Lifestyle

Muoti ajassa: Aika valita uusi talvitakki!

Teksti: Anna.fi

Talvitakkitrendit 2006Uuden talvitakin osto on jokavuotinen taistelu, joka pahimmillaan saattaa kestää koko talvikauden ja johtaa useisiin vikaostoksiin. Näillä vinkeillä vältät pahimmat mokat ja opit ostamaan vartalomuotoasi parhaiten edustavan talvitakin.

VÄRIKÄS VILLAKANGASTAKKI + NEUTRAALIT ASUSTEET
Klassiset villakangastakit ovat tänä vuonna herkullisen värisiä. Jalokivisävyt, kuten rubiininpunainen, smaragdinvihreä ja topaasinkeltainen dominoivat naisellisissa päällystakeissa. Trendiin kuuluvat myös rusetit, koristeelliset napit sekä huomiota herättävät vyöt.

Punainen villakangastakki, Oscar de la RentaVoimakkaanvärinen takki toimii parhaiten neutraalien asusteitten kanssa. Villakangastakki on hyvä sijoitus useaksi vuodeksi ja toimii sekä työvaatteiden päällä, että juhla-asun kanssa.

SPORTTINEN PARKA + NIUKKA ALAOSA
Sporttiset ulkoilmaihmiset iloitsevat varmasti parkan paluusta. Parka on täydellinen ulkovaate Suomen ilmastoon. Vedenpitävänä se suojaa asun kuin asun, ja on parhaimmillaan myös todella tyylikäs.

Trendikkäimmillään parka on Kate Moss-tyyliin mikroshortsien, paksujen sukkahousujen ja korkokenkien seurana. Parka sopii kuitenkin täydellisesti farkkujen pariksi taikka city-verkkarien päälle.

Voimakkaan värinen villakangastakki on dramaattinen ilman erikoisia asusteitakin >

ARMEIJATYYLINEN TYKÖISTUVA TAKKI + TULPPAANIHAME
Vyötäröpituinen kaksirivi-napitettu armeijatyylinen takki on loistava valinta yleiskäyttöön. Neutraalinvärisenä se käy lähes joka tilanteeseen ja antaa mahdollisuuksia monenlaiseen asustamiseen. Voimakkaanvärinen armeijatakki sen sijaan toimii loistavana katseenvangitsijana.

Niukkalinjainen takki on erityisen imarteleva talven tulppaanihameitten ja leveitten housujen parina. Armeijatyylinen takki päivittää myös perinteisen jakkupuvun.

Sporttinen parkatakkiEDUSTAVA TAKKI ERI VARTALOMUODOILLE
Ennen unelmien talvitakin ostoa kannattaa trendien lisäksi harkita myös muutamaa muuta asiaa. Jos takki on käytössä päivittäin, kannattaa takin väri harkita tarkasti, sekä tarkistaa kankaan laatu.

Oma vartalonmuoto kannattaa myös ottaa huomioon takin valinnassa. Niukkalinjainen takki on omiaan pienikokoiselle, pitkä ja hoikka voi valita löysästi istuvan päällystakin, kun taas suurikokoisen on hyvä kiinnittää huomiota imartelevaan leikkaukseen. Mahdolliset jatkuvassa käytössä olevat asusteet kannattaa ottaa mukaan takkikauppaan, ja takki tulee sovittaa mieluiten paksuimman villapaidan kanssa.

Yhdistä talven trendikäs parka paksuihin sukkahousuihin >

Teksti Aurinna Marstio 
Kuvat 
(ylh.) Oscar de la Renta syksy-talvi 2006-2007/SKOY
(kesk.) Sportmax syksy-talvi 2006/SKOY
(alh.) Stella MccCartney syksy-talvi 2006/SKOY

LINKKIVINKIT

Talven trendit | Napoleon-tyyli on talven eräs päätrendi; katso lisää kuvia style-com-sivustolta >

2rivinen villakangastakki, Stella McCartneyMarimekko | Tutustu Ritva Fallan laadukkaaseen naisten mallistoon Marimekon sivuilla >

Stella McCartney | Talvitakit esittelyssä suunnittelijan virallisilla sivuilla>

Luhta | Sporttista takkimuotia niin rinteisiin kuin kaupungin iltaelämäänkin >

 

 

X