Lifestyle

Rennot loma-asut matkalle – Äänestä suosikkiasi!

Teksti: Anna.fi

Helppo ja monikäyttöinen matkavaatetus sopii niin kaupunkiin kuin rantalomalle. Mikä on sinun suosikkisi asukokonaisuuksista?

1. Pusero ja kukkahame

Pusero ja kukkahame
Peruspuseron juju on sen hihoissa, jotka ovat auki keskeltä ja hihansuista hauskasti twistattu. Hihat ovat kaksinkertaiset. Sivusaumassa on vähän kaarevuutta. Materiaalina on perustrikoo.
Kukallinen hame 34,95 €, Vero Moda. Matkalaukku, Roomage. Kaulakoru kirpputorilta.

2. Röyhelötoppi ja rennot housut

Röyhelötoppi ja rennot housut
Väljät puuvillahousut ovat taatusti mukavat. Farkkumaisessa mallissa on kuminauhavyötärö ja aavistuksen kapeneva lahje. Takana on paikkataskut. Kaikkialla muualla on kaksoistikkaus
paitsi sisä- ja sivusaumoissa. Materiaalina on kevyehkö, laskeutuva paitakangas. Valkoinen röyhelötoppi 19,95 €, Bikbok. Vaaleanpunaiset tennarit 100 €, Puma. Korvakorut kuvausrekvisiittaa.

3. Pitsipusero ja farkkusortsit

Pitsipusero ja farkkusortsit
Luonnonvalkoinen pitsipusero istuu sekä arkeen että juhlaan. Sortsien parina se sopii kesäkadulle. Lantiopituisen puseron yläosa on edestä ja takaa pitsiä. Kaksiosaisessa hihassa on edessä syvät halkiot ja kapeat rannekkeet. Pääntien kantti jatkuu nanonauhana, jonka voi laittaa rusettiin. Farkkusortsit 129 €, Guess. Kaulakoru 34 €, Limbo. Kiilakorkonilkkurit 89 €, Ellos.

4. Maksimekko etnokuosilla

Maksimekko etnokuosilla
Laskeutuva ja rypistymätön maksimekko on kesän luottovaate. Etninen printtikuosi ja kauniisti aukeava selkä antavat näyttävyyttä. Olalla on poimutusnauhat, jotka voi tehdä vinonauhasta tai mekon omasta kankaasta. Mekon yläosa on kaksinkertainen. Materiaalina on trikoo. Sandaalit 59,95 €, Tamaris. Korvakorut 19,50 €/pari ja rannekoru 22,50 €, Aarikka.

Kuvat: Mirva Kakko
Ompelumalliston suunnittelu ja ompelu: Saara Huhta ja Laura Huhta
Styling Jenni Juurinen
Teksti: Sirpa Jäkkö
Meikki ja hiukset: Tintti Alanko
Malli: Sofia/Fondi
Yhteistyössä: Eurpkangas ja Villisilkki

Malliston ohjeet on julkaistu lehdessä Moda 4/2014.

Mikä on suosikkisi loma-asuista?

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
1. Pusero ja kukkahame
6%
2. Röyhelötoppi ja rennot housut
29%
3. Pitsipusero ja farkkusortsit
24%
4. Maksimekko etnokuosilla
41%

Siirry takaisin kyselyyn

X