Lifestyle

BagPod – Laukunjärjestäjä pelastaa pikkutavaran keräilijän

Teksti: Anna.fi

Kaivat ja kaivat, muttet millään löydä avaimia käsilaukkusi uumenista. Lopulta hermostut ja tyhjennät veskan koko sisällön kuistille, koska se on ainoa tapa löytää etsimäsi kaiken pikkutavaran seasta. 

Sama rituaali toistuu päivittäin ja päädyt uudestaan ja uudestaan kiroamaan pussimaiset käsilaukut sinne missä pippuri kasvaa, eikä valoa näy. Tuttu juttu varmaan monelle. Enää ei kuitenkaan tarvitse tuskailla, sillä Ellit löysi ratkaisun ongelmaan!

Hilppa

Kannan mukanani lähes poikkeuksetta suurta laukkua ja tavarani ovat aina ympäri laukun pohjaa, mihin BagPod tuo ainakin periaatteessa hyvin helpotusta – tosin BagPodiin asettamisen sijaan saatan kiireessä heitellä pienet tavarani vain ympäri laukkua ja alkuperäinen ongelma säilyy.

Nahkainen BagPod on sen verran iso, että sitä voi tarvittaessa käyttää myös clutchina, mistä paljon plussaa. Lisäksi nipsukka, johon avaimet saa kiinnitettyä, on erittäin käytännöllinen!

Nahkainen BagPod, Large

Hanna

Minulla on taipumus jämähtää yhteen käsilaukkuun pitkäksi aikaa, ja osasyynä siihen on ollut kaiken laukussa olevan rämpän siirtämisen vaiva. Minulla on ennenkin ollut laukussa erinäisiä pikku pussukoita, mutta aiemmin en ole saanut kaikkea aivan välttämättä mukana kuljetettavaa kamaa samaan syssyyn. BagPodin myötä olen ruvennut vaihtelemaan laukkua lähes päivittäin, sillä Podin, lompakon, kännykän ja avainten siirtäminen ei enää ole vaiva eikä mikään.

BagPodin kanssa voin olla varma siitä, että esimerkiksi kaikki tarvittavat lääkkeet ovat aina mukana ilman, että minun tarvitsee erikseen muistaa ottaa niille aiemmin käyttämääni erillistä pussukkaa mukaan. Lompakkoni on valitettavasti liian suuri BagPodiin, mutta jos Pod olisi yhtään suurempi, olisi se jo samaa luokkaa itse käsilaukun kanssa. Pussukassa olevaa avainlenksua käytän harvemmin tarvitsemieni avainten säilyttämiseen. Käyttöavaimet pidän kännykän kanssa edelleen laukun sivutaskussa, jotta saan ne nopeasti käsiini.

Sain BagPodiin kiinnitettyä myös ensiapukurssilta saamani puhallusnaamion! Olin jo ehtinyt ihmetellä, miten ihmeessä se sattuisi olemaan mukana tarvittaessa. Kesäisessä konsertissa oivalsin myös, että korvatulpat kannattaa sujauttaa BagPodiin, koska muuten ne eivät koskaan ole mukana tarvittaessa.

BagPod canvas, Large

Kristiina

Olen törmännyt vastaaviin laukun organisoijiin jo aikaisemmin ja miettinyt, että sellainen olisi juuri sitä mitä tarvitsen. Olen laiska laukun vaihtaja, sillä en malta siirtää kaikkea tarpeellista laukusta toiseen. BagPodia käyttäessäni olen huomannut, ettei minun tarvitse enää kahmia kädellä laukun pohjalta avaimia tai puhelinta, vaan ne löytyvät hyvin organisaattorista.

Valitsin kankaisen BagPodin, jotta se olisi kevyt – nahkainen olisi ollut eittämättä tyylikkäämpi. Kangas on ehkä hieman halvan näköinen, mutta toisaalta kukapa sitä laukun sisältä katselee. Tykkään!

Canvas

Pinja

Laukkuni tuntuu aina olevan liian suuri ja joudun poikkeuksetta etsimällä etsimään esimerkiksi avaimia. Nykyajan laukuissa on myös mielestäni aivan liian vähän pikkutaskuja. Siksi olin todella innoissani BagPodista. 

Kävi kuitenkin niin, että se tuntui vain yhdeltä hieman suuremmalta lisätavaralta, joka oli koko ajan tiellä – vähän kuin isolta meikki- tai toilettipussilta, joka toi käsilaukulle myös hieman lisäpainoa (vaikka kankainen BagPodini on kyllä huomattavasti nahkaista kevyempi). Ehkä BagPod vaatisi kohdallani hieman pidempää totuttelua, sillä en usko vian olevan tuotteessa vaan minussa. Podin lenksu oli kyllä kätevä: Kun siihen kiinnitti avainnippun, se löytyi takuuvarmasti nopeasti!      

BagPod canva, large

Lue lisää:
Casamarianne
BagPod Finland Facebookissa

X