Lifestyle

Muoti ajassa: Luksushippien vaatettaja Anna Sui

13.7.2006 Teksti: Anna.fi

muoti ajassa: Anna SuiAnna Sui on pitänyt pintansa oman tyylinsä äänenkannattajana. Kun muut suunnittelijat ovat välillä antautuneet minimalistiselle tyylille, Sui on valloittanut kuluttajat luomalla haluttavan koristeellisia asuja sesonki toisensa jälkeen. Anna Suin inspiraation lähteenä voi olla niin 1970-luvun glam rock, kuin itäeurooppalaiset kirjotut tekstiilit. Innoituksen tuloksena syntyvät vaatteet ovat kuitenkin aina ylellisen boheemeja.

Anna Suin ammattitaidon taustalla on opinnot arvostetussa Parsons School of Designissa New Yorkissa, sekä työjakso huippuvalokuvaaja Steven Meiselin parina. Anna Sui on suunnitellut vaatteita myös usealle urheiluvaateyritykselle.

Anna Sui lanseerasi omaa nimeään kantavan kokoelmansa varsin pian opiskelujen päättymisen jälkeen vuonna 1980. Anna Suin yritys kasvoi tasaisesti 1980-luvun ajan, ja vuonna 1991 nähtiin Suin ensimmäinen oikea muotinäytös.

Tänä päivänä Anna Suin fanit osaavat odottaa taattua laatua jokaisessa muotinäytöksessä. Anna Sui onkin nykyään monen näyttävän pukeutujan, kuten Madonnan, Sofia Coppolan ja NaomiCampbellin varma valinta.

Muoti ajassa: Anna Sui

Anna Suin maineen luojana on toiminut, paitsi mielenkiintoiset vaatekokoelmat, myös muualla läsnä oleva omintakeinen tyyli. Anna Suin myymälät ovat visuaalista ilotulitusta, ja Suin flagship-kaupat ovatkin lähestulkoon turistikohteita. Anna Suilla on myös omat asuste- ja kosmetiikkalinjat, joista varsinkin jälkimmäinen on valtava menestys. Suloiset pakkaukset ovat varmasti auttaneet kosmetiikan saavuttamaa kulttistatusta.

Syksyn 2006 vaatekokoelma

Syksyn 2006 vaatekokoelma on taattua Anna Sui -tyyliä. Innoittajina ovat toimineet 1960-luvun rock-bändit ja 1920-luvun eksoottinen tyyli. Tuloksena on suloisia kashmir-kuvioisia minimekkoja yhdistettynä kirjailuilla koristettuihin nahkasaappaisiin.

Muoti ajassa: Anna Sui

Anna Suin syysmallistoa 2006

Takit ovat polvipituisia ja lievästi kasakkatyylisiä. Asusteissa dominoivat valtavat aurinkolasit, sekä pitkät vintage-henkiset kaulakorut.

Muoti ajassa: Anna Sui

Anna Suin syysmallistoa 2006

Teksti Aurinna Marstio | Kuvat SKOY