Jussi-gaala 2016: Näyttelijät säteilivät parrasvaloissa – Äänestä upein asu!
Muoti

Jussi-gaala 2016: Näyttelijät säteilivät parrasvaloissa – Äänestä upein juhlapuku!

Jussi-gaalassa palkittiin elokuvantekijöitä ja nähtiin upeita iltapukuja. Pidätkö paljeteista tai pitsistä, vai suositko yksinkertaisempaa lookia? Äänestä suosikkiasi!
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: AOP

Minka Kuustonen

Vartaloa myötäilevä ja selän paljastava punainen mekko näytti upealta Minka Kuustosen yllä. Yksinkertainen ponnarikampaus antoi tilaa kimalteville korvakoruille. Kuustonen nähdään pääosassa perjantaina ensi-iltansa saavassa Onnenonkija-elokuvassa.

Minka Kuustonen, Jussi-gaala 2016

Maria Ylipää

Jussi-gaalan yhdessä Ilkka Villin kanssa juontanut Maria Ylipää loisti kultaisessa paljettimekossaan. Mekko oli Teemu Muurimäen käsialaa. Ruotsissa perheensä kanssa asuvan Marian voi bongata tällä hetkellä valkokankailla pyörivästä Tappajan näköinen mies -elokuvasta.

maria Ylipää, Jussi-gaala 2016

Lue myös: Maria Ylipää: ”Olisi pitänyt elää vastuuttomampi nuoruus”

Minna Haapkylä

Minna Haapkylä oli luonnollisesti pukeutunut Marimekkoon, ja räväkkä kampaus toi särmää asukokonaisuuteen. Armi Elää! -elokuvassa naispääroolin tehnyt Haapkylä esiintyy parhaillaan Kansallisteatterin Olipa kerran minä -näytelmässä.

Minna Haapkylä, Jussi-gaala 2016

Alina Tomnikov

Love Records – Anna mulle Lovee -elokuvassa näyttelevä vaalea Alina Tomnikov oli tyrmäävä ilmestys mustassa paljettimekossaan. Mekko oli selästä avoin, ja sen helmassa oli halkio. Kultaiset korut ja avokkaat kruunasivat kokonaisuuden.

Alina Tomnikov, Jussi-gaala 2016

Laura Birn

Merenvihreä asu sekä peitti että paljasti Laura Birnin vartaloa. Mekko oli J. Lindebergin mallistoa, ja se sointui upeasti yhteen Birnin sinisten silmien kanssa. Birn näyttelee parhaillaan Q-teatterin Tavallisuuden aave -näytelmässä.

Laura Birn, Jussi-gaala 2016

Lue myös: Näyttelijä Laura Birn – Kohti isoa maailmaa

Essi Hellén

Parhaasta ohjauksessa Jussin jakanut Essi Hellén oli pukeutunut mustaan iltapukuun, joka oli hänen itsensä suunnittelema. Mekko oli tuttu jo parin viikon takaisesta Venla-gaalasta, mutta tällä kertaa Hellénin pikät hiukset oli kierretty ylös hauskasti rullalle. Kirkkaanpunaiset huulet olivat klassinen ja tyylikäs valinta.

Essi Hellén, Jussi-gaala 2016

Anu Sinisalo

Viime vuonna Jussin parhaasta naispääosasta pokannut Anu Sinisalo saapui gaalaan miehensä Antti Reinin kanssa. Japanihenkinen mekko oli keväisen raikas ja näytti kauniilta kantajansa yllä.

Anu Sinisalo ja Antti Reini, Jussi-gaala 2016

Lue myös: Anu Sinisalo: ”Olen haastava kumppani”

Misa Lommi

Misa Lommi, Jussi-gaala 2016

Toiset tytöt -elokuvan naispääosan esittäjä Misa Lommi oli pukeutunut Mert Ostamon suunnittelemaan iltapukuun. Mustapitsinen läpikuultava mekko oli näyttävä ja teki oikeutta Lommin timmille vartalolle.

Kuka oli Jussi-gaalan upein pukeutuja?

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
Minka Kuustonen
31%
Maria Ylipää
26%
Minna Haapkylä
3%
Alina Tomnikov
7%
Laura Birn
3%
Essi Hellén
7%
Anu Sinisalo
9%
Misa Lommi
14%

Siirry takaisin kyselyyn

X