Mainos: Sisältöyhteistyö
Mainos

Pääsiäismatka Český Krumlov & Praha 14.–18.4.2017

Český Krumlov & Praha -yhdistelmämatkalla koet kaksi kaunista Tšekin helmeä. Ajamme Wachaun viinialueen kautta idylliseen Český Krumlovin kaupunkiin, jonka upea keskiaikainen linna ja tunnelmalliset mukulakivikadut hurmaavat. Prahaan tutustumme sekä kävellen että risteillen. Käymme myös klassisen musiikin konsertissa sekä tutustumme Kutná Horan erikoiseen luukirkkoon.
Teksti: Sisältöyhteistyö

Alustava matkaohjelma:

Perjantai 14.4. Helsinki – Wien – Český Krumlov

Finnairin suora lento Wieniin. Ajamme Wachaun viinialueelle ja käymme Melkin viehättävässä pikku kaupungissa. Maistelemme paikallisia viinejä sekä nautimme lounaan. Jatkamme matkaa historialliseen pikkukaupunkiin nimeltään Český Krumlov. Tämä pieni ja idyllinen keskiaikainen kaupunki sijaitsee Etelä-Böömissä ja on Unescon maailmanperintökohde.

Lauantai 15.4. Český Krumlovin kaupunkikierros

Kävelykierroksella tutustumme Vltava-joen jyrkälle kalliopenkalle rakennettuun Český Krumlovin linnaan ja upeaan puutarha-alueeseen. Linna on yksi Keski-Euroopan suurimmista, noin 40 eri rakennuksen kompleksi. Linnasta löytyy upea taidekokoelma ja siellä on nähtävillä myös vanhoja huonekaluja ja kuuluisa naamiaissali. Linnakierroksen jälkeen tutustumme myös upeaan puutarhaan ja nautimme lounaan.

Sunnuntai 16.4. Prahaa kohti

Matkalla kohti Prahaa piipahdamme České Budejovicessa, jossa käymme tutustumassa Budweiserin olutpanimoon. Käymme myös vanhan kaupungin aukiolla, jossa nautimme lounaan. Ennen Prahaan saapumista teemme vielä pysähdyksen Unescon suojelukohteessa, Holešovicen kylässä, jossa tutustumme böömiläiseen maalaisbarokkiin.

Maanantai 17.4. Prahan kävelykierros ja jokiristeily

Aloitamme Prahan kävelykierroksen Václavin aukiolta ja päädymme kuuluisalle Kaarlen sillalle, josta siirrymme jokiristeilyalukselle. Teemme tunnin mittaisen jokiristeilyn ihaillen maisemia ja siemaillen kuohuviiniä. Retken lopuksi nautimme lounaan. Illalla ohjelmassa on klassisen musiikin konsertti.

Tiistai 18.4. Kutná Hora ja kotimatka

Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen lähdemme Kutná Horan kaupunkiin, jonka päänähtävyyksiin kuuluu gotiikkaa edustava viisilaivainen Pyhän Barbaran katedraali 1300-luvulta sekä Neitsyt Marian katedraali. Kutná Horasta löytyy myös erikoinen ”luukirkko”, jonka karmivana erikoisuutena on kirkon koristelu, joka on tehty erilaisista ihmisluista. Kirkossa on mm. luista tehty kattokruunu sekä Schwarzenbergin vaakuna. Nautimme lounaan päivän aikana. Finnairin iltalento Helsinkiin.

Matkan hinta/henkilö:

1.198 euroa jaetussa kahden hengen huoneessa

1.319 euroa yhden hengen huoneessa

Palvelumaksu 22 euroa / lasku.

Hintaan sisältyy:

• Finnairin reittilennot Helsinki – Wien/Praha – Helsinki turistiluokassa veroineen
• ohjelman mukaiset majoitukset valitussa huonetyypissä aamiaisella, kuljetukset, retket ja sisäänpääsyt sekä ateriat (viisi lounasta)
• suomenkielisen matkanjohtajan palvelut paikan päällä.

Lue lisää: www.kalevatravel.fi/lukijamatkat

Varaukset ja tiedustelut:

CWT Kaleva Travel
Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki
Puh. 020 561 5540
[email protected]
www.kalevatravel.fi/lukijamatkat

Vastuullinen matkanjärjestäjä: CWT Kaleva Travel

 

X