Lifestyle

Rennot asut vapaa-ajalle

5.10.2014 Teksti: Anna.fi

Nyt mennään metsään! Rennoissa ulkoiluun sopivissa vaatteissa voi mennä ulos joka säällä.

Rento collegepusero
Housut 25 e, Monki. Lenkkikengät 120 e, Adidas by Stella McCartney. Hattu 59 e, Costo. Käsikoru 18 e, Globe Hope. Korvakorut 18 e, Limbo.

Rennon collegepuseron sporttisia yksityiskohtia ovat pieni o-pääntie, resorit pääntiellä, hihoissa ja helmassa sekä terenauha edessä ja takana. Collegekankaisen puseron voi tehdä myös kaksivärisenä. Kangas Eurokangas.

Monikäyttöinen poolokauluspaita
Säämiskästä ommeltu hame 99,95 e, Nikkie. Hilma-leggingsit 105 e, Muka Va. Pitkävartiset saappaat 179,95 e, Art. Vihreät hansikkaat 19,95 e, Nümph. Hattu 35 e, Minimum. Kaulakoru 28 e, Limbo.

Monikäyttöinen poolokauluspaita on yksi syksyn trendivaatteista. Pusero on kevyesti istuva, mutta ei liian tiukka. Hihan pyöriöllä on hieman poimutusta. Materiaalina on ohut, laskeutuva neulos. Kangas Eurokangas.

Neulottu viitta
Musta mekko 39,90 e, Indiska. Pipo 32 e, KN Collection.

Klassinen viitta palaa jälleen muotiin. Pintaneuleinen viitta neulotaan helmasta lähtien kerralla. Kavennukset tehdään mallineuleiden rajakohdissa, ei kuitenkaan etureunoissa. Lopuksi pääntien reunaan jatketaan joustinneulekaitaleet etureunoista lähtien. Viitassa on duffelinapit ja toisessa reunassa napinläpilenkkeinä tuppilot. Kämmekkäät (malli 2) neulotaan joustinneuleisina kaitaleina ja ommellaan putkiksi. Lanka Novita Suomivilla, koko naisen.

Kaksivärinen tunika
Leggingsit 105 e, Muka Va. Nilkkurit 149,95 e, Art. Korvakorut 36 e, Globe Hope. Pipo 12,90 e, Indiska. Säärystimet ovat kuvausrekvisiittaa.

Kaksivärinen tunika on edestä napitettava. Malli on vyötäröltä väljä. Ylälantiolta alkava hameosa on poimutettu ja hihansuissa on kuminauhapoimutukset. Tunikassa on raglan- ja istutetun hihan yhdistelmä. Kankaat Eurokangas, napit Nappitalo.

A-linjainen sadetakki
Kuvioidut leggingsit 35 e, Minimum.

A-linjainen sadetakki on ommeltu pehmeästä softshell-kankaasta. Takissa on kaksirivinen nepparikiinnitys ja edessä paikkataskut. Hihansuissa on myös nepparit. Hupullinen takki on vuorittamaton. Kangas Eurokangas, napit Nappitalo.

Kuvat: Jorma Marstio
Ompelumalliston suunnittelu ja ompelu: Saara ja Laura Huhta
Styling: Jenni Juurinen
Teksti: Sirpa Jäkkö

Meikki ja hiukset: Heini Kortelainen
Malli: Emilia/Fondi
Yhteistyössä: Eurokangas, Nappitalo

Malliston ohjeet on julkaistu lehdessä Moda 8/2014.

Lue myös

Suosittelemme