Tulkoon kevät ja poltettu oranssi.
Tulkoon kevät ja poltettu oranssi.
Muoti

Kevään muotivärit poltettu oranssi, ruskea ja vihreä ovat täällä – kuusi säväyttävää vaatekokonaisuutta, jotka taipuvat tosielämään

Ainoa pukeutumissääntö on se, että kaikki on sallittua. Mallimme Noora Hautakangas otti varaslähdön kevääseen.
Teksti: Vesa Silver, Pia Hagstöm Kuvat: Liisa Valonen

Villiinny väreistä. Näyttävin tyyli syntyy, kun väriläiskiin yhdistyvät hillityt sävyt. Vihreä ja poltettu oranssi ovat kevään herkullisuuksia.

Elämäniloisiin väreihin on kevään muotinäytöksissä yhdistetty ruskeaa, joka on erityisen pinnalla – myös paletin ainoana valintana.

Pieni hetki juhlaa

Monikäyttöinen paitamekko sopii arkeen ja juhlaan. Viimeistele yksinkertainen asu näyttävillä koruilla. Pitkä paitamekko 199 e, Gestuz. Käsintaotut kullatut korvakorut ovat kierrätettyä hopeaa, 475 e, sormuksen kivenä on rutiilikvartsi, 415 e, Keski-Pomppu.

Poltettu oranssi näkee raitoja

poltettu oranssi shortseissa

Kapeat ja paksut raidat tekevät paluun. Raidallinen yläosa saa ryhtiä yksivärisistä nahkasortseista.

Raitapaidan sivuissa on napitus, 95 e, Second Female. Korkeavyötäröiset nahkasortsit 329 e ja vaaleanpunainen laatikkomainen bleiseri 199 e, Gestuz. Mokkanahkainen pussukka 109,90 e, Unisa. Paksupohjaiset loaferit 139,90 e, Tommy Hilfiger.

Vaalean viileys

Pukeudu raikkaaseen vaaleaan vaikka päästä varpaisiin. Kaksirivinen bleiseri 99 e, Grace & Mila. Rentoa paitaa koristavat röyhelöt, 245 e, Hálo. Puuvillahousuissa on revityt lahkeet, 255 e, Max Mara.

Tauon tarpeessa

Myös takiksi taipuva puuvillainen kotelomekko 295 e ja lyhytlahkeiset printtihousut 209 e, Max Mara Helsinki. Pitkähihainen kukkaprinttipaita 219 e, Sportmax. Lina Simonsin suunnittelema pronssinen Aurinkoleijona-amuletti 95 e ja pronssinen Valoisa-riipus 65 e, Kalevala. Ketjukorvakorut 30 e, Edblad.

Poltettu oranssi lumoaa

poltettu oranssi mekko

Poltettu oranssi on trendikäs valinta kevääseen. Maksimittainen mekko 245 e, Gustav.

Punaisia korkokenkiä koristavat rusetit, 185 e, Red Shoe. Kuviollinen panta 305 e, Louis Vuitton. Kullatut korvakorut kierrätetystä hopeasta alkaen 260 e, Keski-Pomppu.

Suloisesti sekaisin

Paras kokonaisuus syntyy yhdistelemällä erilaisia kuoseja keskenään. Tyylin viimeistelee punainen huulipuna.

Sinivalkoruudullinen takki nahkakauluksin 649 e ja kukallinen kauluspaita 299 e, Gant. Villakankainen bucket-hattu 149 e, KN Kati Niemi. Tiina Arkon suunnittelemat pronssiset Valoisa-korvakorut 65 e, Kalevala.

Malli: Noora Hautakangas
Nooran stailaus:
Vesa Silver
Meikki ja hiukset: Ilkka Ruotsalainen
Kuvauspaikka: Ravintola Madonna

Lue myös: Hyvästi tylsä tukka! 5+1 ideaa, joilla päivität puolipitkät hiukset

X