Muoti

Muuttumisleikki: Vihreä silmämeikki luo upean säihkeen punakutrisen Jarnan kasvoille

Tanssija Jarna Hakasen toiveena oli löytää tyyli, joka korostaisi hänen taiteellisuuttaan. Katso upeat kuvat – tämä muttumisleikki toimii!
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Kristiina Kurronen

Tamperelaisessa tanssijassa huomio kiinnittyy pitkiin, punaisiin hiuksiin. Baletinopettaja Jarna Hakanen, 41, ei halua herättää huomiota vaatteillaan ja viihtyy siksi mieluiten mustissa.

Jarna ei pidä hihattomista paidoista ja peittää mielellään keskivartalonsa, koska hänellä on hankaluuksia kehonkuvansa kanssa. Jarnan toiveena oli löytää taiteellinen ja tyylikäs tapa pukeutua. On aika aloittaa muuttumisleikki!

Muuttumisleikki toi vihreän värin punaisen rinnalle

Jarnan hiukset ovat aina olleet pitkät. Hänen oma värinsä on suomalaisille tyypillinen maantienharmaa, mutta lähes koko aikuisikänsä hän on värjännyt hiuksensa punaisiksi. Väri pukee Jarnaa, ja siksi sitä haluttiin korostaa entisestään. Sävyksi valikoitui kirkas ja lämmin kupari.

Jarnalla on korkea otsa, joten otsahiukset tasapainottavat kasvojen mittasuhteita. Hiukset haluttiin pitää pitkinä, mutta pituutta otettiin reilusti pois, jotta kutrit saivat ryhdikkyyttä. Jarna on tottunut meikkaamaan itsensä yhdellä, ruskeansävyisellä meikkikynällä. Sillä hän meikkaa huulet, vetää silmien rajauksen ja piirtää kulmat.

Silmiin haluttiin tummuutta, jotta ne nousisivat paremmin esille. Sävyksi valikoitui Jarnan oman ihon sukulaissävy, oliivinvihreä. Vihreä luomiväri toimii vastavärinä punaisille hiuksille. Jarnalle suositeltiin myös hapotuskasvohoitoa, joka tehdään hedelmähappokuorinnalla. Kuorinta kirkastaa ihoa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia.

Haalari on todellinen monitoimiasu

muuttumisleikki Jarna

Muuttumisleikki toi Jarnan kauniit kasvot upeasti esiin.

Yksi kevään trendikkäimmistä asuista on haalari. Se on helppo vaate, joka pukee useaa vartalotyyppiä. Kun vyötärön kuroo esiin vyöllä ja paljastaa nilkat ja ranteet lahkeita ja hihoja käärimällä, luo vaate kantajalleen niin uuman kuin illuusion pitkistä sääristäkin. Haalari on monitoimiasu, sillä lenkkarit jalassa se päällä voi mennä töihin ja korkokenkien ja näyttävien korvakorujen kanssa siitä tulee upea juhla-asu.

Tyylin aakkoset

A Pitkät otsahiukset peittävät korkean otsan ja tasapainottavat kasvojen mittasuhteita.

B Muodikas haalari­ ­pukee myös aikuisen naisen tyylikkäästi niin arkeen kuin juhlaankin.

C Vihreä luomiväri on nappivalinta puna­hiuksisen silmämeikkiin. Vastavärit korostavat toisiaan.

Jarnan meikki

Lancôme / Ilkka Ruotsalainen. Meikkivoide Teint Idole Ultra Wear Nude, sävy nro 01. Pohjustusvoide Prep & Matte.Peitevoide Effacernes, sävy nro 02. Poskipuna Blush Subti, sävy nro 03. Luomiväri Hypnôse Palette, sävy ST2. Rajauskynä Artliner, sävy nro 01. Ripsiväri Hypnôse Mascara, sävy nro 01. Huulipuna L’Absolu Mademoiselle Shine, sävy nro 392.

Jarnan hiukset

L’Oréal Professionnel / Susanna Poméll / Flow 21 @healthyhairfinland. Väri Inoa. Pesu ja hoito Source Essentielle Nourishing -sampoolla ja -hiusnaamiolla. Muotoilu Tecni.art Rebel Push Up- ja Tecni.art Constructor -muotoilusuihkeilla. Viimeistely Tecni.art Fix Anti-Frizz -hiuskiinteellä ja Tecni.art Ring Light Pure -kiiltosuihkeella.

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja ­voita Lancômen ja Tecni.artin
tuotteita. Arvomme  yhden palkintopaketin, jonka arvo on 200 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

X