Mainos: Sisältöyhteistyö
Mainos

Kesäinen Italia oopperalla höystettynä 26.-30.7.2017

Musiikillinen matkamme vie Italian oopperamaailmaan. Matkan mestarina esittäytyy Giacomo Puccini, jonka La Boheme-oopperan näemme Puccini-festivaaleilla. Mestarin aarioita kuulemme myös yksityiskonsertissa tenorin ja pianistin johdolla. Lisäksi perehdymme viulun valmistukseen sekä vierailemme Milanon maailmankuulussa La Scala-oopperatalossa. Lomatunnelmaa matkaan tuovat merellinen Sestri Levante, kuvauksellinen Portofino, keskiaikainen Lucca… Kesäinen Italia on lumoava.
Teksti: Sisältöyhteistyö

Alustava matkaohjelma:

Keskiviikko 26.7. Helsinki – Pisa – Sestri Levante

Finnairin suora aamulento Pisaan. Lähdemme matkanjohtajamme Satu Mäkelän opastamana kohti Ligurianmerta ja Sestri Levanten kalastajakylää, johon majoitumme. Illallinen.

Torstai 27.7. Portofino

Teemme laivamatkan pittoreskiin Portofinoon ja nautimme kuohuvat kuvauksellisen sataman maisemissa. Tunnelmallinen kylä on ollut monen taiteilijan innoituksen lähde ja nykyisin se on suosittu lomakohde myös monien kuuluisuuksien keskuudessa. Halukkaat voivat vaeltaa kiemurtelevaa polkua pitkin majakalle niemen kärkeen. Illallinen.

Perjantai 28.7. Lucca – Torre del Lago ja La Boheme-ooppera

Aamupäivä on aikaa viettää leppoisasti Sestri Levanten ilmapiiristä nauttien. Yhteisen lounaan jälkeen siirrymme Luccaan ja perehdymme mm. Giacomo Puccinin elämänvaiheisiin Puccini-museossa. Illansuussa siirrymme Torre del Lagon oopperafestivaaleille ja lumoudumme iki-ihanasta La Boheme-oopperasta. Palaamme yöllä Sestri Levanten hotellille.

Lauantai 29.7. Viulun historiaa ja Puccinin aarioita

Suuntaamme kohti pohjoista viuluistaan tunnettuun Cremonan kaupunkiin. Tutustumme viulujen historiaan ja viulunvalmistaja kertoo viulunvalmistuksen saloja. Iltapäivällä saavumme Alessandriaan, jossa majoitumme historialliseen keskustaan. Nautimme aperitiivit ja kuulemme mm. Puccinin kuuluisimpia aarioita yksityiskonsertissa tenorin ja pianistin johdolla. Illallinen.

Sunnuntai 30.7. Milanon oopperatalo La Scala ja kotimatka

Aamiaisen jälkeen pakkaamme laukkumme ja siirrymme kohti Milanon kaupunkia, jossa tutustumme maailmankuuluun oopperataloon – La Scalaan. Kierroksen jälkeen vapaa-aikaa Milanon keskustassa vaikka lounaaseen ja ostoksiin. Finnairin iltalento Helsinkiin.

Matkan hinta/henkilö

1.598 euroa  jaetussa kahden hengen huoneessa
1.779 euroa  yhden hengen huoneessa
Palvelumaksu 22 euroa / lasku.

Hintaan sisältyy:

• Finnairin reittilennot Helsinki – Pisa/Milano – Helsinki turistiluokassa veroineen
• ohjelman mukaiset majoitukset (kolme yötä Sestri Levante, yksi yö Alessandria) valitussa huonetyypissä aamiaisella, kuljetukset ja sisäänpääsyt sekä ateriat ruokajuomineen (kolme illallista, yksi lounas)
• yksityiskonsertti
• oopperaliput Puccini festivaaleille (sektori 4)
• suomalaisen matkanjohtajan palvelut kohteessa.

Lue lisää: www.kalevatravel.fi/lukijamatkat

Varaukset ja tiedustelut:

CWT Kaleva Travel

• Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki
• Toimisto avoinna ma-pe klo 8–17
• Puh. 020 561 5540
[email protected]
• kalevatravel.fi/lukijamatkat
• Vastuullinen matkanjärjestäjä on CWT Kaleva Travel

X