Celine Dionin, 50, tunnetaan tyylitaiturina, jonka maku muodin suhteen näyttäisi olevan erehtymätön.
Muoti

Kevätmuoti 2019 leikittelee pitsillä, neonväreillä ja linjakkailla leikkauksilla – katso, miten Céline Dion on ottanut tyylin haltuunsa

Kevätmuoti 2019 on ottanut vaikutteita useilta eri vuosikymmeniltä. Trendikkyys ei katsokaan ikää. Sen todistaa myös 50-vuotias kanadalaislaulaja Céline Dion, joka on muotikansan tarkasti seuraama tyylimuusa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: MVPhotos

Upeaääninen kanadalaislaulaja Céline Dion, 50, on yksi tämän hetken seuratuimmista tyyli-ikoneista, ja ei suotta. Laulajan vakuuttava tyylitaju on huomioitu laajasti ympäri muotimaailmaa ylistämällä hänen säkenöivän tyylikästä olemustaan.

Vastikään Pariisissa vierailut Céline ihastuttikin mediaa näyttäytymällä kameroiden edessä mitä upeimissa muotiluomuksissa.

Laulajan tyylitaituruuden innoittamina kokosimme Célinen viisi tyylimomenttia, jotka uhkuvat kevään 2019 kuumimpia trendejä aina kirkkaista väreistä upeisiin leikkauksiin.

1. Neonvärit

Kirkkat neonvärit saattavat tuntua äkkiä ajateltuna melko rohkealta valinnalta.  Muotinäytökset osoittavat kuitenkin toista, sillä kirkkaat sävyt keltaisesta sähkönsiniseen ovat yksi tulevan kevään suosituimmista trendeistä.

Myös Céline näyttäisi julistautuvan neonvärien faniksi. Laulaja vieraili Pariisin kuuluisassa Moulin Rouge kabareessa yllään Dodo Bar Orin näyttävä pinkki kotelomekko. Kasarityyliseen mekkoon Céline oli yhdistänyt hopeansävyiset asusteet.

Oikein yhdistettynä kirkkaat värit taipuvat tyylikkääksi asukokonaisuudeksi. Célinen sähäkän pinkki iltamekko on tästä loistava esimerkki.

Céline päivitti illallisasustaan kuvan myös Instagram-tililleen.

2.  Nostalginen kasari

Ihanan karsea kasari. 1980-luvun tyylihetkiä muistellaan eittämättä huvittuneen nostalgisesti. Muotimaailmassa vuosikymmen on tehnyt paluuta kuitenkin jo hetken aikaa, eikä tämä kevät näyttäisi olevan poikkeus.

Neonvärien ohella kasari ilmenee kevään trendeissä muun muassa vahvoina ja näyttävinä olkatoppauksina.

Céline esiintyi kameroiden edessä muutama päivä sitten ranskalaissuunnittelija Alexandre Vauthrien tummansinisessä, huomiota herättävässä haalariasussa.

Yhdessä sotilasmaisen päähineen ja muodikkaiden aurinkolasien kanssa laulajan asukokonaisuus suorastaan uhkui kasaria.

Hartiat, jotka huomataan. Olkatoppaukset eivät välttämättä ole kaikkien juttu, mutta huippumuodissa niitä fanitetaan jo täysillä.

3. Preerian röyhelömekko

Onko Pieni talo Preerialla -televisiosarja sinulle entuudestaan tuttu? Aroalueen lämpimän tuulahduksen innoittamana kevään boheemeista mekoista löytyy nyt reilusti pituutta, pitsiä ja röyhelöä – unohtamatta mummolan pöytäliinaa muistuttavaa kukkakuosia.

Muotitietoisena myös Céline on hypännyt mukaan mekkomuotiin. Hänet nähtiin valloittamassa Pariisin katuja yllään vaaleasävytteinen, 1970-lukua henkivä kukkamekko. Asukokonaisuuden laulaja oli viimeistellyt smaragdinvihreällä bleiserillä.

Céline suosii asuissaan paljon hansikkaita. Tähän asuun laulaja on valinnut ohuen läpinäkyvät käsineet upeilla helmiyksityiskohdilla.

 3. Vartalon siluettia korostava vyö

Kun jätämme jonkin muotivillityksen taakse, usein vanomme, ettemme koskaan enää palaisi kyseisen trendihirvityksen pariin. Kasarin tapaan 2000-lukua ei myöskään muistella muodin suhteen kovinkaan lämpimästi.

Moni varmasti muistaa vuosien takaa vyötärölle kiinnitettävän rinta- eli patellavyön. Vyötyyli näyttäisikin tekevän nyt hiljalleen paluuta.  Tähän mennessä trendi on näkynyt etenkin takki- ja bleiserimuodissa. Esimerkiksi Céline on kietaissut oheisessa kuvassa viininpunaisen nahkatakkinsa päälle suurisolkisen vyön.

Célinen asun nahkaiset yksityiskohdat tuovat asuun tyylikkään lisämausteen.

5. Beigeä päästä varpaisiin

Kun muotimaailma rakastuu yhteen väriin, se näyttäisi valloittavan joka ikisen vaatekappaleen. Tällä hetkellä pukeutumisessa suositaan ehdottomasti ruskean ja beigen moninaisia sävyjä.

Mitä enemmän asusta löytyy trendiväriä, sen parempi. Katso esimerkiksi, miten Céline tekee sen; laulaja osallistui  italialaisen muotisuunittelijan Valentinon muotishowhun kokobeigeen pukeutuneena. Väripilkuksi hän oli valinnut viininpunaisen käsilaukun sekä laukkuun yhteensopivat avokkaat.

Yksivärinen asukokonaisuus voi olla erittäin trendikäs. Ilmeeseen saa vaihtelevuutta yhdistelemällä erilaisia sävyjä sekä materiaaleja.

X