Mainos Matkailu 1.12.2016

Kotilieden lukijamatka: Keski-Englannin lumoavat puutarhat 22.–25.5.2017

Teksti: Sisältöyhteistyö
Tervetuloa tutustumaan Keski-Englannin viehättäviin puutarhoihin. Matkan aikana näemme keskiaikaisia kyliä, suurenmoisia historiallisia rakennuksia sekä toinen toistaan kauniimpia puutarhoja.

Alustava matkaohjelma:

Maanantai 22.5.

Finnairin suora aamulento Helsingistä Manchesteriin, jossa tapaamme suomalaisen paikallisoppaan. Aloitamme matkan vierailulla Arley Hall -kartanossa ja sen puutarhassa, joka on ainutlaatuinen koko saarivaltiossa. Käymme tutustumassa myös ”Vuoden Puutarhuri” –palkinnon voittajan kotona ja puutarhassa. Lounas ja majoittuminen Chesterin keskustahotelliin.

Tiistai 23.5.

Aloitamme päivän romanttisessa Cholmondeley Castle & Gardens -puutarhassa, jossa kasvaa mm. ruusuja, pyökki-, tammi- ja hemlokkipuita, narsisseja, krookuksia, alppiruusuja ja magnolioita. Käymme päivän aikana myös kodikkaassa suklaapuodissa sekä arvostetulla taimitarhalla. Lounas.

Keskiviikko 24.5.

Aamupäivällä tutustumme Ness Gardens -kasvitieteelliseen puutarhaan, joka on yksi maan kattavimpia. Iltapäivällä teemme kävelykierroksen Chesterissä. Chester on roomalaisten perustama kaupunki ja sen keskiaikainen keskusta on upea ja ostosmahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Lounas.

Torstai 25.5.

Matkalla lentokentälle pysähdymme Dunhamin kylässä tutustuen kylän vanhaan Dunham Massey Hall -kartanoon, jossa on nähtävillä mm. hopeaesineitä sekä Joshua Reynoldsin maalauksia. Kartanon eteläpuolella on valtava peurapuisto ja kartanon puutarha on entisöity näyttämään samalta kun se oli 1900-luvun alussa. Lounas. Finnairin iltalento Helsinkiin.

Huom. Matkaohjelma sitoumuksetta.

Matkan hinta

alkaen 1089 euroa/hlö kahden hengen huoneessa.
Hintaan lisätään CWT Kaleva Travelin palvelumaksu 22 euroa/varaus.

Varaukset ja tarkemmat matkaohjelmat:

CWT Kaleva Travel

• Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki
• Toimisto avoinna ma-pe klo 8–17
• Puh. 0205 615540 kaikkialta Suomesta
• lukijamatkat@kalevatravel.fi
• kalevatravel.fi/lukijamatkat
• Palvelumaksu 22 e/ varaus
• Vastuullinen matkanjärjestäjä on CWT Kaleva Travel

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi