Lifestyle

My Style: Rihanna

Teksti: Anne

Nuori, kaunis ja monilahjakas Rihanna on saanut useimmat meistä hetkumaan tanssilattialla enemmän tai vähemmän innostuneesti. Ehkä jopa ärsyttävän nuorena uskomattoman paljon saavuttanut tähti hilasi itsensä tänä vuonna myös People-lehden parhaiten pukeutuvien naisten kärkisijoille. Miltä näyttää poptähden tyyli?

Rihanna, koko nimeltään Robyn Rihanna Fenty, on Karibian merellä sijaitsevan Barbadoksen saarivaltion lapsi. Hänen R&B:tä ja popmusiikkia yhdistelevä musiikkinsa on kuljettanut vasta 20-vuotiaan artistin korkealle tähtitaivaalla.

Rihannan biisit ovat kivunneet useita kertoja Yhdysvaltain top 100 -listan kärkeen ja hänen levyjään on myyty yli 11 miljoonaa. Hän on järjestyksessä toinen – ensimmäinen naispuolinen – barbadoslainen laulaja, joka on saanut Grammy-palkinnon.

Rihannan läpimurto tapahtui, kun hän 15-vuotiaana tutustui barbadoslaisen vaimonsa kotiseudulla lomailleeseen tuottaja Evan Rogersiin. Rogers auttoi Rihannaa nauhoittamaan lauluaan, josta tuottaja Jay-Z sittemmin kiinnostui.

Suuren yleisön tietoisuuteen Rihanna pomppasi vuonna 2005 debyyttialbumillaan Music of the Sun, jolla oli myös hänen lämpimurtohittinsä Pon de Replay. Seuraavan albumin, A Girl Like Me, hitti S.O.S. kiilasi USA:n singlelistan ykkökseksi. Vuonna 2007 ilmestyi albumi, jolla oli useita maailmanlaajuisia hittejä kuten Umbrella, Don’t Stop the Music ja Take a Bow.

Pukeutujana Rihanna on…
…mielenkiintoinen

Saappaat? Sandaalit? Ei nimellä niin väliä, näyttävät ja jännittävät ne joka tapauksessa ovat. Nämä jalkineet Rihanna oli vetänyt jalkaansa BET-studioille 106 & Park -ohjelman kuvauksiin kesäkuussa 2008. Huomaa huolitellut, valkoisiksi lakatut varpaankynnet! Helmikuussa 2008 Rihanna kävi Lontoossa keilaamassa ystävien kanssa pinkeissä – ja pinkeissä – farkuissa. Kengissä ei tällä kertaa ole kehumista, kun tähti on joutunut jättämään omat jalkineensa radan ulkopuolelle.

…värikäs

Rihannan karibialaiset juuret näkyvät kirkkaiden ja jopa räikeiden värien suosimisessa. Helmikuussa 2008 tähti asteli Pariisissa Sonia Rykielin talven muotinäytöksen yhteydessä sinisessä jakussa, vaaleanvioletissa housuasussa keltainen laukku kädessään. Heikkohermoisempaa mustan ystävää väriyhdistelmä saattaa jo huimata. Sähkönsinistä Rihannalla oli yllään myös Grammy-gaalassa Los Angelesissa helmikuussa 2008. Mekossa on jännittäviä kerroksia ja seksikäs korsettiyläosa.

…rohkea

Todellinen paratiisilintu – keikoillaan Rihannalla on mitä näyttävimpiä asuja. Massiivisessa sulkapäähineessä ja povea varsin muhkeasti muovaavassa, kimaltelevassa, samba-asumaisessa miniminimekossa hän lauloi Conde Nast Media Group’s Fifth Anniversary Of Fashion Rocks -tapahtumassa New Yorkissa syyskuussa 2008. Heinäkuussa 2008 Milanossa järjestetyssä MTV Mobile Bang -konsertissa yllä oli rokimpaa ja maskuliinisempaa. Korvissa keikkuivat jättimäiset renkaat.

…tyylikäs

No niin, käsi ylös se elli, joka ei haluaisi näyttää näin hyvältä minimittaisessa mekossa! Oranssi minimekko paljasti Rihannan pitkät, upeat sääret 2008 Spirit Of Life Award -illallisilla Kalifornian Santa Monicassa lokakuussa 2008. Hopeinen mini hänen yllään nähtiin Brit Awards 2008 -gaalassa Lontoossa helmikuussa 2008.

…raffi

Rihanna osaa olla niin ladylike kuin rokkimimmikin. New Yorkissa kesäkuussa 2008 Rihanna esiintyi MTV:n studioilla mustassa nahkarotsissa ja hameessa. Tästä on nyt kaukana se hempeily, jota mustaan nahkatakkiin pukeutuneet tähtöset ovat esitelleet yhdistäessään takin vaikkapa vaaleanpunaiseen mekkoon. Suomessakin jo toisinaan naisten yllä näkyvät miestenhousut Rihanna oli yhdistänyt alusasumaiseen korsettitoppiin ja ultraohutkorkoisiin kenkiin Nickelodeon’s 2008 Kids’ Choice -gaalassa Kalifornian Westwoodissa maaliskuussa 2008.

…klassinen

Ja kaiken rokkaamisen jälkeen tähti näyttäytyy mustassa linjakkaassa, kerrostetussa iltapuvussa Conde Nast Media Groupin Anniversary Of Fashion Rocks -tapahtumassa New Yorkissa syyskuussa 2008. Grammy-juhliin Rihanna asteli hieman muunnellussa klassisessa mustassa kotelomekossa.

…persoonallinen

Ihana kerroksellinen, tyttömäinen keltainen iltapuku Rihannan yllä nähtiin BET Awards 2008 -gaalassa kesäkuussa Los Angelesissa. Viimeinen, muttei suinkaan vähäisin, oma suosikkini: katseen vangitsevassa ja kiinnostavassa, kuvioinniltaan afrikkalaishenkisessä iltapuvussa Rihanna saapui Pre-Grammy-bileisiin Beverly Hillsissä helmikuussa 2008. Me like – very much!

Rihannan viralliset verkkosivut

Lue myös Rihannan Helsingin-konsertin arvostelu sekä Good Girl Gone Bad Reloaded -levyn arvostelu!

Suosikkini Rihannan asuista on...

Katso tilanne vastaamatta

X