Muoti

Jenni Haukion yllä Linnan juhlissa lilaa silkkiä ja pitsiä – juhlistaa suomalaista naista

Presidentti Sauli Niinistön vaimo Jenni Haukio säteilee Linnan juhlissa lilassa silkkipuvussa ja suomalaiselle naiselle kunnianosoituksena valmistetuissa koruissa.

Teksti:
Outi Pippuri
Kuvat:
Pekka Nieminen

Presidentti Sauli Niinistön vaimo Jenni Haukio säteilee Linnan juhlissa lilassa silkkipuvussa ja suomalaiselle naiselle kunnianosoituksena valmistetuissa koruissa.

Rouva Jenni Haukio on joka vuosi ihastuttanut tyylillään Linnan juhlissa.

Tänä vuonna Jenni on pukeutunut puhdaslinjaiseen ja klassiseen lilaan iltapukuun, joka on valmistettu shantung-silkistä ja pitsistä. Puvun on suunnitellut Jennin luottosuunnittelija Sari Nordström, ja sen on ommellut mallimestari Karina Pekola.

saulijenni

Jenni oli toivonut suunnittelijalta juuri klassista pukua, jolla olisi runsaasti käyttöä tulevaisuudessakin.

Nordström on suunnitellut presidentin puolisolle jo neljä pukua Linnan juhliin. Viime vuonna Jenni ihastutti fuksianvärisessä iltapuvussa, joka niin ikään oli valmistettu shantung-silkistä.

Korut juhlistavat suomalaista naista

Juhlakoruina Jennillä on kultaseppämestari Mika Tarkkasen Monument-korusarjaan kuuluvat kaulakoru ja rintakoru. Korut on valmistettu sterling-hopeasta. Käsityönä toteutetut uniikkikorut  ovat saaneet innoituksensa Ella Hiltusen Sibelius-monumentista ja ne ovat kunnianosoitus suomalaiselle naiselle. Tänä vuonna juhlien teemana on Suomen vahvuudet.

Kaulakorun on Tarkkasen työhuoneella suunnitellut ja toteuttanut kultaseppä Christoffer Nyström ja rintakorun kultaseppämestari Ville Tuovinen.

Jennin korvissa kimaltevat Björn Weckströmin Lapponia Jewellerylle suunnittelemat Gelo-korvakorut.

Mikä Jennin aiemmista Linnan juhlien -tyyleistä on ollut onnistunein? Käy äänestämässä!

Lue myös:

Mikä on ollut Jenni Haukion upein Linnan juhlat -tyyli? Katso kuvat ja äänestä

X