Muoti

Muuttumisleikki: Vihreä silmämeikki luo upean säihkeen punakutrisen Jarnan kasvoille

Tanssija Jarna Hakasen toiveena oli löytää tyyli, joka korostaisi hänen taiteellisuuttaan. Katso upeat kuvat – tämä muttumisleikki toimii!

Teksti:
Milla Muurimäki
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Jarnan hiukset haluttiin pitää pitkinä, mutta pituutta otettiin reilusti pois, jotta kutrit saivat ryhdikkyyttä.

Tanssija Jarna Hakasen toiveena oli löytää tyyli, joka korostaisi hänen taiteellisuuttaan. Katso upeat kuvat – tämä muttumisleikki toimii!

Tamperelaisessa tanssijassa huomio kiinnittyy pitkiin, punaisiin hiuksiin. Baletinopettaja Jarna Hakanen, 41, ei halua herättää huomiota vaatteillaan ja viihtyy siksi mieluiten mustissa.

Jarna ei pidä hihattomista paidoista ja peittää mielellään keskivartalonsa, koska hänellä on hankaluuksia kehonkuvansa kanssa. Jarnan toiveena oli löytää taiteellinen ja tyylikäs tapa pukeutua. On aika aloittaa muuttumisleikki!

Muuttumisleikki toi vihreän värin punaisen rinnalle

Jarnan hiukset ovat aina olleet pitkät. Hänen oma värinsä on suomalaisille tyypillinen maantienharmaa, mutta lähes koko aikuisikänsä hän on värjännyt hiuksensa punaisiksi. Väri pukee Jarnaa, ja siksi sitä haluttiin korostaa entisestään. Sävyksi valikoitui kirkas ja lämmin kupari.

Jarnalla on korkea otsa, joten otsahiukset tasapainottavat kasvojen mittasuhteita. Hiukset haluttiin pitää pitkinä, mutta pituutta otettiin reilusti pois, jotta kutrit saivat ryhdikkyyttä. Jarna on tottunut meikkaamaan itsensä yhdellä, ruskeansävyisellä meikkikynällä. Sillä hän meikkaa huulet, vetää silmien rajauksen ja piirtää kulmat.

Silmiin haluttiin tummuutta, jotta ne nousisivat paremmin esille. Sävyksi valikoitui Jarnan oman ihon sukulaissävy, oliivinvihreä. Vihreä luomiväri toimii vastavärinä punaisille hiuksille. Jarnalle suositeltiin myös hapotuskasvohoitoa, joka tehdään hedelmähappokuorinnalla. Kuorinta kirkastaa ihoa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia.

Haalari on todellinen monitoimiasu

muuttumisleikki Jarna
Muuttumisleikki toi Jarnan kauniit kasvot upeasti esiin.

Yksi kevään trendikkäimmistä asuista on haalari. Se on helppo vaate, joka pukee useaa vartalotyyppiä. Kun vyötärön kuroo esiin vyöllä ja paljastaa nilkat ja ranteet lahkeita ja hihoja käärimällä, luo vaate kantajalleen niin uuman kuin illuusion pitkistä sääristäkin. Haalari on monitoimiasu, sillä lenkkarit jalassa se päällä voi mennä töihin ja korkokenkien ja näyttävien korvakorujen kanssa siitä tulee upea juhla-asu.

Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

X