahaman ja Bermudan kautta Eurooppaan. Risteilylaivamme Celebrity Eclipse on yksi moderneimmista valtameriristeilijöistä, jonka kyydissä matka taittuu mukavasti, hyvästä ruoasta ja kattavasta risteilyohjelmasta nauttien.
27.11.2015 Teksti: Sisältöyhteistyö

Matkaohjelma

1. päivä Helsinki-Miami

Lähtö Helsingistä klo 17.00 Finnairin suoralla lennolla Miamiin, jonne saavutaan samana iltana. Suomalainen opas on ryhmää vastassa. Majoitumme ensimmäisen luokan hotelliin South Miami Beachilla.

2.-3. päivä Miami Beach

Rentouttavia päiviä Floridan auringon alla. Voit osallistua lisämaksullisille, suomeksi opastetuille päiväretkille.

4. päivä Miami – risteily alkaa

Kuljetus laivalle. Risteilyllä kattava täysihoito.

5. päivä Nassau – Bahama

Peräti 700. saaresta koostuvan Bahaman pääkaupunki on kompakti ja tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyydellä risteilysatamasta.

6. päivä – merellä

Kuljemme Golf virran suuntaisesti kohti Bermudaa.

7.-8. päivä Bermuda

Keskellä Atlanttia sijaitseva Bermuda on edelleen osa Britanniaa. Paratiisimaisista rannoista ja shortseistaan tunnettu Bermuda on ollut purjelaivakaudella tärkeä välietappi Euroopan ja Amerikan välisessä laivaliikenteessä.

9.-13. päivä Atlantin ylitys

Nautit puhtaasta meri-ilmasta, upeista auringonnousuista- ja laskuista sekä kirkkaasta tähtitaivaasta. Premium-luokan risteilylaivalla voit osallistua asiantuntijaluennoille ja aloittaa vaikka uuden harrastuksen akvarellikurssilla, tanssikurssilla tai kokkauskurssilla. Tekemistä ja toimintaa on hengästyttävä määrä meripäivien aikana ja voit olla juuri niin aktiivinen kuin haluat tai vain rentoutua esimerkiksi hyvän kirjan parissa.

14. päivä Lissabon

Iltapäivä ja ilta aikaa tutustua Lissabonin nähtävyyksiin.

15.-16. päivä – merellä

Risteilemme kohti pohjoista Euroopan länsirannikkoa pitkin.

17. päivä – Southampton – Portsmouth – Helsinki

Suomalainen opas on ryhmää vastassa Southamptonissa. Vierailemme Portsmouthissa ja Amiraali Nelsonin Victory -laivastaan tunnetussa merihistoriallisessa museossa. Kuljetus lentokentälle ja Finnairin suora lento Helsinkiin, jonne saavutaan klo 23.00.

Matkan hinta:

2695 euroa jaetussa 2 hengen huoneessa/sisähytissä. Lisämaksu 2 hengen parvekkeellisesta ulkohytistä 300 euroa/hlö. Kysy 1 hengen huoneen/hytin lisämaksua.

Hintaan sisältyy:

  • Finnairin reittilennot turistiluokassa, lento- ja satamaverot
  • Miami Beachilla 3 yön majoitus ensimmäisen luokan hotellissa kahden hengen huoneessa, 13 yön risteily täysihoidolla kahden
    hengen hytissä valitussa hyttiluokassa, ohjelmassa mainitut kuljetukset Floridassa ja Englannissa
  • Pakolliset palvelumaksut laivalla
  • Suomenkielisten paikallisoppaiden palvelut Floridassa ja Englannissa

Lisämaksusta:

  • Floridan suomenkielinen retkiohjelma
  • Hotelliaamiaiset Floridassa

Eclipse

Laiva

Premium-luokan laiva Celebrity Eclipse on 315 metriä pitkä ja se on valmistunut vuonna 2010. Celebrity–varustamon palvelutaso on korkeaa luokkaa ja isot laivat ovat erittäin monipuolisia. Ravintoloita on peräti 10, uima-altaita 3 ja porealtaita 6. Laivalla on myös suuri kylpyläosasto ja kuntokeskus. Laivan yli tuhat paikkaisessa teatterissa on joka ilta maailmanluokan show-ohjelmaa ja elävää musiikkia on tarjolla ympäri laivaa useissa baareissa ja loungeissa. Eclipsen matkustajakapasiteetti on 2852 ja palveluhenkilökuntaa on 1210.

Lue lisää matkasta: www.risteilykeskus.fi/lukijaristeilyt

Risteilykeskus

Varaukset ja tiedustelut:

Risteilykeskus p. 020 1441 810 (ma-pe klo 9-17)

Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi

Osoite: Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

Yhteistyössä:

Saga-matkat

 

 

Lue myös