Vloggaaja Maarit Häkkinen vieraili Pariisissa ja selvitti Pariisissa asuvan In my ballerines -suomalaisblogistin suosikkikahvilat.
Matkailu

Pariisin ihanimmat kahvilat ja ravintolat – suomalaisblogisti listasi ehdottomat suosikkinsa

Annan lifestyle-vloggaaja Maarit Häkkinen vieraili Pariisissa tapaamassa In my ballerines -blogistia ja selvitti, missä kaikkialla turistien kannattaa todella vierailla. Katso bloggarin suosikkikahvilat!
Teksti: Maarit Häkkinen

Tässä videossa vietän päivän Pariisissa ihastuttavan Maijan kanssa, joka on teille varmasti tuttu In my ballerines -blogistaan. Herkuttelimme Maijan suosikkikahvilassa, kävimme kävelyllä Seinen varrella ja kuulimme hänen vinkkinsä Pariisiin matkaaville. Tervetuloa mukaan Pariisiin!

Matkoille lähtiessäni minulla on tapana kysellä tutuilta suosituksia lomakohteesta. Siinä pääsee kivasti lomatunnelmaan, kun kyselee tulevan lomakohteen nähtävyyksistä, kulttuurista ja ravintoloista. Tällä kertaa kesänlomareissu suuntautui Ranskaan. Vietin lomaa useammassa paikassa, mutta myös muutaman aurinkoisen päivän Pariisissa. Pariisin upeista ja ikonisista nähtävyyksiä olen päässyt ihailemaan onneksi jo aikaisemminkin, joten tällä kertaa kaipasin enimmäkseen ravintola- ja kahvisuosituksia. Vinkkejä saadakseni otin yhteyttä kahteen Pariisissa asuvaan suomalaiseen ja molemmat heistä kertoivat omat suosikkinsa ja suosituksensa. Tällä kertaa päätin tehdä videon näistä vinkeistä, että tekin pääsette nauttimaan niistä. Toivottavasti pidätte.

Päivä Pariisissa: Parhaat vinkit lomamatkalle

Tässä vielä Maijan kahvila- ja ravintolasuositukset Pariisissa:

Cafe St Regis

Ralph’s

Café de Flore

Café Pouchkine

Ps. Päivä Pariisissa -videolle on tulossa jatkoa, kun The community gallerian perustaja Tuukka kertoo omat suosituksena Pariisiin matkustaville.

Aurinkoisia kesäpäiviä!

Lue myös:

Annan uusi lifestyle-vloggaaja Maarit Häkkinen: ”Haluan voida kiireisessä arjessa hyvin”

In my ballerines -blogi

Suomen 10 ihaninta kesäkahvilaa

X