Ota mallia Dianasta, Kate! – Prinsessa Diana oli myös rinteiden kuningatar
Muoti

Ota mallia Dianasta, Kate! – Prinsessa Diana oli myös rinteiden kuningatar

Alpeilla perheensä kanssa lomailleen herttuatar Catherinen tyyli oli kuin suoraan mistä tahansa laskettelukuvastosta: valkoinen laskettelutakki ja punaiset lasketteluhousut. Näinkö tylsäksi kuninkaallisten tyyli laskettelurinteissä on käynyt? Kate, nyt kannattaisi hakea inspiraatiota laskettelupukeutumiseen prinsessa Dianan laskettelukuvia katsomalla!
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: All Over Press, John Stillwell (@KensingtonRoyal/Twitter)

630400kensigtonpalacetwitter

Herttuatar Catherine ja prinssi William lomailivat lastensa Georgen, 2, ja Charlotten, 10 kuukautta, kanssa Ranskan Alpeilla maaliskuun alussa. Hovi on sittemmin julkaissut kuninkaallisen valokuvaaja John Stillwellin ottamia kuvia perhelomalta. Klassisen tyylikäs ja hillitty Kate on toki upea asussa kuin asussa, mutta ettei tyylikkyys lipsuisi tylsän puolelle, herttuatar voisi muutamassa asiassa ottaa mallia Williamin äidiltä, edesmenneeltä sydänten kuningattareksi kutsutulta Dianalta, joka todella osasi yllättää lasketteluvaatetuksellaan.

Herttuatar Catherine ja prinssi William

1. Säväytä värivalinnalla

Katen ja Williamin lomalta otetuissa kuvissa koko perhe on pukeutunut siniseen, punaiseen, mustaan ja valkoiseen. Herttuatar Catherinen kannattaisi ehdottomasti hypätä pois perusvärien kierteestä ja valita ylleen rohkeasti vaikkapa näyttävää pinkkiä, kuten prinsessa Diana vuonna 1991. Pieni trendikkyyskään ei tietenkään ole pahitteeksi, varsinkaan käytännöllisyyteen yhdistettynä: tänä talvena poolopaitoihin ovat hullaantuneet jopa muotibloggarit.

01prinsessadianalaskettelu

2. Muista yksityiskohdat

Kun pelkkä lasketteluasun huomiota herättävä väri ei enää riitä, kannattaa kiinnittää huomiota printteihin ja pieniin yksityiskohtiin. Vuonna 1994 prinsessa Diana oli tuonut asuunsa lisäväriä jättämällä kauluksen sisävuoren reippaasti näkyviin. Huomaa myös näyttävät korvakorut ja aurinkolasien kirkkaanvihreä nauha.

Prinsessa Diana

3. Uskalla räväyttää

Kontrastit kunniaan! Prinsessa Diana todisti 1987, että tumma lasketteluasu ei ole lainkaan tylsä, jos se on maustettu pinkillä tähtibrodeerauksella ja näyttävillä huomioraidoilla. Kun vielä päähän asetellaan vihreät pilottilasit, on katseet kääntävä tyyli taattu.

Prinsessa Diana

X