Lifestyle

Juhlakauden näyttävät asut – Äänestä suosikkiasi!

Teksti: Anna.fi

Syksyn ja talven näyttävissä juhlavaatteissa on kupa hullutella. Mikä on suosikkiasusi?

1. Tyttömäinen juhlamekko

Tyttömäinen juhlamekko
Wall Garden-tapetti 36 e/m², Rebelwalls. Rannekorut 8,90 e ja 14,90 e, Glitter. Mustat korkokengät 59,90 e, Tamaris. Silinterihattu, tiedustelut Frakkipalvelu Nam. Ruususormus on kirpputorilta. Sohvatyynyt 34 e ja 48,90 e, Destiny. Sukkahousut ja sohva ovat kuvausrekvisiittaa.

Tyttömäinen juhlamekko on yläosastaan istuva. Vyötärön runsas poimutus antaa helmalle ilmavuutta ja volyymia. Mekossa on edessä vene- ja takana v-pääntie. Vajaamittaisten hihojen pyöriöllä on hiukan poimutusta. Takana on vetoketju.

2. Klassinen kotelomekko

2. Klassinen kotelomekko
Korkeakorkoiset nilkkurit 510 e, Longchamp. Silikoniset Cupcake-kahvikupit 17,90 e/kpl, Stockmann. Rannekoru, sukkahousut ja valaisin ovat kuvausrekvisiittaa.

Monikäyttöinen kotelomekko saa muotonsa tiimalasimaisista leikkauksista. Mekossa on käytetty kahta erilaista kangasta, sivujen materiaali on joustavaa, ja keskellä on metallinhohtoista villasekoitekangasta. Takana on vetoketju ja helmassa halkio. Mekko on vuoritettu.

3. Smokkihousut ja paitapusero

Smokkihousut ja paitapusero
Lintupaita 104 e, Poola Kataryna. Hiuskoriste 4,95 e, Lindex. Ballerinat 34,90 e, Click Shoes.

Kapealinjaiset smokkihousut ovat korkeavyötäröiset ja niissä on leveä muotokaitale. Edessä olevat hiuslaskokset toimivat prässeinä. Takana on vetoketju. Sivusaumoihin on kiinnitetty muotokaitaleen levyinen, eri kankaasta ommeltu nauha, jonka voi sitoa rusetille eteen, taakse tai sivulle.

4. Kietaisuhame ja neuletakki

Kietaisuhame ja neuletakki
Paljettikoristeltu neuletakki 39,95 e, Ellos. Mustat korkokengät 59,90 e, Tamaris. Silinterihattu, tiedustelutFrakkipalvelu Nam. Sukkahousut ovat kuvausrekvisiittaa.

Graafisessa kietaisuhameessa on edessä vasemmalla vetoketjukiinnitys. Eteen jäävä halkio on kolmionmuotoinen. Vuoritetussa hameessa on käytetty villakangasta ja etuosassa kukonaskelkuvioista puuvillaa. Mallissa on korkea vyötärö.

Kuvat: Jorma Marstio
Suunnittelu ja ompelu: Saara ja Laura Huhta
Styling: Jenni Juurinen
Teksti: Sirpa Jäkkö

Meikki ja hiukset: Tintti Alanko
Malli: Emmi H./Fondi
Lavastus: Samuli Niskanen
Yhteistyössä: Eurokangas, Villisilkki, Nappitalo

Moda 9/2014

Lue myös:
Inspiraatiota juhlatyyliin – Julkkisnaisten jumalaiset asut

10 x nilkkurit juhlaan – Äänestä suosikkiasi!

Ihanat pikkulaukut

Helppo juhlakampaus: Valkkinuttura

Mikä juhla-asuista on suosikkisi?

Katso tilanne vastaamatta

X